Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #510 Dátum: 2008. Július 17. - 16:23:08 » |
|
nyaralásunk:Vasárnap a búcsúzásunk után indultunk Olaszba.Este kiértünk,lustaságunknak köszönhetően izgulhattunk,vajon lesz e szállás.Szerencsénkre volt egy üres fullos apartman.Sétáltunk még aznap este kipakolás után a tengerparton.Mentünk vissza mert vihar közeledett.Csucsuztunk reggel keltünk,és irány a part.Aránylag alkalmas idő volt a fűrdésre.Mindenki pacsált egy kicsit,és elindultunk haza mert nagyon viharos volt a szél.Szerencsére hazaértünk nem kapott el,de a délutánt a szobákban töltöttük.eSTE EGY KIS SÉTÁT TERVEZTÜNK.El is indultunk,és a ház elött kiderűlt,anyum behúzta az ajtót,és a kulcsot bent hagyta.Hát mint tudjuk az iroda bezárt,és reggel 10 kor nyit.Meg kellett barátkoznunk a gondolattal,hogy a kocsiban alszunk.Péter a fiával elől,anyum a fiammal hátul,én Márk fiammal a csomagtartóban.Minden pózt kipróbálva rájötttünk,hogy egymáson a legkényelmesebb.Reggel felkeltünk 9kor az iroda elött mondanom sem kell milyen állapotban,reménykedve vártuk,hogy kicsit korábban nyit.ÁÁÁÁ.Egy percel sem.De lett kulcsunk.Hazaérve összeszedve magunkat elterveztük végre mától jó az idő minden nap part pacsa napozás.Ja...aha...Este nyugovóra térve,Márk fiam az emeletes ágyon,a kicsik lent,jó éjt puszival mosolyogva gyönyörködve bennük milyen édesen alszanak,átvillant a gondolat Márk csak nem esik le...ÁÁÁÁ.bent van a falnál szépen alszik.Reggel fél 6 kor üvölt,azt hitte otthon van megy pisilni és lelépett 1.80 magasról.Rohanás kórház,sűrgősségi ellátás,szállást visszamondani,és irány haza.Itthon este 10kor a Heim Pálba mentünk,röntgen,uh,szemvizsgálat,urológus minden....minden eredmény rendben.De azt átélni,hogy azt sem tudom merre vok,a kicsikém szeméből dőlt a vér,azt hittem meghalok.Borzalom volt a nyaralás.Nem engedik még ki,megfigyelés alatt van,szombaton már velem alhat.Hát sok(k) volt ez nekünk.Remélem a hátralévő kis nyár jobban kellemesebben fog telni.Puszi Zsu
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #511 Dátum: 2008. Július 17. - 16:24:49 » |
|
a tali miatt nagyon boldog voltam.Sok remek embert ismertem meg.Köszönöm a lehetőséget.És reméljük még sok talit szervezünk.
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #512 Dátum: 2008. Július 17. - 16:41:27 » |
|
A csapatkép a hátterem,olyan jó. .Egy baj van vele.Ákos,és Peti a szélén állnak,és ahogyan kitettem a képernyőre,olyan furi nem látom Ákost rendesen,csak a felét.Nekem ez meg kevés.Petit nem látom,ez annyira nem zavar,NO DE ÁKOST????SEGÍTSETEK...
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #514 Dátum: 2008. Július 17. - 17:11:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #515 Dátum: 2008. Július 17. - 17:18:15 » |
|
Sajnálom, hogy így sikerült a nyaralásotok! A lurkónak jobbulást! Ne aggódj, hamar rendbe fog jönni! Kép témában sajnos nem tudok segíteni, ezt így kell elfogadnod. Egy megoldás lehetséges még, ha az megfelel. Olyan képpel tudok szolgálni, amin Ákos helyén én állok melletted. Sajnos csak ez kompatibilis a Te monitorod felbontásához! ÉDES VAGY.
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #516 Dátum: 2008. Július 17. - 17:21:10 » |
|
Sajnálom, hogy így sikerült a nyaralásotok! A lurkónak jobbulást! Ne aggódj, hamar rendbe fog jönni! Kép témában sajnos nem tudok segíteni, ezt így kell elfogadnod. Egy megoldás lehetséges még, ha az megfelel. Olyan képpel tudok szolgálni, amin Ákos helyén én állok melletted. Sajnos csak ez kompatibilis a Te monitorod felbontásához! ÉDES VAGY. "Caps Lock" OFF please...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #517 Dátum: 2008. Július 17. - 17:36:55 » |
|
A csapatkép a hátterem,olyan jó. .Egy baj van vele.Ákos,és Peti a szélén állnak,és ahogyan kitettem a képernyőre,olyan furi nem látom Ákost rendesen,csak a felét.Nekem ez meg kevés.Petit nem látom,ez annyira nem zavar,NO DE ÁKOST????SEGÍTSETEK... Zsu! Sajátgép->Vezérlőpult->Megjelenítés->Asztal Itt válaszd a legördülőben azt a lehetőséget, hogy Nyújtás. Neked úgy nézem a Középen van beállítva, úgy van csak fél Ákos!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #518 Dátum: 2008. Július 17. - 19:23:42 » |
|
A csapatkép a hátterem,olyan jó. .Egy baj van vele.Ákos,és Peti a szélén állnak,és ahogyan kitettem a képernyőre,olyan furi nem látom Ákost rendesen,csak a felét.Nekem ez meg kevés.Petit nem látom,ez annyira nem zavar,NO DE ÁKOST????SEGÍTSETEK... Zsu! Sajátgép->Vezérlőpult->Megjelenítés->Asztal Itt válaszd a legördülőben azt a lehetőséget, hogy Nyújtás. Neked úgy nézem a Középen van beállítva, úgy van csak fél Ákos! Köszönöm Drága Cápi
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #519 Dátum: 2008. Július 17. - 21:08:05 » |
|
A csapatkép a hátterem,olyan jó. .Egy baj van vele.Ákos,és Peti a szélén állnak,és ahogyan kitettem a képernyőre,olyan furi nem látom Ákost rendesen,csak a felét.Nekem ez meg kevés.Petit nem látom,ez annyira nem zavar,NO DE ÁKOST????SEGÍTSETEK... Zsu! Sajátgép->Vezérlőpult->Megjelenítés->Asztal Itt válaszd a legördülőben azt a lehetőséget, hogy Nyújtás. Neked úgy nézem a Középen van beállítva, úgy van csak fél Ákos! Köszönöm Drága Cápi Igazán nincs mit. De legközelebb az ilyet vagy a megfelelő topicban, vagy privátban oldjuk majd meg, mert úgy illik. Úgy bármikor nagyon szívesen segítek hasonló ügyekben. Jó? Puszi!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #520 Dátum: 2008. Július 17. - 21:06:51 » |
|
A csapatkép a hátterem,olyan jó. .Egy baj van vele.Ákos,és Peti a szélén állnak,és ahogyan kitettem a képernyőre,olyan furi nem látom Ákost rendesen,csak a felét.Nekem ez meg kevés.Petit nem látom,ez annyira nem zavar,NO DE ÁKOST????SEGÍTSETEK... Jajj de aranyos vagy!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #521 Dátum: 2008. Július 17. - 21:10:45 » |
|
A csapatkép a hátterem,olyan jó. .Egy baj van vele.Ákos,és Peti a szélén állnak,és ahogyan kitettem a képernyőre,olyan furi nem látom Ákost rendesen,csak a felét.Nekem ez meg kevés.Petit nem látom,ez annyira nem zavar,NO DE ÁKOST????SEGÍTSETEK... Zsu! Sajátgép->Vezérlőpult->Megjelenítés->Asztal Itt válaszd a legördülőben azt a lehetőséget, hogy Nyújtás. Neked úgy nézem a Középen van beállítva, úgy van csak fél Ákos! Köszönöm Drága Cápi Igazán nincs mit. De legközelebb az ilyet vagy a megfelelő topicban, vagy privátban oldjuk majd meg, mert úgy illik. Úgy bármikor nagyon szívesen segítek hasonló ügyekben. Jó? Puszi! De így legalább látjuk hogyan turbékoltok, nehogymá elmenjetek privizni!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #522 Dátum: 2008. Július 17. - 21:15:09 » |
|
Rend a lelke mindennek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #523 Dátum: 2008. Július 18. - 07:34:12 » |
|
Őt már én is kiszúrtam, de nem akar barátkozni. És leeresztett vagy nem....?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #524 Dátum: 2008. Július 18. - 08:28:44 » |
|
Őt már én is kiszúrtam, de nem akar barátkozni. És leeresztett vagy nem....? Hát eléggé le van eresztve a műnéni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|