ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #555 Dátum: 2008. Július 22. - 07:37:38 » |
|
Weres (Zsunak Ákos!) barátom immáron elérte a 700-at, ami szép dolog, grat jár érte, és további buzdítás! Gidy Koma! Grat az 1900-hoz. Ez szép szám egy állítólagos PC-bénához képest. Lehet hogy nem értesz hozzá, csak használod sokat! Csak nem, CÉL A CÁPA? Köszönöm kedves Szomszéd. Most, hogy halálra dolgozod Magad leelőztelek, mert én szabin vagyok. Cápát utolérni csak akkor lehetne, ha a Csendes óceánon hajótörést szenvedne, és egy lakatlan szigetre vetődne ki a partra egy deszkával, és csak egy év múltán találnának rá a mentőalakulatok. Igaz, hogy utána írna róla egy folytatásos úti beszámolót, és visszavenné az őt megillető vezető helyet. Amúgy sikerült szállást találnod? SzGábort elérted? MNT? Biztosan segítenek majd, ha eddig nem sikerült volna. Kocsimosás? Digi TV? Majd jelentkezz, ha van miért!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #556 Dátum: 2008. Július 22. - 10:18:38 » |
|
Weres (Zsunak Ákos!) barátom immáron elérte a 700-at, ami szép dolog, grat jár érte, és további buzdítás! Gidy Koma! Grat az 1900-hoz. Ez szép szám egy állítólagos PC-bénához képest. Lehet hogy nem értesz hozzá, csak használod sokat! Csak nem, CÉL A CÁPA? Köszönöm kedves Szomszéd. Most, hogy halálra dolgozod Magad leelőztelek, mert én szabin vagyok. Cápát utolérni csak akkor lehetne, ha a Csendes óceánon hajótörést szenvedne, és egy lakatlan szigetre vetődne ki a partra egy deszkával, és csak egy év múltán találnának rá a mentőalakulatok. Igaz, hogy utána írna róla egy folytatásos úti beszámolót, és visszavenné az őt megillető vezető helyet. Amúgy sikerült szállást találnod? SzGábort elérted? MNT? Biztosan segítenek majd, ha eddig nem sikerült volna. Kocsimosás? Digi TV? Majd jelentkezz, ha van miért! Nemsokára úgyis elhúzok az évi rendes cápabőr-karbantartásra a sós víz felé, akkor majd ráfekhettek a billentyűkre, hogy utolérjetek! Amúgy szívesen átadom ezt az elsőséget! Nem tehetek róla, hogy ennyit foglalkoztattok, kérdeztek. Muszáj válaszolnom!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #557 Dátum: 2008. Július 22. - 10:54:22 » |
|
Mottika! Olvasd el a priviket, és a "baglyosat", van mit pótolnod, de nem reagáltál eddig egyikre sem!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #558 Dátum: 2008. Július 22. - 11:01:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #559 Dátum: 2008. Július 22. - 16:18:52 » |
|
Mi is van ebben a tömeg-múzeumban? Most nézem a honlapját...tényleg 60 jármű van kiállítva? Nem mennél mondjuk csütörtökön? Esetleg Veled tartanánk a lurkóval...persze ha megoldható!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 22. - 16:24:22 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #560 Dátum: 2008. Július 22. - 18:16:23 » |
|
Mi is van ebben a tömeg-múzeumban? Most nézem a honlapját...tényleg 60 jármű van kiállítva? Nem mennél mondjuk csütörtökön? Esetleg Veled tartanánk a lurkóval...persze ha megoldható! Cápa, ha komolyan gondoltad, csütörtökön is mehetek, igaz, csak 13 órától, de az is bőven belefér. Vagy szombattól szinte bármikor, mert szabin leszek, és csak egyelőre itthon, illetve a közeli telken leszek 5.-ig. Keress meg telcsin, vagy priviben, ha oké a dolog, megbeszéljük!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #561 Dátum: 2008. Július 22. - 18:32:54 » |
|
Mi is van ebben a tömeg-múzeumban? Most nézem a honlapját...tényleg 60 jármű van kiállítva? Nem mennél mondjuk csütörtökön? Esetleg Veled tartanánk a lurkóval...persze ha megoldható! Cápa, ha komolyan gondoltad, csütörtökön is mehetek, igaz, csak 13 órától, de az is bőven belefér. Vagy szombattól szinte bármikor, mert szabin leszek, és csak egyelőre itthon, illetve a közeli telken leszek 5.-ig. Keress meg telcsin, vagy priviben, ha oké a dolog, megbeszéljük! Priviben a többit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #563 Dátum: 2008. Július 22. - 19:32:01 » |
|
Na ez érdekes lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #564 Dátum: 2008. Július 23. - 07:13:52 » |
|
Na ez érdekes lesz! Naja! Majd beleteszik az árába és kérnek pénzt más kitalált indokkal. Vagy majd több 100eFt-t tesznek rá, hogy ne érje meg. De akkor Ki fog új autót venni?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #565 Dátum: 2008. Július 23. - 07:51:26 » |
|
Cartársak! Holnap Cápáékkal megyünk Szentendrére a Tömegközlekedési, és Miniatűr Múzeumba. Aki csatlakozna hozzánk, jelezze nekem, hogy megbeszéljük a dolgot. De az biztos, hogy 13 órára jöjjön hozzánk, innen megyünk tovább. Egy minitali keretében jó szórakozásnak nézünk elébe. Esetleg Zsu a fiaiddal csatlakozhatnál, biztosan jól meglennének a srácok egymással. Szívesen várunk bárkit, esetleg szünidős gyerekeket (nagyobbakat!), ha a szülők nem is tudnának eljönni, mert dolgoznak, de hát a tanulóknak vakációjuk van, ráérnek. Szóval holnap délutánra jó programot ajánlok, gyertek! Elérhetőségem itt, vagy priviben, vagy telefonon. Mi az érdekesség kedvéért HÉV-vel mennénk, nem kocsival. Várom a jelentkezőket szeretettel! Igaz, Cápa, ti is?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #566 Dátum: 2008. Július 23. - 18:12:13 » |
|
Cartársak! Holnap Cápáékkal megyünk Szentendrére a Tömegközlekedési, és Miniatűr Múzeumba. Aki csatlakozna hozzánk, jelezze nekem, hogy megbeszéljük a dolgot. De az biztos, hogy 13 órára jöjjön hozzánk, innen megyünk tovább. Egy minitali keretében jó szórakozásnak nézünk elébe. Esetleg Zsu a fiaiddal csatlakozhatnál, biztosan jól meglennének a srácok egymással. Szívesen várunk bárkit, esetleg szünidős gyerekeket (nagyobbakat!), ha a szülők nem is tudnának eljönni, mert dolgoznak, de hát a tanulóknak vakációjuk van, ráérnek. Szóval holnap délutánra jó programot ajánlok, gyertek! Elérhetőségem itt, vagy priviben, vagy telefonon. Mi az érdekesség kedvéért HÉV-vel mennénk, nem kocsival. Várom a jelentkezőket szeretettel! Igaz, Cápa, ti is?! Így igaz! Tényleg, ha van valakinek kedve, jöjjön velünk! Nem minitali ez, nem az autókról szól, hanem amolyan kis kirándulás az ismerősökkel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #567 Dátum: 2008. Július 24. - 10:06:22 » |
|
MNT cartárs! A sapkával kapcs. hsz.-t áthelyeztem a Klubreklám topikba. Talán ott nem vész el a téma az általános társalgás között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #568 Dátum: 2008. Július 24. - 11:09:35 » |
|
MNT cartárs! A sapkával kapcs. hsz.-t áthelyeztem a Klubreklám topikba. Talán ott nem vész el a téma az általános társalgás között.
Köszi! Nem tudtam, hogy hova írjam, mert nem akarok reklámot a dolognak hiszen ez egy nonprofit projekt a részemről!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #569 Dátum: 2008. Július 24. - 17:30:36 » |
|
Köszi! Nem tudtam, hogy hova írjam, mert nem akarok reklámot a dolognak hiszen ez egy nonprofit projekt a részemről! Semmi gond, a topik elnevezés nem mindíg tudja a lehető legjobban kifejezni a benne tárgyaltakat. Korábban ( ha jól emlékszem ) abban a topikban tárgyaltunk sapkáról, pólóról, stb... Azért jeleztem, hogy ne keresd hiába! Kedves Tőled a "nonprofit projekt", ezzel vagyunk még egy páran itt. (És ez ettől szép szerintem.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|