Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #480 Dátum: 2008. Július 14. - 18:19:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #481 Dátum: 2008. Július 14. - 18:40:08 » |
|
Csak nem Gidy buszát törték össze? Nem. Az Ővé 50-el elöbbi rendszám.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #482 Dátum: 2008. Július 14. - 19:11:18 » |
|
Sziasztok valaki meg tudná mondani, hogy melyik chevi szalon ad tesztvezetésért sapkát? köszi
Úgy tudom, hogy az az elöző akciójuk volt. Most akkor adnak, ha veszel Aveo-t. De lehet, hogy rosszul tudom... Melyik? Nem mindegyik vesz részt az akcióban? Itt nálunk legalábbis adnak....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #483 Dátum: 2008. Július 15. - 06:59:23 » |
|
Sziasztok valaki meg tudná mondani, hogy melyik chevi szalon ad tesztvezetésért sapkát? köszi
Úgy tudom, hogy az az elöző akciójuk volt. Most akkor adnak, ha veszel Aveo-t. De lehet, hogy rosszul tudom... Melyik? Nem mindegyik vesz részt az akcióban? Itt nálunk legalábbis adnak.... Bp. M3 Duna azt mondták csak vásárlásnál adnak, tesztvezetés már nincs, elmúlt. Végül adtak, de nem járt volna, viszont rendesek voltak.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mecha
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #484 Dátum: 2008. Július 15. - 08:56:52 » |
|
Sziasztok!
Múlt hónapban megvettem ezt a gyönyörű autót(CHEVROLET Lacetti Sedan 1.4 16V Plus ) használtan ami pont elmúlt 3 éves, és sajnos nálam is előjött a bólintás 1800 és 2000 fordulat között. Garancia sajnos már nincs rá, viszont azt hallottam valahol, hogy lehet rá vásárolni további egy vagy két évet. A kérdésem az lenne, hogy erről tudtok-e valami konkrétumot? Valamint ez a szelepcserés dolog mennyibe kerül?
Előre is köszi a válaszokat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #485 Dátum: 2008. Július 15. - 09:20:48 » |
|
Sziasztok!
Múlt hónapban megvettem ezt a gyönyörű autót(CHEVROLET Lacetti Sedan 1.4 16V Plus ) használtan ami pont elmúlt 3 éves, és sajnos nálam is előjött a bólintás 1800 és 2000 fordulat között. Garancia sajnos már nincs rá, viszont azt hallottam valahol, hogy lehet rá vásárolni további egy vagy két évet. A kérdésem az lenne, hogy erről tudtok-e valami konkrétumot? Valamint ez a szelepcserés dolog mennyibe kerül?
Üdv a csapatban! Gratula a kocsidhoz, szeresd nagyon, hasonlóan, mint mi! Kérdéseidre a válaszok: garanciát a lejárat előtt tudod csak meghosszabbítani, ami 47500 Ft, lett volna további 1 évre, kettőre pedig 75000 Ft, de ezek nem teljes kőrűek lettek volna. A szelepcsere drága dolog, de előtte több dolgot meg kell próbálni, mert nagy valószínűséggel megoldható a problémád. Erről bővebbet olvashatsz a megfelelő topicokban, nézz utána! (meghajtás nagyobb fordulaton, sárga STP adalék, Dyno tabletta, stb, stb.) Volt sárga lámpád már? Szóval nyugi, nem kell mindjárt a legrosszabbra, és legdrágábbra gondolni. Amennyíben budapesti vagy, személyesen is megkereshetsz többünket, akik biztosan szívesen segítenek Neked. Ha máshol laksz, nézz utána, mert biztos találsz klubtagot a közeledben vidéken is. Egészítsd ki a profilodat, megkönnyítvén a kapcsolatteremtést. Bátran kérdezz, segítünk, ha tudunk!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #486 Dátum: 2008. Július 15. - 09:27:59 » |
|
Nekem másfél napig errorban volt a honlapunk. Nektek nem? Ilyen még nem volt.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #487 Dátum: 2008. Július 15. - 09:35:08 » |
|
Weres! Tegnap délben be akartam szállni, és fél öt felé sikerült csak. De ez off volt, bocsi modik!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mecha
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #488 Dátum: 2008. Július 15. - 10:56:46 » |
|
Sziasztok!
Üdv a csapatban! Gratula a kocsidhoz, szeresd nagyon, hasonlóan, mint mi! Kérdéseidre a válaszok: garanciát a lejárat előtt tudod csak meghosszabbítani, ami 47500 Ft, lett volna további 1 évre, kettőre pedig 75000 Ft, de ezek nem teljes kőrűek lettek volna. A szelepcsere drága dolog, de előtte több dolgot meg kell próbálni, mert nagy valószínűséggel megoldható a problémád. Erről bővebbet olvashatsz a megfelelő topicokban, nézz utána! (meghajtás nagyobb fordulaton, sárga STP adalék, Dyno tabletta, stb, stb.) Volt sárga lámpád már? Szóval nyugi, nem kell mindjárt a legrosszabbra, és legdrágábbra gondolni. Amennyíben budapesti vagy, személyesen is megkereshetsz többünket, akik biztosan szívesen segítenek Neked. Ha máshol laksz, nézz utána, mert biztos találsz klubtagot a közeledben vidéken is. Egészítsd ki a profilodat, megkönnyítvén a kapcsolatteremtést. Bátran kérdezz, segítünk, ha tudunk! Köszönöm a szívélyes fogadtatást! Átböngésztem a fórumot és arra jutottam ,hogy végigcsinálom amit ott írtatok(sárga STP, OMV benzin, nagy fordulatszámon való járatás, esetleg EGR lezárás). Egyébként sárga lámpa egyelőre nem jelentkezett. Sajnos nem Budapesten lakom(Szolnok környékén), de remélem van itt a környéken más lacettis. Ja és már most beleszerettem ebbe a szépségbe, csak nagyon dühítő amikor bakkecskézik üdv.: Csaba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #489 Dátum: 2008. Július 15. - 14:44:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #490 Dátum: 2008. Július 15. - 18:16:10 » |
|
Túl jó vagy hozzánk APU!!!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #491 Dátum: 2008. Július 15. - 18:32:29 » |
|
Túl jó vagy hozzánk APU!!! Meg sem érdemeljük!!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #492 Dátum: 2008. Július 15. - 19:31:47 » |
|
Nem tehetek róla, ilyen hatalmas szívem van! Mindenkinek mindent!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #493 Dátum: 2008. Július 15. - 20:03:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #494 Dátum: 2008. Július 16. - 07:51:21 » |
|
Zsuzsival kapcsolatban gondoltad a kérdésed? Ha igen, akkor például lehetsz együtt vele fényképen, találkozáskor, elbúcsúzáskor puszit kaphatsz, lemoshatod az autóját, focizhatsz, ha meggyógyulsz a fiaival, édesanyjával, meghívhatod egy kávéra, hát mit akarsz még? Jelen pillanatban ezt ígérhetem Zsu nevében is, erre van bátorságom. Ha mást szeretnél, beszéld meg vele, és persze Erikával!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|