cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1770 Dátum: 2009. Január 18. - 12:21:05 » |
|
Azért valamelyik csaj a puff mama alkalmazottai közül biztos fel tudta volna váltani....avagy visszaadni belőle.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1771 Dátum: 2009. Január 18. - 12:40:23 » |
|
Esetleg a mi kedvünkért, kipróbálhatnád mit tudnak a mama lányai. Pusztán tanulmányi célból!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1772 Dátum: 2009. Január 18. - 14:38:58 » |
|
Esetleg a mi kedvünkért, kipróbálhatnád mit tudnak a mama lányai. Pusztán tanulmányi célból! Ne terheljük szegény kapitányt még ezzel is, van neki elég dolga. Jelentkezzünk matróznak a hajójára, és akkor: 1. lesz dollárunk, és tudunk neki kölcsön adni 2. a fenti tesztet elvégezhetjük magunk, és majd elmeséljük neki 3. viszünk paprikás krumplinak valót, tüzet rakunk a raktérben (hajó konyha nincs ), és amolyan klubtalálkozósan megesszük stb., stb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1773 Dátum: 2009. Január 19. - 10:46:31 » |
|
Esetleg a mi kedvünkért, kipróbálhatnád mit tudnak a mama lányai. Pusztán tanulmányi célból! Ne terheljük szegény kapitányt még ezzel is, van neki elég dolga. Jelentkezzünk matróznak a hajójára, és akkor: 1. lesz dollárunk, és tudunk neki kölcsön adni 2. a fenti tesztet elvégezhetjük magunk, és majd elmeséljük neki 3. viszünk paprikás krumplinak valót, tüzet rakunk a raktérben (hajó konyha nincs ), és amolyan klubtalálkozósan megesszük stb., stb 1. :-D Jól festett, hogy a kispénzű matrózok fizették ki a sörömet. De már van fabatkám, mert elsőre találtam ma bankot. 2. A teszt elvégzését nem ajánlom, egyébként mesélnek a fiúk. főleg akkor, amikor összeszedtek valamit és le akar esni a szerszám. Már nem az én dolgom, de másodtisztként láttam már pár gusztustalan dolgot. 3. Van hajókonyha. Csak a szakács nem tudja megfőzni. Egyáltalán, szerintem nem tud főzni. Cápa! Fizetni szigorúan a puff mamának. Mert vele tárgyaltadle az árat. Jani! Mi olyat tudhatnak a lányok, amit még nem láttál? Esetleg olyasmit, mint másdik pont, lásd feljebb. Még a magam kedvéért sem érzek ilyesmire késztetést, nem hogy mások kedvéért.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1775 Dátum: 2009. Január 19. - 18:49:58 » |
|
Van egyáltalán tiszta gázüzemű autó az országban? Na jó tudom, hogy van, de nem több 1-2 tucatnál.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1776 Dátum: 2009. Január 19. - 19:45:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1777 Dátum: 2009. Január 19. - 20:12:54 » |
|
Az övé mindig tiszta. City standard.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1778 Dátum: 2009. Január 19. - 20:28:27 » |
|
Tévedés, az autója tiszta csak! De az üzeme vegyes! Nem tiszta gázos, hanem gáz, és benzin üzemű!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1779 Dátum: 2009. Január 19. - 21:16:28 » |
|
Tévedés, az autója tiszta csak! De az üzeme vegyes! Nem tiszta gázos, hanem gáz, és benzin üzemű! Na ez gázos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1780 Dátum: 2009. Január 19. - 21:17:55 » |
|
gatsy egy másik topikban: a céges olaj a Renault saját márkája.
Nem picike kritika a rombuszos (majdnem mást gépeltem) vasaknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1781 Dátum: 2009. Január 20. - 10:56:23 » |
|
Én a Nissanokkal foglalkozom:) (lsd. Bamako első 10 helyezettjében 3 Nissan ) Az olaj egyébként jó minőség, sok kolléga viszi, sok különféle márkához, és elégedettek vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1782 Dátum: 2009. Január 20. - 14:45:44 » |
|
Tévedés, az autója tiszta csak! De az üzeme vegyes! Nem tiszta gázos, hanem gáz, és benzin üzemű! Az én autóm 98%-ban gázzal megy. A hibridnek viszont elég sokat jár a benzines motorja. Akkor most melyik a jobb? A gép egyébként mostanában nem olyan tiszta, mint amilyennek szeretném. - sok fokban nem jó autót mosni. (a gépit meg csak nagyon ritkán. a kézi+drága és idő igényes) Szóval Ladlac tud valamit .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1783 Dátum: 2009. Január 20. - 22:36:49 » |
|
Én a Nissanokkal foglalkozom:) (lsd. Bamako első 10 helyezettjében 3 Nissan ) Az olaj egyébként jó minőség, sok kolléga viszi, sok különféle márkához, és elégedettek vele. Én úgy értettem, hogy ott dolgozol, mégis csokornyakkendőset vettél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1784 Dátum: 2009. Január 20. - 23:03:39 » |
|
Szándékomban állt a tegnapi soppingolós éetérzésemet billentyűvégre kapni, de valami elvette a kedvemet. Inkább dühöngök, nem kicsinykét. Történetesen az, hogy felhívtam az asszonyt, aki nem repesett, mert bírósági idézést kaptam. Az invitáló az egyik Mocsokfalvi Autóslehúzó Főmocsok céggel fennáló perre hívott meg. Per nem állfent, mert a szóban forgó parkolást nem fizető autó nem volt az enyém az eseményekkor. eladtam. az új tulaj nem íratta át, de ez a Fő************* nem érdekli. Mert legalább hat ajánlott levélben írtam nekik, adásvételi másolata, közigazgatási határozat, személyesen is elvittem, DE LE SEM SZ****K!!!!!! Még az ügyeiket intéző ügyvéd sem reagált, pedig annak is elküldtem. Ráadásul az idézés időpontjában itthon sem leszek. Mert nem jövök haza kedvükért. Inkább fizetek az ügyvédnek, de ez a banda nem vesz le 6 jegyű összegre! Persze az ügyvédtől elvárom, hogy feltörölje velük a tárgyalótermet. Phü, de mérges vagyok!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|