Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #330 Dátum: 2008. Július 03. - 13:09:50 » |
|
Szívesen egy megbeszélt időpontban.Érted is megyek ha kell.Mert,Én ilyen cukicsajszi vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #331 Dátum: 2008. Július 03. - 14:32:26 » |
|
Mi ez az össznépi csókolózás?Engem meg persze kihagytok mi?Ja a vidékiek mindig így járnak!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #332 Dátum: 2008. Július 03. - 14:48:27 » |
|
Mi ez az össznépi csókolózás?Engem meg persze kihagytok mi?Ja a vidékiek mindig így járnak!
Ne sírj Fiam! A veszprémi tali topicban, puszi helyett hálát igért Neked! Az semmi? Ne légy telhetetlen! Szerintem Veszprémben mindenki kap puszit valakitől.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #333 Dátum: 2008. Július 03. - 15:04:48 » |
|
Ne sírj Fiam! A veszprémi tali topicban, puszi helyett hálát igért Neked! Az semmi? Ne légy telhetetlen! Szerintem Veszprémben mindenki kap puszit valakitől. Én azért szeretném kiválasztani kitől! Ugye nem baj!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #334 Dátum: 2008. Július 03. - 15:38:03 » |
|
Képzeljétek, megnéztem a taglistát. Örömmel vettem észre, hogy közületek már 25-öt ismerek személyesen is! További jó néhány családtagotokat is, és ennek nagyon örülök. Alakul szépen a dolog, hogy nemcsak itt a fórumon barátkozunk, hanem egyre több a személyes kapcsolat is, és ez így van nagyon is jól! További 15 cartárssal váltottam privit is, ha úgy hozta a sors. A lényeg az, hogy mindenki roppant szimpatikus volt, ami nem meglepő, mert hát ugyebár ők a Lacettiklub tagjai! Nagyon örülök nektek! Szeretlek titeket!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #335 Dátum: 2008. Július 03. - 18:12:10 » |
|
Képzeljétek, megnéztem a taglistát. Örömmel vettem észre, hogy közületek már 25-öt ismerek személyesen is! További jó néhány családtagotokat is, és ennek nagyon örülök. Alakul szépen a dolog, hogy nemcsak itt a fórumon barátkozunk, hanem egyre több a személyes kapcsolat is, és ez így van nagyon is jól! További 15 cartárssal váltottam privit is, ha úgy hozta a sors. A lényeg az, hogy mindenki roppant szimpatikus volt, ami nem meglepő, mert hát ugyebár ők a Lacettiklub tagjai! Nagyon örülök nektek! Szeretlek titeket! Köszi APU! Mi is szeretjük magunkat!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #336 Dátum: 2008. Július 03. - 18:33:17 » |
|
Köszönjük APU!Mi is SZERETÜNK TÉGED!Legalábbis Én.
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #337 Dátum: 2008. Július 03. - 18:53:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #338 Dátum: 2008. Július 03. - 19:05:30 » |
|
Ez a topik már nagyon elment "nyálas" irányba,csöpög a monitorból.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #339 Dátum: 2008. Július 03. - 19:07:57 » |
|
Ez a topik már nagyon elment "nyálas" irányba,csöpög a monitorból. Pedig én még nem is írtam mennyire szeretem magam!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #340 Dátum: 2008. Július 03. - 19:34:35 » |
|
Látszik,hogy csdatlakoztam.
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #341 Dátum: 2008. Július 03. - 19:55:31 » |
|
Látszik,hogy csdatlakoztam. Soha nem volt ilyen keletje a friss húsnak! Remélem teljes tagként is ilyen népszerű leszel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #342 Dátum: 2008. Július 03. - 20:14:14 » |
|
Ha már csöpögősre vettétek...cápacupp az egy szem hölgynek, uszonypacsi az uraknak!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #343 Dátum: 2008. Július 03. - 20:17:19 » |
|
Ha már csöpögősre vettétek...cápacupp az egy szem hölgynek, uszonypacsi az uraknak! Ez inkább arra a bizonyos fesztiválra való , amelyiket most fognak majd szétverni a bőrfejűek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mottika
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #344 Dátum: 2008. Július 03. - 20:44:44 » |
|
Sziasztok, megszeretném kérdezni, hogy a adatlapomra, hogy tudom beírni a iwiw azonosítómat, hogy rákattintva bejöjjön?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|