sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #315 Dátum: 2008. Június 29. - 17:30:50 » |
|
Sziasztok! Húúúúúú de negyon eszméletlen régen nem voltam itt!!! De mintlátjátok nemvesztem el!! Csak meló meló, mostmeg hogy ki jött a nyár minden este kötelező strand. De azér élünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #316 Dátum: 2008. Június 29. - 17:48:12 » |
|
Sziasztok! Húúúúúú de negyon eszméletlen régen nem voltam itt!!! De mintlátjátok nemvesztem el!! Csak meló meló, mostmeg hogy ki jött a nyár minden este kötelező strand. De azér élünk. Jól van, most az egyszer elnézzük! De nem rendszert csinálni az eltünésből! Tessék írogatni, csak a fogyis topikot kerüld, please!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #317 Dátum: 2008. Június 29. - 19:15:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #318 Dátum: 2008. Június 30. - 15:36:10 » |
|
Sziasztok! Húúúúúú de negyon eszméletlen régen nem voltam itt!!! De mintlátjátok nemvesztem el!! Csak meló meló, mostmeg hogy ki jött a nyár minden este kötelező strand. De azér élünk. Jól van, most az egyszer elnézzük! De nem rendszert csinálni az eltünésből! Tessék írogatni, csak a fogyis topikot kerüld, please! Ok. Köszi. a fogyis topikot elkerülöm! Siófok-Zadar Hosszú út légkondival 4,8 liter/100km de a gázolaj 340Ft/liter!! Bocs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #319 Dátum: 2008. Június 30. - 18:28:01 » |
|
Ok. Köszi. a fogyis topikot elkerülöm! Siófok-Zadar Hosszú út légkondival 4,8 liter/100km de a gázolaj 340Ft/liter!! Bocs Ez sajnálatos! Remélem jó híreid is vannak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #320 Dátum: 2008. Június 30. - 18:38:36 » |
|
Ok. Köszi. a fogyis topikot elkerülöm! Siófok-Zadar Hosszú út légkondival 4,8 liter/100km de a gázolaj 340Ft/liter!! Bocs Ez sajnálatos! Remélem jó híreid is vannak! A tengerszint felé lecsorogva nem nagy kaland. Bezzeg visszafelé, emelkedőn! /talán 12.5 L / Mert akkor jó az átlag...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #321 Dátum: 2008. Június 30. - 21:13:35 » |
|
Sziasztok! Húúúúúú de negyon eszméletlen régen nem voltam itt!!! De mintlátjátok nemvesztem el!! Csak meló meló, mostmeg hogy ki jött a nyár minden este kötelező strand. De azér élünk. Jól van, most az egyszer elnézzük! De nem rendszert csinálni az eltünésből! Tessék írogatni, csak a fogyis topikot kerüld, please! Ok. Köszi. a fogyis topikot elkerülöm! Siófok-Zadar Hosszú út légkondival 4,8 liter/100km de a gázolaj 340Ft/liter!! Bocs Hát gratula a jó fogyihoz Pont ma olvastam egy cikket OFF VW Polo BuleMotion környezetbarát kisdízelről és trükkökről, hogyan lehet csökkenteni a fogyasztást. Alapár 4 622 000 Ft , tesztelt csoda: 4 980 000 Ft . Tesztfogyi 5,2 lett az újságírónak Aranyáron mért környezetvédő - Volkswagen Polo BlueMotion tesztAdminokat kérném, hogy ezért ne rúgjatok hátsó fertájon....hisz ki van tiltva a fogyi topikból
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #322 Dátum: 2008. Június 30. - 21:59:35 » |
|
Sziasztok! Húúúúúú de negyon eszméletlen régen nem voltam itt!!! De mintlátjátok nemvesztem el!! Csak meló meló, mostmeg hogy ki jött a nyár minden este kötelező strand. De azér élünk. Jól van, most az egyszer elnézzük! De nem rendszert csinálni az eltünésből! Tessék írogatni, csak a fogyis topikot kerüld, please! Ok. Köszi. a fogyis topikot elkerülöm! Siófok-Zadar Hosszú út légkondival 4,8 liter/100km de a gázolaj 340Ft/liter!! Bocs Úgy látszik nekem nagyon nagy a talpam, mert ilyen adatot nem tudok produkálni!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #323 Dátum: 2008. Július 01. - 07:50:50 » |
|
Kapitány mindenkit üdvözöl! Sajnos esélye nincs internet elé kerülni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #324 Dátum: 2008. Július 01. - 07:55:53 » |
|
Sziasztok! Húúúúúú de negyon eszméletlen régen nem voltam itt!!! De mintlátjátok nemvesztem el!! Csak meló meló, mostmeg hogy ki jött a nyár minden este kötelező strand. De azér élünk. Jól van, most az egyszer elnézzük! De nem rendszert csinálni az eltünésből! Tessék írogatni, csak a fogyis topikot kerüld, please! Ok. Köszi. a fogyis topikot elkerülöm! Siófok-Zadar Hosszú út légkondival 4,8 liter/100km de a gázolaj 340Ft/liter!! Bocs Úgy látszik nekem nagyon nagy a talpam, mert ilyen adatot nem tudok produkálni!!! Vagy csak egyszerűen őszinte vagy! Amúgy a VW Polo árát is figyelembe kell venni, és akkor kiderül, hogy egy átlagos használatnál sohasem térül meg az ára ( a kamatvesztéseket nem is számítva!), mert mire megtérül, már régen nem a miénk! Ki akar 15 évet menni egy kicsi Poloval? Nembeszélve, hogy a dizelnél mindig a fogyikról van szó, de nézzünk utána a részecskeszűrőknek, porlasztócsúcsoknak, esetéeg turbónak, hogy azok mi pénzt visznek el, és akkor kiderül, hogy hát amit nyer a réven, elveszti a vámon. Amúgy pedig a Lacetti szebb, nagyobb, komfortosabb, és a miénk!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #325 Dátum: 2008. Július 01. - 13:55:20 » |
|
Kakaos! Privik mentek, hívj fel a Te érdekedben, mert beszéltem a Gombosékkal! Más: olvastam, hogy milyen jó az új Skoda Fabia Combi. Hümm., és milyen piszok drága, jóval drágább, mint a Dizel Lacetti SW! Nos hát akkor mit vennénk újra? Na mit? Hát persze, hogy a legjobbat! Lacettit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #326 Dátum: 2008. Július 03. - 08:33:07 » |
|
A Balatonon jártamban sikerült Cápával találkoznom és ezúton is köszönöm a segítségét melyet az útbaigazításhoz adott.Örülök,hogy sikerült végre 1 klubbtaggal találkoznom.Egyébiránt ha valakit érdekel a modellvasút és a terepasztal és Keszthelyen jár ajánlom, hogy tekintse meg az ottani kiállítást. A terepasztalok ugyan még csak kb 80%-ban vannak kész(augusztusra várható a befejezés),de már most impozáns látványt nyújtanak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #327 Dátum: 2008. Július 03. - 13:01:53 » |
|
95LE! A fenébe is, újabb gyengémet érintetted meg! Nemcsak kisautók, hanem a kis vonatok is vonzzák az érdeklődésemet, és van még a szintén nem olcsó harmadik is: modellhajók! Jobb lett volna, ha mondjuk papirszalvéták lennének a gyengéim, de sajna ilyennek születtem. Ajánlom: ( www.hajomodell.hu)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #328 Dátum: 2008. Július 03. - 13:04:28 » |
|
Puszillak Gidy.Remélem szép napod van,én most elröppenek a srácaimmal egyet csavizni Visegrád felé.pussssszziiii neked
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #329 Dátum: 2008. Július 03. - 13:08:04 » |
|
Puszillak Gidy.Remélem szép napod van,én most elröppenek a srácaimmal egyet csavizni Visegrád felé.pussssszziiii neked
Zsu! Engem is vigyél el! Amúgy privi is ment! Pusszantalak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|