Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1080 Dátum: 2008. November 05. - 20:47:18 » |
|
No, megvan az első blacke amcsi elnök. lesz nekünk még fekete zsidó pápánk is...
Ajjaj...asszem mindjárt megkapod, hogy a szabályzat x és x pontja alapján...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1081 Dátum: 2008. November 05. - 20:57:42 » |
|
Kapitány! hozzászólás volt és privi ment! Válaszolj, mert nemsokára nincsen fülem!! Az asszony rágja.. Üdv
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1083 Dátum: 2008. November 06. - 07:54:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1084 Dátum: 2008. November 06. - 19:27:58 » |
|
Megvettem. Holnap megyek érte...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miss bond
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1085 Dátum: 2008. November 07. - 00:43:56 » |
|
Megvettem. Holnap megyek érte... grat bár majdnem rádlicitáltam... azé' a pogira benevezünk majd én mercis pogit tudok esetleg hozni... vagy renault alakú zserbót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1086 Dátum: 2008. November 07. - 08:05:34 » |
|
Megvettem. Holnap megyek érte... grat bár majdnem rádlicitáltam... azé' a pogira benevezünk majd én mercis pogit tudok esetleg hozni... vagy renault alakú zserbót ...akkor gyertek, tessék feliratkozni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1087 Dátum: 2008. November 07. - 08:50:31 » |
|
Kapitány! hozzászólás volt és privi ment! Válaszolj, mert nemsokára nincsen fülem!! Az asszony rágja.. Üdv Fület is kapsz. Válasz ment. kép is megy, ha válaszolsz a válaszomra.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1088 Dátum: 2008. November 07. - 11:43:30 » |
|
Van egy kedves ismerősöm, szőke nő, de még betudható a kis butasága a fiatal korának. Azt hiszi, hogy a kocsi szervizelése kifullad a tankolásban!!! Mondom ÓÓÓ! És ezt komolyan gondolta, pedig már 3 éve vezet. Bár szerintem fingja nincs a kreszről, meg be sem szokta magát kötni, meg érdekes stílusban vezet, illetve kanyarodik. Mondjuk a nevelőfaterja sem szokta szerintem szervizelni az autóikat, csoda ha épp van utána 2 liter benya a kocsikban. Na ilyen emberektől nem szeretnék autót venni soha!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1089 Dátum: 2008. November 07. - 13:38:48 » |
|
Hát ezt nem szabadott volna megnéznem!!!Gyerekek BELESZERETTEM!!!!Gyönyörű gép.puszi
Zsu nem jöhet a talira! Mi van, ha beleszeret valamelyikőnk vasába? ELVESZI? Megértem, tényleg szép. De nem SW....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. November 07. - 14:06:15 írta captainb »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1090 Dátum: 2008. November 07. - 14:15:52 » |
|
Van egy kedves ismerősöm, szőke nő, de még betudható a kis butasága a fiatal korának. Azt hiszi, hogy a kocsi szervizelése kifullad a tankolásban!!! Mondom ÓÓÓ! És ezt komolyan gondolta, pedig már 3 éve vezet. Bár szerintem fingja nincs a kreszről, meg be sem szokta magát kötni, meg érdekes stílusban vezet, illetve kanyarodik. Mondjuk a nevelőfaterja sem szokta szerintem szervizelni az autóikat, csoda ha épp van utána 2 liter benya a kocsikban. Na ilyen emberektől nem szeretnék autót venni soha!
Pedig ezek edzett autók, nincsenek elkényeztetve, mint a mieink! Az egyik öcsém is ilyen, pedig már nem szőke, és nem is túl fiatal... Neki csak eladni szabad, mert azt sem venné észre, hogy nincs kereke...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1091 Dátum: 2008. November 07. - 14:32:41 » |
|
Hát ezt nem szabadott volna megnéznem!!!Gyerekek BELESZERETTEM!!!!Gyönyörű gép.puszi
Zsu nem jöhet a talira! Mi van, ha beleszeret valamelyikőnk vasába? ELVESZI? Megértem, tényleg szép. De nem SW.... Az még a jobbik, képzeld el ha beléd szeret. Otthon, hogy fogod kimagyarázni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1092 Dátum: 2008. November 07. - 18:15:40 » |
|
Ma olyat láttam a Tököly úton...Pedig azt hittem Lacettiból már elég "okos" vagyok! HB Lacetti, Nubira III. elejével...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1093 Dátum: 2008. November 07. - 18:51:54 » |
|
Ma olyat láttam a Tököly úton...Pedig azt hittem Lacettiból már elég "okos" vagyok! HB Lacetti, Nubira III. elejével... Nos, kedves Jopek, ehhez két dolgot fűznék hozzá: 1: Ezt minden nap látom, ez egy Suzuki Reno, amit egyébként árultak is a neten, és való igaz HB-s, szép SW-s első résszel, na jó sedanossal is persze. 2: Lebuktál, itt jártál, és nem jelentkeztél nálam, nálunk. Meg vagyok döbbenve, hogy ilyet tettél, hogy csak úgy elsöpörtél, benézés nélkül. Máskor ezt légy szíves pótold, mint ahogy igérgeted réges rég óta...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1094 Dátum: 2008. November 07. - 19:13:19 » |
|
Ma olyat láttam a Tököly úton...Pedig azt hittem Lacettiból már elég "okos" vagyok! HB Lacetti, Nubira III. elejével... Nos, kedves Jopek, ehhez két dolgot fűznék hozzá: 1: Ezt minden nap látom, ez egy Suzuki Reno, amit egyébként árultak is a neten, és való igaz HB-s, szép SW-s első résszel, na jó sedanossal is persze. 2: Lebuktál, itt jártál, és nem jelentkeztél nálam, nálunk. Meg vagyok döbbenve, hogy ilyet tettél, hogy csak úgy elsöpörtél, benézés nélkül. Máskor ezt légy szíves pótold, mint ahogy igérgeted réges rég óta... És jövet-menet át kellett vágnod Pilisvörösváron...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|