Komis
|
|
« Hozzászólás #810 Dátum: 2008. Október 05. - 18:18:00 » |
|
Ezzel nem arra akartam utalni, hogy nem jár sokat a szám, hanem arra, hogy nem vagyok olyan személy, aki megfelelően tudna üdvözölni, a klub berkeibe betekintést mutatni egy új tagnak. Erre vannak itt sokkal alkalmasabb személyek! Ha már itt tartunk, pont Rád gondoltam kedves Gidy, mindenki APU-jára! Egy kérdés:ki az iwiw-es lacsiklub tulajdonosa? Én múltkor kettőt is találtam..!!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #811 Dátum: 2008. Október 05. - 18:27:00 » |
|
Nem is mondta, hogy volt neki benne fedélzeti computer! Nem is volt! Csak eladásnál sokszor hozzáírják, mert jól hangzik. ... De igen!! benne maradt a laptopja
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #812 Dátum: 2008. Október 06. - 18:30:34 » |
|
Wanted! Körözés! Eltűnt Kripic, Jopek, Zsu, és még egy pár jónevű fórumozó cartársunk. Ki tud róluk? Remélem nincs semmi bajuk! Gyertek vissza!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #813 Dátum: 2008. Október 06. - 20:29:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #814 Dátum: 2008. Október 06. - 20:37:10 » |
|
Zsu üdvözöl mindenkit, köszöni szépen jól van! Tegnap volt egy kis akció nála a tűzoltókkal... Leégett a konyhája, de nem kell megijedni a berendezésen kívűl másban nem esett kár, így Zsu szépségében sem. Ha majd rendeződnek a dolgai biztosan beköszön.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #815 Dátum: 2008. Október 06. - 21:33:38 » |
|
Zsu üdvözöl mindenkit, köszöni szépen jól van! Tegnap volt egy kis akció nála a tűzoltókkal... Leégett a konyhája, de nem kell megijedni a berendezésen kívűl másban nem esett kár, így Zsu szépségében sem. Ha majd rendeződnek a dolgai biztosan beköszön.
Te honnan tudsz ilyeneket? Csak nem..........
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #816 Dátum: 2008. Október 06. - 21:43:58 » |
|
Te honnan tudsz ilyeneket? Csak nem.......... Hát... a kommunikáció korát éljük, és már feltalálták a telefont
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #817 Dátum: 2008. Október 07. - 07:10:20 » |
|
Te honnan tudsz ilyeneket? Csak nem.......... Lángolt a tűz...Zsunál, legalábbis valami lángolt, ő meg volt a tűzoltó....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #818 Dátum: 2008. Október 07. - 12:21:45 » |
|
Te honnan tudsz ilyeneket? Csak nem.......... Lángolt a tűz...Zsunál, legalábbis valami lángolt, ő meg volt a tűzoltó.... Biztos, hogy a konyha lángolt, és nem más? Giovanni gyanús nekem, de legalább klubon belül maradnak... Uszítottuk eleget, hát tessék, most talán? Én speciel örülök, szép dolog a ...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #819 Dátum: 2008. Október 07. - 12:22:31 » |
|
Te honnan tudsz ilyeneket? Csak nem.......... Lángolt a tűz...Zsunál, legalábbis valami lángolt, ő meg volt a tűzoltó.... Ezt úgy sem kötném az orrotokra De szegénynek a konyhája lángolt, és még az a szerencse hogy ő nem sérült meg, valamint, hogy nem az egész ház égett le...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #820 Dátum: 2008. Október 07. - 12:30:28 » |
|
Te honnan tudsz ilyeneket? Csak nem.......... Lángolt a tűz...Zsunál, legalábbis valami lángolt, ő meg volt a tűzoltó.... Biztos, hogy a konyha lángolt, és nem más? Giovanni gyanús nekem, de legalább klubon belül maradnak... Uszítottuk eleget, hát tessék, most talán? Én speciel örülök, szép dolog a ... Fiúk! Nem szép dolog más baján viccelődni! Gondoljatok bele milyen rossz most neki. Nem elég hogy oda a konyha, de mi pénzbe kerűl újra rendbe tenni az egészet! Ráadásúl szerencséje, hogy az oltás közben nem sérült meg. Uff, szóltam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #821 Dátum: 2008. Október 07. - 12:48:39 » |
|
Nem a baján viccelődtünk, gondolom ezt Te is érzed, meg ő is biztosan. Ha félreértettétek, akkor bocsánatot kérek, kérünk, nem volt szándékunkban fájdalmat okozni, ezt elhihetitek. Mi történt tulajdonképpen? Mitől lett a tűz? Műszaki hiba, vagy emberi? Mennyi a kára? Volt-e biztosítása? Valamiben tudnánk segíteni neki? Nemcsak "rosszak" vagyunk, tudunk rendesek is lenni ám! Orrunkra kötni meg nem kell persze, ez a ti dolgotok, de azért remélem meghívjátok a csapatot, ha nem is a vacsorára, de legalább az igenekre! Istenem, de szép is lenne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #822 Dátum: 2008. Október 07. - 12:54:43 » |
|
Wanted! Körözés! Eltűnt Kripic, Jopek, Zsu, és még egy pár jónevű fórumozó cartársunk. Ki tud róluk? Remélem nincs semmi bajuk! Gyertek vissza! Nem kell engem körzőzni, olvasok minden nap fórumot. (Csak csendben szoktam, mer' ollan jók vagytok, hogy nincs dolgom. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #823 Dátum: 2008. Október 07. - 12:58:58 » |
|
Wanted! Körözés! Eltűnt Kripic, Jopek, Zsu, és még egy pár jónevű fórumozó cartársunk. Ki tud róluk? Remélem nincs semmi bajuk! Gyertek vissza! Nem kell engem körzőzni, olvasok minden nap fórumot. (Csak csendben szoktam, mer' ollan jók vagytok, hogy nincs dolgom. ) Ez rendben is volna, de nem kéne időnként szólni hozzánk, hogy tudjuk élsz még? Vagy minden eldumálunk helyetted is? Amúgy minden oké nálatok? Remélem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #824 Dátum: 2008. Október 07. - 13:15:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|