|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1321 Dátum: 2008. November 23. - 23:15:42 » |
|
Miss! Megharaplak, ha nem rakod vissza rögtön az előzőt! jujj megijedtem ám nagyon Szerintem Nektek nyissunk egy külön szobát de stipi stopi én kukkolok!!!!!! naaaa... csúnya fiú Nem csúnya csak perverz.Meg nekem már az is jó ha másnak jó és nézhetem. nem rossz, nem rossz... és táncolni tudsz-e? hogyne tudnék, sőt egy kicsit balettezni és szép a hangom is.Nagyon jó vagyok ritmikus sportgimnasztikában (különösen a szalaggyakorlat megy) és még van vagy félszáz különösen jó tulajdonságom.(pl:szerény és szép)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
miss bond
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1322 Dátum: 2008. November 23. - 23:19:17 » |
|
Miss! Megharaplak, ha nem rakod vissza rögtön az előzőt! jujj megijedtem ám nagyon Szerintem Nektek nyissunk egy külön szobát de stipi stopi én kukkolok!!!!!! naaaa... csúnya fiú Nem csúnya csak perverz.Meg nekem már az is jó ha másnak jó és nézhetem. nem rossz, nem rossz... és táncolni tudsz-e? hogyne tudnék, sőt egy kicsit balettezni és szép a hangom is.Nagyon jó vagyok ritmikus sportgimnasztikában (különösen a szalaggyakorlat megy) és még van vagy félszáz különösen jó tulajdonságom.(pl:szerény és szép) kár, mert gondoltam, Giovanni majd megtanít persze egy kis továbbképzés sosem árt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1323 Dátum: 2008. November 23. - 23:22:19 » |
|
Miss! Megharaplak, ha nem rakod vissza rögtön az előzőt! jujj megijedtem ám nagyon Szerintem Nektek nyissunk egy külön szobát de stipi stopi én kukkolok!!!!!! naaaa... csúnya fiú Nem csúnya csak perverz.Meg nekem már az is jó ha másnak jó és nézhetem. nem rossz, nem rossz... és táncolni tudsz-e? hogyne tudnék, sőt egy kicsit balettezni és szép a hangom is.Nagyon jó vagyok ritmikus sportgimnasztikában (különösen a szalaggyakorlat megy) és még van vagy félszáz különösen jó tulajdonságom.(pl:szerény és szép) kár, mert gondoltam, Giovanni majd megtanít persze egy kis továbbképzés sosem árt... Tudtam, hogy azt a poént nem kellett volna elereszteni
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1325 Dátum: 2008. November 24. - 08:03:05 » |
|
Fáj, hogy nem olvastátok el a másik topicban leírtakat, ott beszéltem a plédekről is, sőt két helyen is, keressétek meg! sajnálattal közlöm, hogy a biztonság kedvéért, nem is beszélve a sajátomról. a plédeknek új helyet találtam, amit 130 évre titkosítottam. Majd az ásatásoknál, hogy fognak örülni!?! Viszont van egy felajánlásom pléd helyett: Akinek még nincs Chevroletes CD-je, hát talán kaphat tőlem egyet, ha kiérdemli. Akció indul, lehet kiérdemlő versenyt kezdeni! Azt kérem, hogy mivel részrehajló leszek a döntésben, priviben jelentkezzetek érte! Szóval ablaktörlő akció, az nem gond, tényleg akad a raktáron néhány darab, nem tagadom. Abból kaphattok, sőt próbálni is ki lehet előtte, mert első a vevő! A plédeknek tudok egy bombabiztos csomagtartót, házhoz szállítva. Csak egy hívásodba kerül... Csak az a ciki, hogy nem venném a lelkemre, hogy megutáljanak amiatt, hogy Neked adom a plédet. Hiszen olyan népszerű vagy most, képes lennél ezt lerombolni? Gondolom: nem! Vagy, ha mégis, akkor előbb végezz közvélemény kutatást, hogy mit szólnának hozzá a kedves cartársak? Tőled, tőlük függ, mert nem akarok rosszat se Neked, se másnak! Asszem megszavaztatom! Különben is : ÉN LÁTTAM MEG ELSŐNEK A PLÉDET! / 1 éve!!!/
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1326 Dátum: 2008. November 24. - 08:57:53 » |
|
Fáj, hogy nem olvastátok el a másik topicban leírtakat, ott beszéltem a plédekről is, sőt két helyen is, keressétek meg! sajnálattal közlöm, hogy a biztonság kedvéért, nem is beszélve a sajátomról. a plédeknek új helyet találtam, amit 130 évre titkosítottam. Majd az ásatásoknál, hogy fognak örülni!?! Viszont van egy felajánlásom pléd helyett: Akinek még nincs Chevroletes CD-je, hát talán kaphat tőlem egyet, ha kiérdemli. Akció indul, lehet kiérdemlő versenyt kezdeni! Azt kérem, hogy mivel részrehajló leszek a döntésben, priviben jelentkezzetek érte! Szóval ablaktörlő akció, az nem gond, tényleg akad a raktáron néhány darab, nem tagadom. Abból kaphattok, sőt próbálni is ki lehet előtte, mert első a vevő! A plédeknek tudok egy bombabiztos csomagtartót, házhoz szállítva. Csak egy hívásodba kerül... Csak az a ciki, hogy nem venném a lelkemre, hogy megutáljanak amiatt, hogy Neked adom a plédet. Hiszen olyan népszerű vagy most, képes lennél ezt lerombolni? Gondolom: nem! Vagy, ha mégis, akkor előbb végezz közvélemény kutatást, hogy mit szólnának hozzá a kedves cartársak? Tőled, tőlük függ, mert nem akarok rosszat se Neked, se másnak! Asszem megszavaztatom! Különben is : ÉN LÁTTAM MEG ELSŐNEK A PLÉDET! / 1 éve!!!/ Szerintem add oda miss-nek! A fijuk vehemenciáját látva, jobb ha nem az avataros dollját gyűrik össze
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1327 Dátum: 2008. November 24. - 17:21:11 » |
|
Gidy van egy ötletem,mi volna ha az egyik takaródat a jelenleg egyetlen aktív cartársnőnek adnád?És akkor nincs vita hogy ki kapja.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1328 Dátum: 2008. November 24. - 17:50:29 » |
|
Khmmm. Az Urak magukat nem is zavartatva osztoznak jogos örökségemen?! No de kérem!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1329 Dátum: 2008. November 24. - 18:38:04 » |
|
Két hír: 1. Az éjjel akár 10 cm hó is eshet és megmarad. Nálunk egész délután esik. 2. Szerdán megint olcsóbb lesz a benya és a gázolaj.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1330 Dátum: 2008. November 24. - 19:11:02 » |
|
Örömmel jelentem, hogy itt is szakad a hó! Úgy vélem, hogy holnap igen jó napom lesz. Reggelre jó nagy havat várok, némi lejegesedéssel, mert szeretem a kihívásokat, és az lesz elhihetitek. Szóval, ha sikerül megúsznom a holnapot, és következő napokat, akkor három kívánságomat teljesíthetitek! Amúgy jó néven venném, ha drukkolnátok nekem, és mindenkinek, aki úton van, hogy épségben céljához érjen, kivéve a szadistákat. Vigyázzatok nagyon, de még gyalogosan is, sőt! A járdán is lehet jókat esni, és csak akkor menjetek át az autók előtt, ha már teljesen állnak, és a mögöttük lévő is! Sok szerencsét mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1331 Dátum: 2008. November 24. - 20:45:23 » |
|
Itt eddíg csak szombaton szállingózott..azóta süt a nap. Viszont körülöttünk mindenhol esett
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1332 Dátum: 2008. November 24. - 22:19:45 » |
|
Itt eddíg csak szombaton szállingózott..azóta süt a nap. Viszont körülöttünk mindenhol esett szintén...viszont mocsokfalvára és onnan haza is borzalmas hóvihar volt...hmmm
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1333 Dátum: 2008. November 24. - 22:23:05 » |
|
Itt eddíg csak szombaton szállingózott..azóta süt a nap. Viszont körülöttünk mindenhol esett szintén...viszont mocsokfalvára és onnan haza is borzalmas hóvihar volt...hmmm Én nagyon bírom a havat, ilyenkor élvezet igazán vezetni.Miután most melózok inkább száraz utakat kívánok ma éjszakára!Remélem más is jobban örülne ha végigaludnám az éjszakát!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
miss bond
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1334 Dátum: 2008. November 24. - 23:19:32 » |
|
Gidy van egy ötletem,mi volna ha az egyik takaródat a jelenleg egyetlen aktív cartársnőnek adnád?És akkor nincs vita hogy ki kapja. jáááááj, szeretnéd, mi? attól még nem kerülsz beljebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|