WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #525 Dátum: 2008. Július 19. - 10:43:07 » |
|
Tudom off autó, de még friss az élményem. Tegnap este, de még világosban vendégeink jöttek és a rönóungária jóvoltából Zoli barátom beállított egy cliors tesztféle autóval. Egyből megrémültem, hogy vezethetem. Az ülésekbe alig tudtam belehuppanni, mert annyira kagylók voltak, hogy majdnem ottmaradtak a tojásaim beszállásnál. Először óvatosan mentem, dehát ezt nem arra találták ki. 5000-től kezd el igazán húzni egészen 7500-ig. Szenzációs! Az úttartása tökéletes volt, az M5-ről a tesco felé kanyarodó kifliben (60) 140-nel mentem és még bírta volna tovább is. Aztán mentem egy pár kört Erzsébeten vagy egy órán keresztül, fogyott is a benyó rendesen. Viszont ennyi tuningautóssal még nem találkoztam egy órán belül sem itt, sem máshol. Minden sarkon belebotlottam egybe. Volt aki nyomta velem, volt aki nem. Meglepő módon még az oktáviars is szép lassan lemaradt. Valóban ennyire menne a 197 lovas szívó? 100 alatt nem lehet vele menni, ha nyomod, ha meg felváltasz 4-be és nyomod egy kicsit, mindjárt 170-nél találod magad. Még jó, hogy működtek a szenzoraim, mert pont akkor volt rendőr, mikor épp pihentettem a jobb lábam, háromszor is. Ez aztán a játékautó!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #526 Dátum: 2008. Július 19. - 12:11:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #527 Dátum: 2008. Július 19. - 13:35:13 » |
|
Tudom off autó, de még friss az élményem. Tegnap este, de még világosban vendégeink jöttek és a rönóungária jóvoltából Zoli barátom beállított egy cliors tesztféle autóval. Egyből megrémültem, hogy vezethetem. Az ülésekbe alig tudtam belehuppanni, mert annyira kagylók voltak, hogy majdnem ottmaradtak a tojásaim beszállásnál. Először óvatosan mentem, dehát ezt nem arra találták ki. 5000-től kezd el igazán húzni egészen 7500-ig. Szenzációs! Az úttartása tökéletes volt, az M5-ről a tesco felé kanyarodó kifliben (60) 140-nel mentem és még bírta volna tovább is. Aztán mentem egy pár kört Erzsébeten vagy egy órán keresztül, fogyott is a benyó rendesen. Viszont ennyi tuningautóssal még nem találkoztam egy órán belül sem itt, sem máshol. Minden sarkon belebotlottam egybe. Volt aki nyomta velem, volt aki nem. Meglepő módon még az oktáviars is szép lassan lemaradt. Valóban ennyire menne a 197 lovas szívó? 100 alatt nem lehet vele menni, ha nyomod, ha meg felváltasz 4-be és nyomod egy kicsit, mindjárt 170-nél találod magad. Még jó, hogy működtek a szenzoraim, mert pont akkor volt rendőr, mikor épp pihentettem a jobb lábam, háromszor is. Ez aztán a játékautó! Talán ez elfért volna az "Így közlekedünk" rovatba is....bár mi nem biztos, hogy így, csak Te!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #528 Dátum: 2008. Július 19. - 13:44:18 » |
|
Tudom off autó, de még friss az élményem. Tegnap este, de még világosban vendégeink jöttek és a rönóungária jóvoltából Zoli barátom beállított egy cliors tesztféle autóval. Egyből megrémültem, hogy vezethetem. Az ülésekbe alig tudtam belehuppanni, mert annyira kagylók voltak, hogy majdnem ottmaradtak a tojásaim beszállásnál. Először óvatosan mentem, dehát ezt nem arra találták ki. 5000-től kezd el igazán húzni egészen 7500-ig. Szenzációs! Az úttartása tökéletes volt, az M5-ről a tesco felé kanyarodó kifliben (60) 140-nel mentem és még bírta volna tovább is. Aztán mentem egy pár kört Erzsébeten vagy egy órán keresztül, fogyott is a benyó rendesen. Viszont ennyi tuningautóssal még nem találkoztam egy órán belül sem itt, sem máshol. Minden sarkon belebotlottam egybe. Volt aki nyomta velem, volt aki nem. Meglepő módon még az oktáviars is szép lassan lemaradt. Valóban ennyire menne a 197 lovas szívó? 100 alatt nem lehet vele menni, ha nyomod, ha meg felváltasz 4-be és nyomod egy kicsit, mindjárt 170-nél találod magad. Még jó, hogy működtek a szenzoraim, mert pont akkor volt rendőr, mikor épp pihentettem a jobb lábam, háromszor is. Ez aztán a játékautó! Talán ez elfért volna az "Így közlekedünk" rovatba is....bár mi nem biztos, hogy így, csak Te! Igazából a tesztek címő rovatba illett volna, de olyat nem találtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #529 Dátum: 2008. Július 19. - 14:55:47 » |
|
Köszi.Vadállat csak itt vagyok 1000ig,ha autóba ülök akkor megszelídülök.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #530 Dátum: 2008. Július 19. - 15:47:06 » |
|
Köszi.Vadállat csak itt vagyok 1000ig,ha autóba ülök akkor megszelídülök. Meatloaf a Kis Herceg megszelídített vén rókája! Bezzeg kulcstartója meg nincs!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #531 Dátum: 2008. Július 19. - 17:38:12 » |
|
OLYAN MEREVEK VAGYOK EZZEL A MI HOVÁ VALÓ TÉMÁVAL.Ti fiúk tulzottan rendmániásak vagytok. .
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #532 Dátum: 2008. Július 19. - 17:43:58 » |
|
Tudom off autó, de még friss az élményem. Tegnap este, de még világosban vendégeink jöttek és a rönóungária jóvoltából Zoli barátom beállított egy cliors tesztféle autóval. Egyből megrémültem, hogy vezethetem. Az ülésekbe alig tudtam belehuppanni, mert annyira kagylók voltak, hogy majdnem ottmaradtak a tojásaim beszállásnál. Először óvatosan mentem, dehát ezt nem arra találták ki. 5000-től kezd el igazán húzni egészen 7500-ig. Szenzációs! Az úttartása tökéletes volt, az M5-ről a tesco felé kanyarodó kifliben (60) 140-nel mentem és még bírta volna tovább is. Aztán mentem egy pár kört Erzsébeten vagy egy órán keresztül, fogyott is a benyó rendesen. Viszont ennyi tuningautóssal még nem találkoztam egy órán belül sem itt, sem máshol. Minden sarkon belebotlottam egybe. Volt aki nyomta velem, volt aki nem. Meglepő módon még az oktáviars is szép lassan lemaradt. Valóban ennyire menne a 197 lovas szívó? 100 alatt nem lehet vele menni, ha nyomod, ha meg felváltasz 4-be és nyomod egy kicsit, mindjárt 170-nél találod magad. Még jó, hogy működtek a szenzoraim, mert pont akkor volt rendőr, mikor épp pihentettem a jobb lábam, háromszor is. Ez aztán a játékautó! Irigyellek 1 ilyet én is kipróbálnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #534 Dátum: 2008. Július 19. - 18:30:38 » |
|
Csak nem a mondat eleje tetszik ennyire?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #536 Dátum: 2008. Július 19. - 22:29:34 » |
|
Tudom off autó, de még friss az élményem. Tegnap este, de még világosban vendégeink jöttek és a rönóungária jóvoltából Zoli barátom beállított egy cliors tesztféle autóval. Egyből megrémültem, hogy vezethetem. Az ülésekbe alig tudtam belehuppanni, mert annyira kagylók voltak, hogy majdnem ottmaradtak a tojásaim beszállásnál. Először óvatosan mentem, dehát ezt nem arra találták ki. 5000-től kezd el igazán húzni egészen 7500-ig. Szenzációs! Az úttartása tökéletes volt, az M5-ről a tesco felé kanyarodó kifliben (60) 140-nel mentem és még bírta volna tovább is. Aztán mentem egy pár kört Erzsébeten vagy egy órán keresztül, fogyott is a benyó rendesen. Viszont ennyi tuningautóssal még nem találkoztam egy órán belül sem itt, sem máshol. Minden sarkon belebotlottam egybe. Volt aki nyomta velem, volt aki nem. Meglepő módon még az oktáviars is szép lassan lemaradt. Valóban ennyire menne a 197 lovas szívó? 100 alatt nem lehet vele menni, ha nyomod, ha meg felváltasz 4-be és nyomod egy kicsit, mindjárt 170-nél találod magad. Még jó, hogy működtek a szenzoraim, mert pont akkor volt rendőr, mikor épp pihentettem a jobb lábam, háromszor is. Ez aztán a játékautó! Irigyellek 1 ilyet én is kipróbálnék. Majd elhívom a köketkező talira.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #537 Dátum: 2008. Július 20. - 09:32:59 » |
|
Csak nem a mondat eleje tetszik ennyire? Huncutkáim!!!el lesztek fenekelve!
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #538 Dátum: 2008. Július 20. - 09:36:34 » |
|
Csak nem a mondat eleje tetszik ennyire? Huncutkáim!!!el lesztek fenekelve! Én azt is szeretem!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #539 Dátum: 2008. Július 20. - 09:39:58 » |
|
Csak nem a mondat eleje tetszik ennyire? Huncutkáim!!!el lesztek fenekelve! Én azt is szeretem!!!! vállalom.
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
|