ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1275 Dátum: 2008. November 23. - 17:43:50 » |
|
Fáj, hogy nem olvastátok el a másik topicban leírtakat, ott beszéltem a plédekről is, sőt két helyen is, keressétek meg! sajnálattal közlöm, hogy a biztonság kedvéért, nem is beszélve a sajátomról. a plédeknek új helyet találtam, amit 130 évre titkosítottam. Majd az ásatásoknál, hogy fognak örülni!?! Viszont van egy felajánlásom pléd helyett: Akinek még nincs Chevroletes CD-je, hát talán kaphat tőlem egyet, ha kiérdemli. Akció indul, lehet kiérdemlő versenyt kezdeni! Azt kérem, hogy mivel részrehajló leszek a döntésben, priviben jelentkezzetek érte! Szóval ablaktörlő akció, az nem gond, tényleg akad a raktáron néhány darab, nem tagadom. Abból kaphattok, sőt próbálni is ki lehet előtte, mert első a vevő!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1276 Dátum: 2008. November 23. - 17:58:24 » |
|
Fáj, hogy nem olvastátok el a másik topicban leírtakat, ott beszéltem a plédekről is, sőt két helyen is, keressétek meg! sajnálattal közlöm, hogy a biztonság kedvéért, nem is beszélve a sajátomról. a plédeknek új helyet találtam, amit 130 évre titkosítottam. Majd az ásatásoknál, hogy fognak örülni!?! Viszont van egy felajánlásom pléd helyett: Akinek még nincs Chevroletes CD-je, hát talán kaphat tőlem egyet, ha kiérdemli. Akció indul, lehet kiérdemlő versenyt kezdeni! Azt kérem, hogy mivel részrehajló leszek a döntésben, priviben jelentkezzetek érte! Szóval ablaktörlő akció, az nem gond, tényleg akad a raktáron néhány darab, nem tagadom. Abból kaphattok, sőt próbálni is ki lehet előtte, mert első a vevő! A plédeknek tudok egy bombabiztos csomagtartót, házhoz szállítva. Csak egy hívásodba kerül...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1277 Dátum: 2008. November 23. - 18:19:26 » |
|
Fáj, hogy nem olvastátok el a másik topicban leírtakat, ott beszéltem a plédekről is, sőt két helyen is, keressétek meg! sajnálattal közlöm, hogy a biztonság kedvéért, nem is beszélve a sajátomról. a plédeknek új helyet találtam, amit 130 évre titkosítottam. Majd az ásatásoknál, hogy fognak örülni!?! Viszont van egy felajánlásom pléd helyett: Akinek még nincs Chevroletes CD-je, hát talán kaphat tőlem egyet, ha kiérdemli. Akció indul, lehet kiérdemlő versenyt kezdeni! Azt kérem, hogy mivel részrehajló leszek a döntésben, priviben jelentkezzetek érte! Szóval ablaktörlő akció, az nem gond, tényleg akad a raktáron néhány darab, nem tagadom. Abból kaphattok, sőt próbálni is ki lehet előtte, mert első a vevő! A plédeknek tudok egy bombabiztos csomagtartót, házhoz szállítva. Csak egy hívásodba kerül... Csak az a ciki, hogy nem venném a lelkemre, hogy megutáljanak amiatt, hogy Neked adom a plédet. Hiszen olyan népszerű vagy most, képes lennél ezt lerombolni? Gondolom: nem! Vagy, ha mégis, akkor előbb végezz közvélemény kutatást, hogy mit szólnának hozzá a kedves cartársak? Tőled, tőlük függ, mert nem akarok rosszat se Neked, se másnak!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1278 Dátum: 2008. November 23. - 18:19:49 » |
|
Fáj, hogy nem olvastátok el a másik topicban leírtakat, ott beszéltem a plédekről is, sőt két helyen is, keressétek meg! sajnálattal közlöm, hogy a biztonság kedvéért, nem is beszélve a sajátomról. a plédeknek új helyet találtam, amit 130 évre titkosítottam. Majd az ásatásoknál, hogy fognak örülni!?! Viszont van egy felajánlásom pléd helyett: Akinek még nincs Chevroletes CD-je, hát talán kaphat tőlem egyet, ha kiérdemli. Akció indul, lehet kiérdemlő versenyt kezdeni! Azt kérem, hogy mivel részrehajló leszek a döntésben, priviben jelentkezzetek érte! Szóval ablaktörlő akció, az nem gond, tényleg akad a raktáron néhány darab, nem tagadom. Abból kaphattok, sőt próbálni is ki lehet előtte, mert első a vevő! A plédeknek tudok egy bombabiztos csomagtartót, házhoz szállítva. Csak egy hívásodba kerül... Nono! Az örökségem!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1279 Dátum: 2008. November 23. - 18:24:04 » |
|
Fáj, hogy nem olvastátok el a másik topicban leírtakat, ott beszéltem a plédekről is, sőt két helyen is, keressétek meg! sajnálattal közlöm, hogy a biztonság kedvéért, nem is beszélve a sajátomról. a plédeknek új helyet találtam, amit 130 évre titkosítottam. Majd az ásatásoknál, hogy fognak örülni!?! Viszont van egy felajánlásom pléd helyett: Akinek még nincs Chevroletes CD-je, hát talán kaphat tőlem egyet, ha kiérdemli. Akció indul, lehet kiérdemlő versenyt kezdeni! Azt kérem, hogy mivel részrehajló leszek a döntésben, priviben jelentkezzetek érte! Szóval ablaktörlő akció, az nem gond, tényleg akad a raktáron néhány darab, nem tagadom. Abból kaphattok, sőt próbálni is ki lehet előtte, mert első a vevő! A plédeknek tudok egy bombabiztos csomagtartót, házhoz szállítva. Csak egy hívásodba kerül... Nono! Az örökségem! Egyáltalán látta már valaki azt a plédet szétterítve? Lehet, nincs is rajta Chevy embléma, ti meg itt összevesztek rajta, Gidy meg csak rajtatok.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1280 Dátum: 2008. November 23. - 18:25:39 » |
|
Látod, látod Laczy! Cap már be is izgult, hogy kisemmizem. Hogy lehetnék így kedves? Pedig úgy igyekszem! Más: mit szóltok GioMaster, vagyis Csaba fiam avatarához? Csinált egy vízparti képet a Lacettinkről egy jó trükkel. Nekem tetszik, varázslatos a számomra, szerinte meg semmi különös. Hát ilyen az élet, ki hány talentumot kapott, és mit tett vele? Nekem kevés jutott, és az is elgurult... Nyissunk egy új topicot, hogy "hogyan szerezzük meg Gidy apu plédjét?" Megigérem, hogy nem ebbe fognak felravatalozni, és pláne nem eltemetni!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. November 23. - 18:28:46 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1281 Dátum: 2008. November 23. - 18:36:05 » |
|
No mik vannak! Ejj, ejj. Két regi, egy vas? Vald be, csak a póló miatt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1282 Dátum: 2008. November 23. - 18:42:13 » |
|
Azt mondják a hírekben, hogy az autósok megrohanták a gumisokat téli gumiért. MOST?!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1283 Dátum: 2008. November 23. - 18:44:17 » |
|
Elkaptam a büdös dögöt, amelyik megmászta a Lacsit és a tetjén aludt. De hova a somba fogom most elásni?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1284 Dátum: 2008. November 23. - 18:45:38 » |
|
Azt mondják a hírekben, hogy az autósok megrohanták a gumisokat téli gumiért. MOST?!!!!!!!!!!!!!
Most igen, mert leesett a hó. Én felraktam volna korábban, de beteg voltam, és nem volt kedvem még egy kis szövődményt is össze szedni mellé. Amúgy itt a tegnapi hószállingózás után, ma hétágra sütött a nap.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1285 Dátum: 2008. November 23. - 18:49:31 » |
|
Most igen, mert leesett a hó. Én felraktam volna korábban, de beteg voltam, és nem volt kedvem még egy kis szövődményt is össze szedni mellé. Amúgy itt a tegnapi hószállingózás után, ma hétágra sütött a nap. Minden évben ez van, amint leesik az első pár szem hó, tömegesen rohannak a gumishoz. Ilyenkor órákat állnak sorban, holott pár nappal korában egyből sora kerülnének.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1286 Dátum: 2008. November 23. - 18:50:15 » |
|
Most igen, mert leesett a hó. Én felraktam volna korábban, de beteg voltam, és nem volt kedvem még egy kis szövődményt is össze szedni mellé. Amúgy itt a tegnapi hószállingózás után, ma hétágra sütött a nap. Nálam meg 97mm hó van a kertben, megmértem! És most is esik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1287 Dátum: 2008. November 23. - 18:50:42 » |
|
Elkaptam a büdös dögöt, amelyik megmászta a Lacsit és a tetjén aludt. De hova a somba fogom most elásni?!
Kazán?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1288 Dátum: 2008. November 23. - 18:54:48 » |
|
Kazán? Az ötlet jó, de a fennforgó technika sajnos nem alkalmas. Fa és szén vegyestüzelésű, de sajnos a macska használatát nem támogatja. Szerintem mindjárt sétálok egyet. Közel az erdő....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1289 Dátum: 2008. November 23. - 19:06:53 » |
|
Na, megyek és utolsó utjára kísérem a korpusz deliktit. A hét közepéig havas, fagyos, szeles idő lesz országszerte, szóval vigyázzatok nagyon az utakon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|