ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #780 Dátum: 2008. Szeptember 28. - 12:24:26 » |
|
Kedves Cartársak! Most beszéltem telefonon a mi kedvenc Kapitányunkkal. Minden rendben van nála, egészséges, és ami a lényeg, hogy október13.-án hazajön végre. Szóval a Bagolyról lemarad, de a záró talin már ott lesz, mert az nem lehet nélküle! Szóval kezdhetjük kitalálni, mikor legyen a záró tali. Természetesen mindenkit üdvözöl, és mindenkinek jót kíván! Jó volt újra hallani a hangját!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #781 Dátum: 2008. Szeptember 30. - 09:32:45 » |
|
Itt vagyogatok. Ladigidy ne harapd le a fejem még nem tettem fel. Lusta dög vagyok
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #782 Dátum: 2008. Szeptember 30. - 12:43:01 » |
|
Itt vagyogatok. Ladigidy ne harapd le a fejem még nem tettem fel. Lusta dög vagyok BeZe! Nem vagyok kannibál! De mit is? Mert viszont szenilis az már vagyok. Tudod 60-on túl már csak az emlékek szépek, a jövő már csak aggódásra ad okot, mert az ember szépen, vagy csúnyán elhasználódik- sajnos. Persze azért még fellángolások vannak, koszorúra még ne gyűjtsetek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #783 Dátum: 2008. Szeptember 30. - 15:03:57 » |
|
Katica, katica! CSATT Matrica, matrica!
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #784 Dátum: 2008. Október 03. - 18:02:07 » |
|
Végre azonban hoztad Magad, Jani! Tehát jól vagy, ennek örülök! Pedig ma 2 órát ültem a rendőrségen, tanúkihallgatáson voltam.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #785 Dátum: 2008. Október 03. - 18:14:50 » |
|
Végre azonban hoztad Magad, Jani! Tehát jól vagy, ennek örülök! Pedig ma 2 órát ültem a rendőrségen, tanúkihallgatáson voltam. Először! Majd később? Remélem megúszod, csak tanúzással! Ha tanú voltál, a cégnek 4 órát kell fizetni, ha munkaidőben voltál ott. Kedves vagyok? Drukkolj, hogy a rendőrség után ne legyen még bírósági dolog is! Én egy ügyben háromszor voltam a Hungárián, egyszer a helyszínen, rekonstrukción, majd a bíróságon is persze. Az ellenfél járt rosszul, ezt előre közlöm, mielőtt rosszra gondolnál felőlem, kedves Jani barátom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #786 Dátum: 2008. Október 03. - 18:22:01 » |
|
Végre azonban hoztad Magad, Jani! Tehát jól vagy, ennek örülök! Pedig ma 2 órát ültem a rendőrségen, tanúkihallgatáson voltam. Először! Majd később? Remélem megúszod, csak tanúzással! Ha tanú voltál, a cégnek 4 órát kell fizetni, ha munkaidőben voltál ott. Kedves vagyok? Drukkolj, hogy a rendőrség után ne legyen még bírósági dolog is! Én egy ügyben háromszor voltam a Hungárián, egyszer a helyszínen, rekonstrukción, majd a bíróságon is persze. Az ellenfél járt rosszul, ezt előre közlöm, mielőtt rosszra gondolnál felőlem, kedves Jani barátom! Semmi komoly, csak a tavaly eladott autómmal kapcsolatban van nyomozás. Olyan adásvételiket mutattak nekem amihez semmi közöm.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #787 Dátum: 2008. Október 03. - 18:22:26 » |
|
Végre azonban hoztad Magad, Jani! Tehát jól vagy, ennek örülök! Pedig ma 2 órát ültem a rendőrségen, tanúkihallgatáson voltam. Először! Majd később? Remélem megúszod, csak tanúzással! Ha tanú voltál, a cégnek 4 órát kell fizetni, ha munkaidőben voltál ott. Kedves vagyok? Drukkolj, hogy a rendőrség után ne legyen még bírósági dolog is! Én egy ügyben háromszor voltam a Hungárián, egyszer a helyszínen, rekonstrukción, majd a bíróságon is persze. Az ellenfél járt rosszul, ezt előre közlöm, mielőtt rosszra gondolnál felőlem, kedves Jani barátom! Semmi komoly, csak a tavaly eladott autómmal kapcsolatban van nyomozás. Olyan adásvételiket mutattak nekem amihez semmi közöm. Titkon ezt is reméltem! Jó, ha köztünk maradsz! (Holnap dolgozom, fiam elviszi az autót, így nem jövök a Lurdyhoz- sajnos)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #788 Dátum: 2008. Október 04. - 14:02:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #789 Dátum: 2008. Október 04. - 15:30:54 » |
|
Ezzel nem arra akartam utalni, hogy nem jár sokat a szám, hanem arra, hogy nem vagyok olyan személy, aki megfelelően tudna üdvözölni, a klub berkeibe betekintést mutatni egy új tagnak. Erre vannak itt sokkal alkalmasabb személyek! Ha már itt tartunk, pont Rád gondoltam kedves Gidy, mindenki APU-jára! Egy kérdés:ki az iwiw-es lacsiklub tulajdonosa?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #790 Dátum: 2008. Október 04. - 15:39:20 » |
|
Egy kérdés:ki az iwiw-es lacsiklub tulajdonosa?
Gidy csinálta, de mivel ezzel kimerült a tudása, úgy tudom megbízta Ladlacot.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #791 Dátum: 2008. Október 04. - 16:59:26 » |
|
Gidy csinálta, de mivel ezzel kimerült a tudása, úgy tudom megbízta Ladlacot. Köszi, megvárom, amíg jelentkezik az elkövető, mert most vettem észre, hogy merényletet tett ellenem!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #792 Dátum: 2008. Október 04. - 17:18:16 » |
|
Gidy csinálta, de mivel ezzel kimerült a tudása, úgy tudom megbízta Ladlacot. Köszi, megvárom, amíg jelentkezik az elkövető, mert most vettem észre, hogy merényletet tett ellenem! ...bizonyos felkérés ügyében?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #793 Dátum: 2008. Október 04. - 17:39:03 » |
|
Az IWIW-es klubbal az volt a baj, hogy át kellett alakítani, és ezt én valóban nem tudtam megkreálni, így zseni barátomat kértem meg, hogy vigye végbe, meg is tette, csak hát ezt úgy tudta, hogy akarva- akaratlanul átvette a teendőket tőlem. Ha kell, és lehetséges, akkor vissza vehetem, ha jó úgy, ahogy addig csináltam. Ez a technikai megoldástól, és a zseni LadLac mestertől függ. A merénylet az, amit kért másoktól is? Én vállaltam azt, sőt, kiszórtam belőle nem odaillőt, bevallom. Laczy? Mi legyen? Rád bízom a döntést!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|