captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1230 Dátum: 2008. November 19. - 18:50:19 » |
|
Cápa! Ment egy PÜ!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1231 Dátum: 2008. November 19. - 18:56:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1232 Dátum: 2008. November 19. - 18:57:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1233 Dátum: 2008. November 19. - 20:28:10 » |
|
Voltunk Gomboséknál Cap cartárssal. Most Lacetti SW Elit manuális klímával 3,6 milcsi. Amit láttunk: van Lacettihez méretre szabott gumiszőnyeg garnitúra, és SW-hez idomított csomagtartó tálca, mindkettő szuper, csak nem túl olcsó- sajnos. Szőnyeg 8 körüli áron, tálca 12 körüli volt ezer Ft-ban. Nehéz helyzetben vannak, nem megy az üzlet, nem jönnek a kuncsaftok, nincs pénzük. A csomagtér tálca a Rider-é. Ők a beszállítók-> közvetlen tőlük megrendelve olcsóbb. Lehet, hogy a szőnyeg is onnan van?? Sok cuccot ők szállítanak a márkakereskedésekbe. Pl. a lökhárítóra rakható csíkot is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toska
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1234 Dátum: 2008. November 20. - 00:03:55 » |
|
Sziasztok, nezegetem/nezegetem gyujtom az infokat es hol kozelebb hol tavolabb kerulok egy kicsit a Lacetti tulajdonossaghoz. Most egy kicsit tavolabb. Okok: 1. Egy becsuletes kereskedo nem csak 45ekm-ig irta le a kotelezo szervizeken elvegzendoket. 60 ezres szerviz kb. 90eFt, vezermuszij csere. Ilyet korabban Opeleknel hallottam, mar ilyen suru cseret meg elmaradasa eseten igen nagy eselyt a vezermuszij szakadasra. (Nekem ez a 60ekm olyan furcsa, meg a regi Swiftnel is 90ekm volt, a Liananal meg lanchajtas van.) 2. Ez a szelepes problema. (Ha nem porgetem neha elkormolodik.) A szokasos tortenet, egyik haverom ismerose Opel szervizben dolgozik, es eppen emiatt a tipushiba miatt nem ajanlja a Laccetit. Ez mennyire gyakori hiba? Nezegettem az excel tablat itt az oldalon, akinek Euro 4-es 1.6-os autoja volt ott mindenhol elojott? Mondjuk en altalaban 15% varos, 15% mellek ut es 70% autopalya aranyban hasznalom az autot. A mostani 1.6-os benzinmotor 120-170 km/h-nal kb. 3000-5000-en porog. Gondolom ilyen hasznalat mellett ki lenne kormolva rendesen. A gyar ajanl valamit a problema elkerulesere? Csinaltak javitasokat a motoron a hiba elkerulesere? (Elvegre mar kb. 4 eves modell, volt ra lehetoseguk.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1235 Dátum: 2008. November 20. - 15:23:18 » |
|
Sziasztok, nezegetem/nezegetem gyujtom az infokat es hol kozelebb hol tavolabb kerulok egy kicsit a Lacetti tulajdonossaghoz. Most egy kicsit tavolabb. Okok: 1. Egy becsuletes kereskedo nem csak 45ekm-ig irta le a kotelezo szervizeken elvegzendoket. 60 ezres szerviz kb. 90eFt, vezermuszij csere. Ilyet korabban Opeleknel hallottam, mar ilyen suru cseret meg elmaradasa eseten igen nagy eselyt a vezermuszij szakadasra. (Nekem ez a 60ekm olyan furcsa, meg a regi Swiftnel is 90ekm volt, a Liananal meg lanchajtas van.) 2. Ez a szelepes problema. (Ha nem porgetem neha elkormolodik.) A szokasos tortenet, egyik haverom ismerose Opel szervizben dolgozik, es eppen emiatt a tipushiba miatt nem ajanlja a Laccetit. Ez mennyire gyakori hiba? Nezegettem az excel tablat itt az oldalon, akinek Euro 4-es 1.6-os autoja volt ott mindenhol elojott? Mondjuk en altalaban 15% varos, 15% mellek ut es 70% autopalya aranyban hasznalom az autot. A mostani 1.6-os benzinmotor 120-170 km/h-nal kb. 3000-5000-en porog. Gondolom ilyen hasznalat mellett ki lenne kormolva rendesen. A gyar ajanl valamit a problema elkerulesere? Csinaltak javitasokat a motoron a hiba elkerulesere? (Elvegre mar kb. 4 eves modell, volt ra lehetoseguk.)
Soha nem egyszerű a döntés. A szíjcsere valóban nem olcsó mulatság. Ez van. Én most tesztelem, hogy kibír-e többet . Remélem, hogy nem fogom megtudni, hogy mennyit lehet elmenni vele . Szelepes dolog: nagy a valószínűsége, hogy bekövetkezik. Garancia alatt érdemes vele "végezni". Ebben az esetben már a módosított szelepekből tesznek bele (+ egyedi megmunkálást kap a szelepfészek), és ezzel már nem jelentkezik a gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1236 Dátum: 2008. November 20. - 15:29:47 » |
|
Voltunk Gomboséknál Cap cartárssal. Most Lacetti SW Elit manuális klímával 3,6 milcsi. Amit láttunk: van Lacettihez méretre szabott gumiszőnyeg garnitúra, és SW-hez idomított csomagtartó tálca, mindkettő szuper, csak nem túl olcsó- sajnos. Szőnyeg 8 körüli áron, tálca 12 körüli volt ezer Ft-ban. Nehéz helyzetben vannak, nem megy az üzlet, nem jönnek a kuncsaftok, nincs pénzük. A csomagtér tálca a Rider-é. Ők a beszállítók-> közvetlen tőlük megrendelve olcsóbb. Lehet, hogy a szőnyeg is onnan van?? Sok cuccot ők szállítanak a márkakereskedésekbe. Pl. a lökhárítóra rakható csíkot is. Nem, ez nem Riederes szőnyeg. A cetlin egy róka van és Made in Germany! Amintasem Rideres és a tálca is más, mint a honlapjukon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1237 Dátum: 2008. November 21. - 16:17:37 » |
|
Egy "volt" Cartárs autója. Most egy "tesót" bitorol! Vajon Ki Ő?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1238 Dátum: 2008. November 21. - 16:21:32 » |
|
Keresztkérdés! Hol látható ilyen jel?:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1239 Dátum: 2008. November 21. - 17:03:32 » |
|
Egy "volt" Cartárs autója. Most egy "tesót" bitorol! Vajon Ki Ő? Keresztkérdés! Hol látható ilyen jel?:
Feladom, túl nehezek a kérdések!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1240 Dátum: 2008. November 21. - 17:04:52 » |
|
Egy "volt" Cartárs autója. Most egy "tesót" bitorol! Vajon Ki Ő? Keresztkérdés! Hol látható ilyen jel?:
Feladom, túl nehezek a kérdések! Jopek! Ugye hozod a spoilert a SWIFT-re? Ma azt hittem láttalak a tízesen, de nem villogtt vissza rám a kék Ducato. A rendszámodat meg nem jegyeztem meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1241 Dátum: 2008. November 21. - 17:45:16 » |
|
Keresztkérdés! Hol látható ilyen jel?:
Válaszolok: a hűtő tetején! Vagy nem erre gondoltál? erre is válaszoljak? Van ilyen nicknevű cartársunk, pont az, aki szereti a tuningot, csak az autónál nincs csillag a két "R" betű közt.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1242 Dátum: 2008. November 21. - 17:57:07 » |
|
Feladom, túl nehezek a kérdések! Jopek! Ugye hozod a spoilert a SWIFT-re? Ma azt hittem láttalak a tízesen, de nem villogtt vissza rám a kék Ducato. A rendszámodat meg nem jegyeztem meg. Viszem, KIJ...a rendszáma a Ducatonak. Nem jártam ma woodtoweredben, callingoltalak volna a handyn akkor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1243 Dátum: 2008. November 21. - 18:10:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1244 Dátum: 2008. November 21. - 18:44:16 » |
|
Cartársak! Kérdezek valami ostobát: ért valaki az aranyhalakhoz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|