ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1155 Dátum: 2008. November 11. - 10:58:15 » |
|
Szerdától újra olcsóbbá teszik az üzemanyagok árait: gázolaj. -4Ft-tal, benzin: -7 Ft-tal megy lejjebb! Halleluja! (átlag különbség 30 Ft a benzin javára!) Az "elemzők" szerint amint alább hagy a válság ismét 100 $ felett lesz a kőolaj ára. 2030-ra 200 $-ra jósolják. Mondjuk azt meg is kell érni. Elég a mának baja, ne menjünk előre, és örüljünk, ha van néha valami jó is, mert abból aztán tényleg nincs sok manapság! 2030.-ra már engem nem fog érdekelni az olajár, legfeljebb a gyerekeimet, de titeket, fiatalakat igen csak! De hisz 82 évesen is lehet vezetni. Igaz, addigra le kell cserélni a Lacsit, mert kissé korosodó lesz... Le hát, jostickes kerekes villanyszékre! De azt is meg kell élni, és venni! De most még élvezni akarom a Lacettit egy jó darabig! (vizsga? priviben írd meg!)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1156 Dátum: 2008. November 11. - 16:50:57 » |
|
Szerdától újra olcsóbbá teszik az üzemanyagok árait: gázolaj. -4Ft-tal, benzin: -7 Ft-tal megy lejjebb! Halleluja! (átlag különbség 30 Ft a benzin javára!) Az "elemzők" szerint amint alább hagy a válság ismét 100 $ felett lesz a kőolaj ára. 2030-ra 200 $-ra jósolják. Mondjuk azt meg is kell érni. Az "elemzők" meg nagyon képben vannak...Nincs 2 hónapja, hogy az év végére 250 $-os olajárral riogatták a világot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1157 Dátum: 2008. November 11. - 17:51:32 » |
|
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:
Cápa! PÜ ment!
Apa! PÜ ment!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1158 Dátum: 2008. November 11. - 20:20:42 » |
|
Az ebay-ről ezt néztem ki magamnak, http://href.hu/x/7egfremélem a párom beleolvas a fórumba és meg lep vele karácsonyra.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1159 Dátum: 2008. November 12. - 10:47:31 » |
|
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
Cartársak! Olvassatok bele az optikai tuning vagy a kerekek topicba!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1160 Dátum: 2008. November 12. - 14:06:36 » |
|
R*R! Küldtem ,amit kértél. Céges mailről ment..
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1161 Dátum: 2008. November 12. - 14:08:43 » |
|
Sebijoe! Helyileg hol vagytok? Kaposvárt csak fő vonalakban ismerem, olyan támpontot mondj amit még én is tudok azonosítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1162 Dátum: 2008. November 12. - 14:11:58 » |
|
MNT! Szőnyeg ügyben ég a pofám Ha Veszprémbe eljuttatom az ottani kirendeltségünkhez, az Neked úgy jó?? Bármikor beugorhatsz majd érte... Üdv
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1163 Dátum: 2008. November 12. - 16:27:15 » |
|
MNT! Szőnyeg ügyben ég a pofám Ha Veszprémbe eljuttatom az ottani kirendeltségünkhez, az Neked úgy jó?? Bármikor beugorhatsz majd érte... Üdv Inkább ülj rá, és látogasd meg MNT-t! Talán még vissza is visz, hogy kipróbálja...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1164 Dátum: 2008. November 12. - 19:39:43 » |
|
És még Tunyogi is meghalt....Nincsenek jó napjaiad Peti, de azért maradj köztünk! Hát igen... majdnem elsírtam magam. Imádtam!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1165 Dátum: 2008. November 12. - 19:40:59 » |
|
És még Tunyogi is meghalt....Nincsenek jó napjaiad Peti, de azért maradj köztünk! Hát igen... majdnem elsírtam magam. Imádtam! Peti! No végre! Már azt hittem kivándoroltál!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1166 Dátum: 2008. November 12. - 19:42:28 » |
|
Az elveszett ember előkerült. Jó újra látni a fórumon, remélem sűrűben fogsz írni ezentúl! Köszi, igyekszem! Nagyon lemaradtam hozzászólásügyileg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1167 Dátum: 2008. November 12. - 19:43:52 » |
|
Peti! No végre! Már azt hittem kivándoroltál!
Hogy őszinte legyek, terveztem, de osztottam-szoroztam, és úgy döntöttem ami maradna annyiért nem! Kapitánynak meg nem kellettem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1168 Dátum: 2008. November 12. - 19:47:05 » |
|
Szerdától újra olcsóbbá teszik az üzemanyagok árait: gázolaj. -4Ft-tal, benzin: -7 Ft-tal megy lejjebb! Halleluja! (átlag különbség 30 Ft a benzin javára!) Az "elemzők" szerint amint alább hagy a válság ismét 100 $ felett lesz a kőolaj ára. 2030-ra 200 $-ra jósolják. Mondjuk azt meg is kell érni. Az "elemzők" meg nagyon képben vannak...Nincs 2 hónapja, hogy az év végére 250 $-os olajárral riogatták a világot. Még nincs év vége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1169 Dátum: 2008. November 12. - 19:47:45 » |
|
Peti! No végre! Már azt hittem kivándoroltál!
Hogy őszinte legyek, terveztem, de osztottam-szoroztam, és úgy döntöttem ami maradna annyiért nem! Kapitánynak meg nem kellettem! Hát, kapitánynak még én sem, ha ez vigasztal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|