cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1500 Dátum: 2008. December 16. - 06:11:59 » |
|
Még megvagyok, Szingapúrban, átszállóan. A reptéri sztrájk miatttermészetesen lekéstem a csatlakozást Frankfurtban,így kerülő úton kell elvergődnöm a világ fészkes végére. Delegalább itt van ingyen wifi kapcsolat. Így nem unatkozom, amig a kínai légiirkusz járatát várom.
Azért ugye megérted, hogy nagyon nem sajnálunk....? Szingapúrban....hmmmm...mi meg itthon...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1501 Dátum: 2008. December 16. - 17:48:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1502 Dátum: 2008. December 16. - 18:11:08 » |
|
Nem olyan rég még 500 forintos benzinárról beszéltek a szakértők(nem te Gidy ), most meg ugyan azok a 200forintot emlegetik. Ilyen szakértőkkel van tele az ország.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1503 Dátum: 2008. December 16. - 18:35:32 » |
|
Nem olyan rég még 500 forintos benzinárról beszéltek a szakértők(nem te Gidy ), most meg ugyan azok a 200forintot emlegetik. Ilyen szakértőkkel van tele az ország. Nem is vagyunk jóléti ország...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1504 Dátum: 2008. December 16. - 18:39:59 » |
|
Nem olyan rég még 500 forintos benzinárról beszéltek a szakértők(nem te Gidy ), most meg ugyan azok a 200forintot emlegetik. Ilyen szakértőkkel van tele az ország. Nem is vagyunk jóléti ország... Csak most mondod!?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1505 Dátum: 2008. December 16. - 18:43:10 » |
|
Nem olyan rég még 500 forintos benzinárról beszéltek a szakértők(nem te Gidy ), most meg ugyan azok a 200forintot emlegetik. Ilyen szakértőkkel van tele az ország. Nem is vagyunk jóléti ország... Csak most mondod!? Miért, Te eddig hol éltél? nem jöttél rá? Amúgy rosszúl fogalmaztam... Nekünk nem jóléti ország, de vannak akiknek az. Csak őket politikusoknak hívják, nem pedig állampolgároknak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1506 Dátum: 2008. December 16. - 19:01:50 » |
|
Nem olyan rég még 500 forintos benzinárról beszéltek a szakértők(nem te Gidy ), most meg ugyan azok a 200forintot emlegetik. Ilyen szakértőkkel van tele az ország. Nem is vagyunk jóléti ország... Csak most mondod!? Miért, Te eddig hol éltél? nem jöttél rá? Amúgy rosszúl fogalmaztam... Nekünk nem jóléti ország, de vannak akiknek az. Csak őket politikusoknak hívják, nem pedig állampolgároknak... Én azt hittem ez a jólét! Létezik ennél még jobb?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 16. - 19:13:33 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1507 Dátum: 2008. December 16. - 19:12:16 » |
|
Azért nagyon ne kiabáljátok el! Sajnos az a helyzet, hogy most lemegy az ár, mert túlkínálat van, kereslet nincs a recesszió miatt. Most csökkentika kitermelést pont ezért. Kb. 8-12 hónap alatt megindul a visszafejlődés, addigra elfogynak a tartalékok, aztán a megnövekedett kereslet felhajtja majd az árakat...egész a csillagos égig...és erre még rátesz majd egy lapáttal az is, hogy pár évtizednyi olajkészlet van már csak a földben. Sajnos nem elképzelhetetlen a 4-500 Ft-os benzinár...:-(((
(Ilyen válság már sokszor volt a XX. században, csak nem ekkorák. Legutóbb 1929-ben volt hasonlóan nagy.)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #1508 Dátum: 2008. December 16. - 19:13:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1509 Dátum: 2008. December 16. - 22:17:40 » |
|
Jó estét Nektek, jó reggelt nekem. Nyugi, majd átállunk hibrid Lacsira! Szingapúr: a reptéren palesztínáztam a csatlakozásra várva. Nem olyan kényelmesek ám azok a reptér padok!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #1510 Dátum: 2008. December 17. - 14:31:41 » |
|
Nem olyan rég még 500 forintos benzinárról beszéltek a szakértők(nem te Gidy ), most meg ugyan azok a 200forintot emlegetik. Ilyen szakértőkkel van tele az ország. Nem is vagyunk jóléti ország... Csak most mondod!? Miért, Te eddig hol éltél? nem jöttél rá? Amúgy rosszúl fogalmaztam... Nekünk nem jóléti ország, de vannak akiknek az. Csak őket politikusoknak hívják, nem pedig állampolgároknak... Én azt hittem ez a jólét! Létezik ennél még jobb? Erről egy régi-régi vicc jut eszembe: (Kedves modik, nézzétek el nekem, hogy nem a humor rovatba írom) Osztályfőnöki óra a Szovjetunióban, valahol a tajgában, anno ezerkilencszázhetvenvalahányban.... Tanár kérdezi a piros nyakkendőbe öltöztetett ifjúságot: - Na gyerekek, ki tudja, melyik az az ország, ahol a gyereknek van szép ruhájuk, szüleiknek szép lakásuk, jó munkájuk? A gyerekek kórusban vágják rá: - A Szovjetunió!!! - És gyerekek, ki tudja, melyik az az ország, ahol a gyerekek minden nyáron szép ifjúsági táboorkban pihenhetnek, ahol finomabbnál finomabb ételekkel kényeztetik őket? A gyerekek kórusban vágják rá: - A Szovjetunió!!! És ez így megy még jódarabig, a gyerekek minden kérdésre kórusban vágják rá: - A Szovjetunió!!! A tanár egyszercsak észreveszi, hogy a hátsó padsorban a kis Petya éktelenül elkezd sírni. Kérdezi tőle, mi a baj? A kis Petya hüppögve válaszol: - Úgy szeretnék a Szovjetunióban élni....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1511 Dátum: 2008. December 17. - 18:39:10 » |
|
Ti hogyan álltok a karácsonyi ajándékokkal? Már csak egy hét van hátra! Mindenkinek megvettétek, elkészítettétek az ajándékokat? Biztos? ..., és az enyémet is?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1512 Dátum: 2008. December 17. - 19:01:22 » |
|
Ti hogyan álltok a karácsonyi ajándékokkal? Már csak egy hét van hátra! Mindenkinek megvettétek, elkészítettétek az ajándékokat? Biztos? ..., és az enyémet is? Hát alakulnak a dolgok,csak a píztárca elég soványka.A chevys pokrócot kinek szánod?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1513 Dátum: 2008. December 17. - 19:09:54 » |
|
Ti hogyan álltok a karácsonyi ajándékokkal? Már csak egy hét van hátra! Mindenkinek megvettétek, elkészítettétek az ajándékokat? Biztos? ..., és az enyémet is? Hát alakulnak a dolgok,csak a píztárca elég soványka.A chevys pokrócot kinek szánod? Ezt már megbeszéltük és abban maradtunk, hogy nekem adja.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1514 Dátum: 2008. December 17. - 19:41:49 » |
|
Ti hogyan álltok a karácsonyi ajándékokkal? Már csak egy hét van hátra! Mindenkinek megvettétek, elkészítettétek az ajándékokat? Biztos? ..., és az enyémet is? Én szégyenkezve megmondom az őszintét, hogy még senkinek semmit. Sajna nulla időm van ezekre a dolgokra. este munka után, éhesen, fáradtan, meg már nincs idegrendszerem kimenni valamelyik multiba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|