Komis
|
|
« Hozzászólás #1455 Dátum: 2008. December 09. - 08:36:36 » |
|
Csak nem ő is 213-al ment? Neeem! Ő javítja a trafipaxokat....
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1456 Dátum: 2008. December 09. - 14:43:28 » |
|
....vagy most egy merdzsót kért kölcsön valakitől?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1457 Dátum: 2008. December 09. - 15:12:42 » |
|
Csak nem ő is 213-al ment? Azt hiszem eljött az a pillanat, amikor kíváncsiságomat nem türtőztetem tovább, és rákérdezek: az apósod kicsoda, micsoda, mit dolgozott, dolgozik, kiket ismer, mi mindent tud? Szóval kezd érdekes lenni a dolog! Nem félsz tőle? Kezdhetsz aggódni, van még sötét folt az életében, amit Te még nem tudsz.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1458 Dátum: 2008. December 09. - 15:19:46 » |
|
Jelentem: Tomi fiam ma sikeresen levizsgázott forgalmi vezetésből, így hamarosan megkapja a jogsiját. Így most már az egész családom jogosítványos lett. Lehet, hogy hamarosan kölcsön kell kérnem a kocsim a fiaimtól? Csaba már sokat bitorolta, de Tomi még egy jó darabig csak szigorú apai ellenőrzés alatt vezethet majd, amíg el nem oszlatja aggályaimat. Így tettem Csabával is, és jól tettem, most már Ilus sem fél vele menni! Hurrá! Szerdától 9 Ft-tal lejeb megy a drága benzin ára, a gázolaj pedig 12-vel. Tényleg szeretem mostanában a szerdát! De meddig? Ki tudja...?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1459 Dátum: 2008. December 09. - 17:07:27 » |
|
Nakérem. Megin olcsóbb lesz a benzin- mibe kerül ez majd még nekünk...
És: egy Merdzsó kisbusz vezetőjét 3 gurigára büntizték a zsaruk mert 213 km-el mérték be. A márkaszervízben csak annyit mondtak, bár így lenne... Az eljárást felfüggesztették.
Azt én is láttam...És érdekes mód senki nem akar nyilatkozni, hogy akkor mi is van a traffipaxokkal Kérdem én,hogy mi lett volna ha az a rossz trafi "csak" 150-nel méri be,akkor hogy bizonyítja be az igazát?Mert így egyszerű volt,hiszen azokkal a furgonokkal annyival képtelenség menni.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1460 Dátum: 2008. December 09. - 17:11:17 » |
|
Nakérem. Megin olcsóbb lesz a benzin- mibe kerül ez majd még nekünk...
És: egy Merdzsó kisbusz vezetőjét 3 gurigára büntizték a zsaruk mert 213 km-el mérték be. A márkaszervízben csak annyit mondtak, bár így lenne... Az eljárást felfüggesztették.
Azt én is láttam...És érdekes mód senki nem akar nyilatkozni, hogy akkor mi is van a traffipaxokkal Kérdem én,hogy mi lett volna ha az a rossz trafi "csak" 150-nel méri be,akkor hogy bizonyítja be az igazát?Mert így egyszerű volt,hiszen azokkal a furgonokkal annyival képtelenség menni. Mi lett volna? Meghurcolják, keresztre feszítik, kifizettetik vele a 3 kilót, elveszik a jogsiját, gyakorlatilag tönkre teszik... ... és mindezt ártatlanul... botrányos... Ritka, de ha ilyenre is van példa, akkor bármelyikünk beleszaladhat hasonlóba és tehetetlenek vagyunk!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1461 Dátum: 2008. December 09. - 17:11:50 » |
|
Csak nem ő is 213-al ment? Azt hiszem eljött az a pillanat, amikor kíváncsiságomat nem türtőztetem tovább, és rákérdezek: az apósod kicsoda, micsoda, mit dolgozott, dolgozik, kiket ismer, mi mindent tud? Szóval kezd érdekes lenni a dolog! Nem félsz tőle? Kezdhetsz aggódni, van még sötét folt az életében, amit Te még nem tudsz. Egyszerű (?) asztalos. De arról a vidékről származik, úgyhogy lehetnek olyan kapcsolatai, amikről nem tudok. Tulajdonképpen a családját nem is ismerem...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1462 Dátum: 2008. December 09. - 18:21:37 » |
|
Csak nem ő is 213-al ment? Azt hiszem eljött az a pillanat, amikor kíváncsiságomat nem türtőztetem tovább, és rákérdezek: az apósod kicsoda, micsoda, mit dolgozott, dolgozik, kiket ismer, mi mindent tud? Szóval kezd érdekes lenni a dolog! Nem félsz tőle? Kezdhetsz aggódni, van még sötét folt az életében, amit Te még nem tudsz. Egyszerű (?) asztalos. De arról a vidékről származik, úgyhogy lehetnek olyan kapcsolatai, amikről nem tudok. Tulajdonképpen a családját nem is ismerem... Lehet, hogy III/III-as?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1463 Dátum: 2008. December 09. - 18:38:01 » |
|
Vagy van ismertségi / családi körben egy körzeti meghízott. Mert a kérdésre kitérő választ kaptam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1464 Dátum: 2008. December 09. - 20:55:36 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 09. - 20:57:14 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1465 Dátum: 2008. December 09. - 21:15:56 » |
|
Aki melózik, annak csak a keze meg a szája jár. Az utóbbinak nem nagyon örülnek a főnökök.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1466 Dátum: 2008. December 10. - 11:58:20 » |
|
És milyen jó annak, aki melózik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1467 Dátum: 2008. December 10. - 17:56:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1468 Dátum: 2008. December 10. - 18:22:47 » |
|
Grat kapitány a 2000.hez!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1469 Dátum: 2008. December 10. - 21:36:39 » |
|
Grat kapitány a 2000.hez! Dettó Grat! Kicsit még maradna, lenyomná CápaApánkat is... /de hát néha dolgozni is kell... /sajnos//
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|