ladlac
|
|
« Hozzászólás #1620 Dátum: 2008. December 28. - 15:32:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1621 Dátum: 2008. December 28. - 17:00:59 » |
|
Sziasztok! Rég jártam itt. Örömmel jelenteném APA Lettem!!! 2008.12.26. 2880g 51cm Zalán Dominik Gratulálok!!! Sok örömet és boldogságot a picihez!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
novum
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1622 Dátum: 2008. December 28. - 16:54:18 » |
|
Sziasztok! Rég jártam itt. Örömmel jelenteném APA Lettem!!! 2008.12.26. 2880g 51cm Zalán Dominik Gratulálok!!! Sok örömet és boldogságot a picihez! Én is gratulálok és jó egészséget kívánok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1623 Dátum: 2008. December 28. - 17:12:16 » |
|
Gábor! Ha egy kicsit kijózanodsz majd a boldogságból ( ) légyszíves tégy a Klubcsemeték topicba képeket, hogy megcsodálhassuk! Abban a topicban további beszámolókat is szívesen olvasunk e örömteli eseményről!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1624 Dátum: 2008. December 28. - 18:36:14 » |
|
Gyerekek! Remélem mindenkinek szépen, jól sikerültek az ünnepi napok! Gondolom több szerencsés még megvárja az új évet a munkával- jó nekik, és vannak olyanok, mint én is, akik holnap felveszik újra a munkát, és gürcölnek tovább. Ezeknek kívánom, hogy azért ne utálják a szerencséseket, és azoknak, hogy ne nagyon froclizzák Sztahanov elvtárs késői követőit! Azért jó volt fellélegezni, együtt lenni a családdal, a kisebbel, és bővebbel, lehetett találkozni jó barátokkal, és egy kicsit újra szebb lett az életünk. Igyekezzünk ezt továbbra is fenttartani! Tegyük szebbé egymás életét, és ezzel persze a sajátunkat is! Jó volt, hogy karácsonyra megszülettek a várva- várt gyerekek, akik a boldogságot beteljesítették családjukban. Legyen állandóan karácsony- legalább a szívünkben, és akkor a nehézségeket is könnyebben el tudjuk viselni. Sok múlik rajtunk is! Nem kell fogadkozni, csak cselekedni, de azt igen!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1625 Dátum: 2008. December 29. - 07:54:39 » |
|
Gyerekek! Remélem mindenkinek szépen, jól sikerültek az ünnepi napok! Gondolom több szerencsés még megvárja az új évet a munkával- jó nekik, és vannak olyanok, mint én is, akik holnap felveszik újra a munkát, és gürcölnek tovább. Ezeknek kívánom, hogy azért ne utálják a szerencséseket, és azoknak, hogy ne nagyon froclizzák Sztahanov elvtárs késői követőit! Azért jó volt fellélegezni, együtt lenni a családdal, a kisebbel, és bővebbel, lehetett találkozni jó barátokkal, és egy kicsit újra szebb lett az életünk. Igyekezzünk ezt továbbra is fenttartani! Tegyük szebbé egymás életét, és ezzel persze a sajátunkat is! Jó volt, hogy karácsonyra megszülettek a várva- várt gyerekek, akik a boldogságot beteljesítették családjukban. Legyen állandóan karácsony- legalább a szívünkben, és akkor a nehézségeket is könnyebben el tudjuk viselni. Sok múlik rajtunk is! Nem kell fogadkozni, csak cselekedni, de azt igen! Mindíg megcsodállom,hogy Gidyből hogyan ömlik a szeretet és nem csak a családja és barátai felé hanem általában az emberek felé.A mai rohanó világra ez egyáltalán nem jellemző,így egy kis gyöngyszemet tudhatunk magunk között. KÖSZÖNJÜK GIDY!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1626 Dátum: 2008. December 29. - 08:21:29 » |
|
Sziasztok! Rég jártam itt. Örömmel jelenteném APA Lettem!!! 2008.12.26. 2880g 51cm Zalán Dominik Én is gratula nektek!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1627 Dátum: 2008. December 29. - 08:23:06 » |
|
Gondolom több szerencsés még megvárja az új évet a munkával- jó nekik, és vannak olyanok, mint én is, akik holnap felveszik újra a munkát, és gürcölnek tovább. Ezeknek kívánom, hogy azért ne utálják a szerencséseket, és azoknak, hogy ne nagyon froclizzák Sztahanov elvtárs késői követőit! Én is sztahanovista helyen dolgozom, meg még sokan, nyugi!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1628 Dátum: 2008. December 29. - 08:35:10 » |
|
Gyerekek! Remélem mindenkinek szépen, jól sikerültek az ünnepi napok! Gondolom több szerencsés még megvárja az új évet a munkával- jó nekik, és vannak olyanok, mint én is, akik holnap felveszik újra a munkát, és gürcölnek tovább. Ezeknek kívánom, hogy azért ne utálják a szerencséseket, és azoknak, hogy ne nagyon froclizzák Sztahanov elvtárs késői követőit! Azért jó volt fellélegezni, együtt lenni a családdal, a kisebbel, és bővebbel, lehetett találkozni jó barátokkal, és egy kicsit újra szebb lett az életünk. Igyekezzünk ezt továbbra is fenttartani! Tegyük szebbé egymás életét, és ezzel persze a sajátunkat is! Jó volt, hogy karácsonyra megszülettek a várva- várt gyerekek, akik a boldogságot beteljesítették családjukban. Legyen állandóan karácsony- legalább a szívünkben, és akkor a nehézségeket is könnyebben el tudjuk viselni. Sok múlik rajtunk is! Nem kell fogadkozni, csak cselekedni, de azt igen! Mindíg megcsodállom,hogy Gidyből hogyan ömlik a szeretet és nem csak a családja és barátai felé hanem általában az emberek felé.A mai rohanó világra ez egyáltalán nem jellemző,így egy kis gyöngyszemet tudhatunk magunk között. KÖSZÖNJÜK GIDY! Ha nem ismerném személyesen Gidyt, azt hinném, hogy Kozsó írogat ide a fórumba.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1629 Dátum: 2008. December 29. - 08:36:51 » |
|
Gondolom több szerencsés még megvárja az új évet a munkával- jó nekik, és vannak olyanok, mint én is, akik holnap felveszik újra a munkát, és gürcölnek tovább. Ezeknek kívánom, hogy azért ne utálják a szerencséseket, és azoknak, hogy ne nagyon froclizzák Sztahanov elvtárs késői követőit! Én is sztahanovista helyen dolgozom, meg még sokan, nyugi! Én is melózok, de majd csak este.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1630 Dátum: 2008. December 29. - 08:43:21 » |
|
Gyerekek! Remélem mindenkinek szépen, jól sikerültek az ünnepi napok! Gondolom több szerencsés még megvárja az új évet a munkával- jó nekik, és vannak olyanok, mint én is, akik holnap felveszik újra a munkát, és gürcölnek tovább. Ezeknek kívánom, hogy azért ne utálják a szerencséseket, és azoknak, hogy ne nagyon froclizzák Sztahanov elvtárs késői követőit! Azért jó volt fellélegezni, együtt lenni a családdal, a kisebbel, és bővebbel, lehetett találkozni jó barátokkal, és egy kicsit újra szebb lett az életünk. Igyekezzünk ezt továbbra is fenttartani! Tegyük szebbé egymás életét, és ezzel persze a sajátunkat is! Jó volt, hogy karácsonyra megszülettek a várva- várt gyerekek, akik a boldogságot beteljesítették családjukban. Legyen állandóan karácsony- legalább a szívünkben, és akkor a nehézségeket is könnyebben el tudjuk viselni. Sok múlik rajtunk is! Nem kell fogadkozni, csak cselekedni, de azt igen! Mindíg megcsodállom,hogy Gidyből hogyan ömlik a szeretet és nem csak a családja és barátai felé hanem általában az emberek felé.A mai rohanó világra ez egyáltalán nem jellemző,így egy kis gyöngyszemet tudhatunk magunk között. KÖSZÖNJÜK GIDY! Ha nem ismerném személyesen Gidyt, azt hinném, hogy Kozsó írogat ide a fórumba. Huhúúúú,mit fogsz te kapni Gidyaputól,hogy Kozsóhoz hasonlítottad!Szerintem már gondolkozhatsz is azon,hogy melyik kisautódat adod oda neki kiengesztelésül.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1631 Dátum: 2008. December 29. - 13:17:36 » |
|
Gyerekek! Remélem mindenkinek szépen, jól sikerültek az ünnepi napok! Gondolom több szerencsés még megvárja az új évet a munkával- jó nekik, és vannak olyanok, mint én is, akik holnap felveszik újra a munkát, és gürcölnek tovább. Ezeknek kívánom, hogy azért ne utálják a szerencséseket, és azoknak, hogy ne nagyon froclizzák Sztahanov elvtárs késői követőit! Azért jó volt fellélegezni, együtt lenni a családdal, a kisebbel, és bővebbel, lehetett találkozni jó barátokkal, és egy kicsit újra szebb lett az életünk. Igyekezzünk ezt továbbra is fenttartani! Tegyük szebbé egymás életét, és ezzel persze a sajátunkat is! Jó volt, hogy karácsonyra megszülettek a várva- várt gyerekek, akik a boldogságot beteljesítették családjukban. Legyen állandóan karácsony- legalább a szívünkben, és akkor a nehézségeket is könnyebben el tudjuk viselni. Sok múlik rajtunk is! Nem kell fogadkozni, csak cselekedni, de azt igen! Mindíg megcsodállom,hogy Gidyből hogyan ömlik a szeretet és nem csak a családja és barátai felé hanem általában az emberek felé.A mai rohanó világra ez egyáltalán nem jellemző,így egy kis gyöngyszemet tudhatunk magunk között. KÖSZÖNJÜK GIDY! Ha nem ismerném személyesen Gidyt, azt hinném, hogy Kozsó írogat ide a fórumba. Huhúúúú,mit fogsz te kapni Gidyaputól,hogy Kozsóhoz hasonlítottad!Szerintem már gondolkozhatsz is azon,hogy melyik kisautódat adod oda neki kiengesztelésül. [/quoteEldölt: 1:43-as Chevrolet Lacetti WTCC! Nem is kell tovább várni a válasszal! Amúgy köszönöm a reagálásokat.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1632 Dátum: 2008. December 29. - 13:09:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1633 Dátum: 2008. December 29. - 13:21:34 » |
|
Én ezt bóknak szántam, nem adok semmilyen kislacsit kiengesztelésül.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1634 Dátum: 2008. December 29. - 14:22:42 » |
|
Sziasztok! Rég jártam itt. Örömmel jelenteném APA Lettem!!! 2008.12.26. 2880g 51cm Zalán Dominik Gratulálok! Kézre vigyázni! (A sajátodra. Nehogy rálépjen vki!! )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|