Jopek
|
|
« Hozzászólás #825 Dátum: 2008. Október 07. - 13:15:40 » |
|
Ez rendben is volna, de nem kéne időnként szólni hozzánk, hogy tudjuk élsz még? Vagy minden eldumálunk helyetted is? Amúgy minden oké nálatok? Remélem! Igaz, de tényleg minden O.K. ( Leszámítva azt az apró bibit, hogy megint nem nyertem a lottón! És az így megy évek óta! ) Kösz, hogy kérdezted!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #826 Dátum: 2008. Október 07. - 13:23:02 » |
|
Na most az a helyzet, hogy nem az unalom fog elemészteni. ( Nem panasz, csak cigaretta füst...attól könnyezem. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #827 Dátum: 2008. Október 07. - 17:14:34 » |
|
Nem a baján viccelődtünk, gondolom ezt Te is érzed, meg ő is biztosan. Ha félreértettétek, akkor bocsánatot kérek, kérünk, nem volt szándékunkban fájdalmat okozni, ezt elhihetitek. Mi történt tulajdonképpen? Mitől lett a tűz? Műszaki hiba, vagy emberi? Mennyi a kára? Volt-e biztosítása? Valamiben tudnánk segíteni neki? Nemcsak "rosszak" vagyunk, tudunk rendesek is lenni ám! Orrunkra kötni meg nem kell persze, ez a ti dolgotok, de azért remélem meghívjátok a csapatot, ha nem is a vacsorára, de legalább az igenekre! Istenem, de szép is lenne! Semmi gond, csak nekem picit fura volt... Én már csak ilyen vagyok. Amúgy a tüzet az okozta, hogy Zsu olajat tett fel melegíteni, viszont közben kiment, mert jöttek hozzá. 2 perc púlva már dőlt a füst az ablakokon. Mire beért már égett. Úgy hogy 4 nő oltotta. Mire a tűzoltók kiértek, már elrendezték. Mondanom sem kell, hogy a füst, korom mindenhova beette magát. Kár a konyhabútorban, a csempében, gondolom a tűzhelyben keletkezett.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #828 Dátum: 2008. Október 07. - 20:03:36 » |
|
Talán csak az ébenfekete haján nem látszott meg a korom....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #829 Dátum: 2008. Október 08. - 10:18:24 » |
|
Ez rendben is volna, de nem kéne időnként szólni hozzánk, hogy tudjuk élsz még? Vagy minden eldumálunk helyetted is? Amúgy minden oké nálatok? Remélem! Igaz, de tényleg minden O.K. ( Leszámítva azt az apró bibit, hogy megint nem nyertem a lottón! És az így megy évek óta! ) Kösz, hogy kérdezted! Lottoszimulátoron 1 órával ez elött: nyerőszámok 34,35,36,47,67 persze hogy 0 találatom volt.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #830 Dátum: 2008. Október 08. - 12:22:11 » |
|
Ez rendben is volna, de nem kéne időnként szólni hozzánk, hogy tudjuk élsz még? Vagy minden eldumálunk helyetted is? Amúgy minden oké nálatok? Remélem! Igaz, de tényleg minden O.K. ( Leszámítva azt az apró bibit, hogy megint nem nyertem a lottón! És az így megy évek óta! ) Kösz, hogy kérdezted! Lottoszimulátoron 1 órával ez elött: nyerőszámok 34,35,36,47,67 persze hogy 0 találatom volt. Viszont ingyen vesztettél, és az már nyereség!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #831 Dátum: 2008. Október 08. - 17:13:41 » |
|
Örömmel jelentem, hogy Jopeken kívül, hallottam hangját Zsunak, beszéltem telefonon MNT-vel, és most Kripic cartárssal is. Mindenki ép, és egészséges, csak halálra dolgozzák magukat, felégetik a konyhájukat, figyelik a fórumot csendben, illetve a fórumra való belépésük problémás. De élnek, és ez a lényeg!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #832 Dátum: 2008. Október 08. - 21:56:37 » |
|
Bocs lányok fiúk én is élek még, csak egy "kicsit" kevesebb időm van mostanában.Nagyszabású projektben vagyok érdekelt és minden időmet leköti, plussz egyre többen ismerték fel, hogy szükségük lenne némi pénzügyi kalauzolásra , így az időm másik fele erre megy.A mentő már csak hab a tortán. Többször próbáltam írni, de sokszor azt írja a az üzenőgép, hogy lejárt a munkamenetem és nem küldi el az üzit.Nekem meg nem volt arra időm, hogy újra meg újra bepötyögjem és mérgemben kiléptem.(mellékesen nem is láttam a munkamenetemet és nem tudom hol hosszabítják meg! Kell hozzá orvosi?)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #833 Dátum: 2008. Október 08. - 22:04:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #834 Dátum: 2008. Október 09. - 12:46:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #835 Dátum: 2008. Október 09. - 14:04:49 » |
|
Bocs lányok fiúk én is élek még, csak egy "kicsit" kevesebb időm van mostanában.Nagyszabású projektben vagyok érdekelt és minden időmet leköti, plussz egyre többen ismerték fel, hogy szükségük lenne némi pénzügyi kalauzolásra , így az időm másik fele erre megy.A mentő már csak hab a tortán. Többször próbáltam írni, de sokszor azt írja a az üzenőgép, hogy lejárt a munkamenetem és nem küldi el az üzit.Nekem meg nem volt arra időm, hogy újra meg újra bepötyögjem és mérgemben kiléptem.(mellékesen nem is láttam a munkamenetemet és nem tudom hol hosszabítják meg! Kell hozzá orvosi?)
Belépésnél jelöld be azt a négyzetet, ami mellé az van írva, hogy "emlékezz rám" (weblap beléptetés). Akkor nem szabad kiléptetnie. Esetleg még azt is ellenőrizd le, hogy a megfelelő linkről lépsz be a fórumba (használd a weblap megfelelő menüpontját).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #836 Dátum: 2008. Október 12. - 20:26:19 » |
|
Annyit megemlítenék (nem tudom pontosan hová kéne írni?), hogy bár Jani hiányzott nagyon a Baglyos taliról, de Stocz mester jól helyettesítette, ezt el kell ismerni, és persze el kellett mondanom. Gondolom mindenki érti...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #837 Dátum: 2008. Október 12. - 20:28:50 » |
|
Annyit megemlítenék (nem tudom pontosan hová kéne írni?), hogy bár Jani hiányzott nagyon a Baglyos taliról, de Stocz mester jól helyettesítette, ezt el kell ismerni, és persze el kellett mondanom. Gondolom mindenki érti... Hi-hi! Kapja az "öreg" a magáét? De ne aggódj! Amíg piszkálunk, addig biztos lehetsz benne, hogy érdekelsz minket, szeretünk!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #838 Dátum: 2008. Október 12. - 20:34:47 » |
|
Annyit megemlítenék (nem tudom pontosan hová kéne írni?), hogy bár Jani hiányzott nagyon a Baglyos taliról, de Stocz mester jól helyettesítette, ezt el kell ismerni, és persze el kellett mondanom. Gondolom mindenki érti... Hi-hi! Kapja az "öreg" a magáét? De ne aggódj! Amíg piszkálunk, addig biztos lehetsz benne, hogy érdekelsz minket, szeretünk! Persze, és tudom is, de most odáig merészkedett a Jani-pótló, hogy a Katának, és Klárinak is beszólt, ami nem bátorság, hanem vakmerőség volt, mert fehér ember nem felejt, hát még fehér lány (nő)!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #839 Dátum: 2008. Október 12. - 20:37:03 » |
|
Annyit megemlítenék (nem tudom pontosan hová kéne írni?), hogy bár Jani hiányzott nagyon a Baglyos taliról, de Stocz mester jól helyettesítette, ezt el kell ismerni, és persze el kellett mondanom. Gondolom mindenki érti... Hi-hi! Kapja az "öreg" a magáét? De ne aggódj! Amíg piszkálunk, addig biztos lehetsz benne, hogy érdekelsz minket, szeretünk! Persze, és tudom is, de most odáig merészkedett a Jani-pótló, hogy a Katának, és Klárinak is beszólt, ami nem bátorság, hanem vakmerőség volt, mert fehér ember nem felejt, hát még fehér lány (nő)! meg a fehér-nép!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|