cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #870 Dátum: 2008. Október 15. - 17:48:56 » |
|
Gidy, nem téged küldtek vissza a garázsba? http://index.hu/politika/belfold/budapest/busz6872"31 buszból kilencnek nem volt jó a fékje. A buszokkal kapcsolatban 30 napos korlátozást rendeltek el, ennyi idő alatt kellett kijavítani a hibákat."1 hónapig rossz fékekkel engedték közlekedni a buszokat? Nem engem, és nem az én buszomat. De tény, hogy sikerült legalább két- három Vezúv tipusú autóbuszt a garázsba küldetni. Az enyémet az éjszakás "ellopta", így egy olyannal voltam kint, ami két hete vizsgázott, és csak a szerelők tudták reggel beindítani. Viszont napközben eltört egy vízcső, így le kellett állítani, és javítás után az újraélesztés nem kis gondot okozott a szerelőnek is. Utána a délutános műszakvégzéséig berregett, mert túl olcsó a gázolaj, olcsóbb, mint megjavítani, vagy kicserélni az adagolót. Szóval: I Love 4. Metro, vigyen minden pénzt, a többi nem számít. Büszke lehet az ország, és a főváros a beruházásaira! Lásd: M6-os alagutak, M7-es völgyhíd, BKV 4.-es Metro, hogy csak a közlekedésről ejtsek szót. Előtte meg Combinok, és Volvok, utólag beszerelt légkondikkal, mert így (szerintük!) olcsóbb volt, mintha így rendelték volna. Teljesen hülyének nézik az embereket, persze sokat teljes joggal- sajnos. Gyalázat! Az eltüntetett milliárdokért soha senki nem felelt, nem felel, és nem is fog nyilván felelni. Az Állami Számvevőszék megállapítja a visszaélést, a herdálást, és minden megy tovább, még az sincs, hogy néhány felelős "más" beosztásba kerülne, és ha mégis, akkor egy jobban jövedelmező vezérigazgatói állást kap, a régi helyett, és megy a "körforgás", mindenki marad csúcsvezető, mert persze mindenhez egy formán értenek. (Szerintem is, a meggazdagodásukhoz, a mi rovásunkra, kockázat nélkül, mert ez nekik jár!). Újra megkérdezem: tud valaki egy lakatlan szigetet? Hát igen...a BPO-448 fennakadt...a BPO-430 füstöl....nem volt rajt tűzoltókészülék..nem Apu busza volt!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #871 Dátum: 2008. Október 15. - 18:40:26 » |
|
Kívánok jó estét mindenkinek!
Ha nem zavarok, akkor ismét helyet foglalok itt, a törzsasztalnál.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #872 Dátum: 2008. Október 15. - 18:50:34 » |
|
Szia! Partot értél?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
miss bond
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #873 Dátum: 2008. Október 15. - 18:55:51 » |
|
Ez érdekes,de ezt már nem is nevezném minitalinak(8-02ó).Abból kiindulva,hogy a lurdy talik 3-4 órásak szoktak lenni,kiváncsi leszek,hogy hány embert érdekelne ilyen egész napos buli.Én mindenesetre elmennék rá,ha a többieknek is jó. nem reggel 8-tól van, hanem este 8-tól... hmm, nem is rossz... ugyanerre az időpontra keresek magas, jóképű táncpartnert... jelentkezés kizárólag priviben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #874 Dátum: 2008. Október 15. - 18:56:54 » |
|
Szia! Partot értél? Partot, repteret, Lacsit. Most 85 napra szabadságolom magam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #875 Dátum: 2008. Október 15. - 18:59:37 » |
|
Szia! Partot értél? Partot, repteret, Lacsit. Most 85 napra szabadságolom magam. A 3hónap pihit irigylem tőled, de a távollétet az nem.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #876 Dátum: 2008. Október 15. - 19:08:04 » |
|
Szia! Partot értél? Partot, repteret, Lacsit. Most 85 napra szabadságolom magam. A 3hónap pihit irigylem tőled, de a távollétet az nem. Más is írigyli. NMár karácsony elött vissza akartak tapsolni, de megegyeztünk januárban. Idén még alig voltam itthon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #877 Dátum: 2008. Október 15. - 19:17:44 » |
|
Vááááááá!
59 oldal elmaradás + ami a törzsasztal 2-n volt. És ez csak a törzsasztal! Ezt képtelenség visszaolvasni. Esedezem a felmentésért! És valaki legyen oly bátyám, címszavakban naprakésszé tenne....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #878 Dátum: 2008. Október 15. - 19:21:05 » |
|
Vááááááá!
59 oldal elmaradás + ami a törzsasztal 2-n volt. És ez csak a törzsasztal! Ezt képtelenség visszaolvasni. Esedezem a felmentésért! És valaki legyen oly bátyám, címszavakban naprakésszé tenne....
Olvasgassál csak nyugodtan, a szabid végére behozod a lemaradást.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #879 Dátum: 2008. Október 15. - 19:35:04 » |
|
Vááááááá!
Olvasgassál csak nyugodtan, a szabid végére behozod a lemaradást. Hol vab arra nekem időm?! Tudod mi rohangászni valóm van? És itt a tüzelő is, asszony nem hordta még be!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #880 Dátum: 2008. Október 15. - 19:36:22 » |
|
Ez érdekes,de ezt már nem is nevezném minitalinak(8-02ó).Abból kiindulva,hogy a lurdy talik 3-4 órásak szoktak lenni,kiváncsi leszek,hogy hány embert érdekelne ilyen egész napos buli.Én mindenesetre elmennék rá,ha a többieknek is jó. nem reggel 8-tól van, hanem este 8-tól... hmm, nem is rossz... ugyanerre az időpontra keresek magas, jóképű táncpartnert... jelentkezés kizárólag priviben... Se jóképű, se magas nem vagyok. Táncolni nem tudok. Ezért nem priviben nem jelentkezem....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #881 Dátum: 2008. Október 15. - 19:44:21 » |
|
Miss Bond! Szerintem nemcsak a mi Kapitányunk az, aki nem a táncparkett ördöge, azt hiszem a többségünk nem Fred Astair, így még ha magas is, nem sok esélyed van, hogy ilyen privit kapj. De azért ne add fel a reményt! Moziba még elmehetsz, míg mániás társad elborult elméjével nézegeti mások ócska autóját, és veszti el az összes versenyt a ficsurokkal szemben. De őszintén érdekelne, hogy ki szeret, és főleg ki tud is táncolni közülünk? (Magasságtól függetlenül) Lehet jelentkezni! Magast tudok: BeZe, Jani, MNT, Peti például.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #882 Dátum: 2008. Október 15. - 19:50:55 » |
|
Miss Bond! Szerintem nemcsak a mi Kapitányunk az, aki nem a táncparkett ördöge, azt hiszem a többségünk nem Fred Astair, így még ha magas is, nem sok esélyed van, hogy ilyen privit kapj. De azért ne add fel a reményt! Moziba még elmehetsz, míg mániás társad elborult elméjével nézegeti mások ócska autóját, és veszti el az összes versenyt a ficsurokkal szemben. De őszintén érdekelne, hogy ki szeret, és főleg ki tud is táncolni közülünk? (Magasságtól függetlenül) Lehet jelentkezni! Magast tudok: BeZe, Jani, MNT, Peti például. Akkor én jelentkezek Savaria Táncegyletbe jártam szalon táncra
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #883 Dátum: 2008. Október 15. - 20:05:35 » |
|
Üdv kapitány a mi kis fedélzetünkön!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #884 Dátum: 2008. Október 15. - 20:06:26 » |
|
Miss Bond! Szerintem nemcsak a mi Kapitányunk az, aki nem a táncparkett ördöge, azt hiszem a többségünk nem Fred Astair, így még ha magas is, nem sok esélyed van, hogy ilyen privit kapj. De azért ne add fel a reményt! Moziba még elmehetsz, míg mániás társad elborult elméjével nézegeti mások ócska autóját, és veszti el az összes versenyt a ficsurokkal szemben. De őszintén érdekelne, hogy ki szeret, és főleg ki tud is táncolni közülünk? (Magasságtól függetlenül) Lehet jelentkezni! Magast tudok: BeZe, Jani, MNT, Peti például. Akkor én jelentkezek Savaria Táncegyletbe jártam szalon táncra Giovanni! MAGAS!!!! JÓKÉPŰ!!!!!!!!!!!! Keywords! P.S. Mán megint azok a magas lasztik.... Hogy hiányoztak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|