cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #240 Dátum: 2008. Június 13. - 22:22:32 » |
|
fiúk.SVV
Na ez mit jelent? Ez engem is érdekelne!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #241 Dátum: 2008. Június 14. - 14:55:10 » |
|
Szép kiránduló idő van! Menjetek a szabadba! Csak vigyázzatok, mert az összes egysejtű, akinek jogsija van, szintén vezet!
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #242 Dátum: 2008. Június 15. - 12:59:18 » |
|
R*R!! 250! GRATULA!!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #243 Dátum: 2008. Június 15. - 18:10:19 » |
|
Ma reggel azt hittem frászt kapok. Megyek le az utcára és látom hogy a kocsi jobb hátsó ajtaja félig nyitva van, vagyis csak az első kattig lett becsukva. Mivel éjszaka és hajnalban nem kevés eső esett, így már rémképeket kezdtem látni az elázott belsőről. Rohanok fel a kulcsért, vissza, ajtónyitás és egy csepp víz sem jutott be. Kicsit megkönnyebültem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #244 Dátum: 2008. Június 15. - 18:35:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #245 Dátum: 2008. Június 15. - 18:39:38 » |
|
Köszönöm. A szigetelésről sejtettem hogy jó. És ráadásul még mindig úgy gondolom, hogy jó környéken lakom, mert így sem törték fel a kocsit. Kopp kopp kopp
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #246 Dátum: 2008. Június 15. - 20:32:43 » |
|
Köszönöm. A szigetelésről sejtettem hogy jó. És ráadásul még mindig úgy gondolom, hogy jó környéken lakom, mert így sem törték fel a kocsit. Kopp kopp kopp Szigetelés addíg jó, míg nincs egy szélvédő cseréd
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #247 Dátum: 2008. Június 16. - 07:15:16 » |
|
Ma reggel azt hittem frászt kapok. Megyek le az utcára és látom hogy a kocsi jobb hátsó ajtaja félig nyitva van, vagyis csak az első kattig lett becsukva. Mivel éjszaka és hajnalban nem kevés eső esett, így már rémképeket kezdtem látni az elázott belsőről. Rohanok fel a kulcsért, vissza, ajtónyitás és egy csepp víz sem jutott be. Kicsit megkönnyebültem. Az semmi! 4napos korában (még az elektro ablakohoz nem voltam hozzászokva) leengedett ablakkal aludta a lakótelepen át az éjszakát. Persze a kicsit viharos időben a virágzó nyárfa kellően belopta magát a kocsiba. Egy óra takarítás volt a feledékenységem jutalma..
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #248 Dátum: 2008. Június 16. - 11:06:52 » |
|
Ma reggel azt hittem frászt kapok. Megyek le az utcára és látom hogy a kocsi jobb hátsó ajtaja félig nyitva van, vagyis csak az első kattig lett becsukva. Mivel éjszaka és hajnalban nem kevés eső esett, így már rémképeket kezdtem látni az elázott belsőről. Rohanok fel a kulcsért, vissza, ajtónyitás és egy csepp víz sem jutott be. Kicsit megkönnyebültem. Az semmi! 4napos korában (még az elektro ablakohoz nem voltam hozzászokva) leengedett ablakkal aludta a lakótelepen át az éjszakát. Persze a kicsit viharos időben a virágzó nyárfa kellően belopta magát a kocsiba. Egy óra takarítás volt a feledékenységem jutalma.. Szöszmöszt szedni élvezet!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #249 Dátum: 2008. Június 16. - 12:07:30 » |
|
Ma reggel azt hittem frászt kapok. Megyek le az utcára és látom hogy a kocsi jobb hátsó ajtaja félig nyitva van, vagyis csak az első kattig lett becsukva. Mivel éjszaka és hajnalban nem kevés eső esett, így már rémképeket kezdtem látni az elázott belsőről. Rohanok fel a kulcsért, vissza, ajtónyitás és egy csepp víz sem jutott be. Kicsit megkönnyebültem. Az semmi! 4napos korában (még az elektro ablakohoz nem voltam hozzászokva) leengedett ablakkal aludta a lakótelepen át az éjszakát. Persze a kicsit viharos időben a virágzó nyárfa kellően belopta magát a kocsiba. Egy óra takarítás volt a feledékenységem jutalma.. 5000 Ft.-ba kerül egy ablakfelhúzó modul, ami mind a 4 ablakot felhúzza! Lehet, hogy érdemes lenne rá beruházni?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #250 Dátum: 2008. Június 16. - 13:26:42 » |
|
Ma reggel azt hittem frászt kapok. Megyek le az utcára és látom hogy a kocsi jobb hátsó ajtaja félig nyitva van, vagyis csak az első kattig lett becsukva. Mivel éjszaka és hajnalban nem kevés eső esett, így már rémképeket kezdtem látni az elázott belsőről. Rohanok fel a kulcsért, vissza, ajtónyitás és egy csepp víz sem jutott be. Kicsit megkönnyebültem. Az semmi! 4napos korában (még az elektro ablakohoz nem voltam hozzászokva) leengedett ablakkal aludta a lakótelepen át az éjszakát. Persze a kicsit viharos időben a virágzó nyárfa kellően belopta magát a kocsiba. Egy óra takarítás volt a feledékenységem jutalma.. 5000 Ft.-ba kerül egy ablakfelhúzó modul, ami mind a 4 ablakot felhúzza! Lehet, hogy érdemes lenne rá beruházni? Én már megvettem csak beszereltetni nem volt időn.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #251 Dátum: 2008. Június 16. - 13:31:27 » |
|
Ma reggel azt hittem frászt kapok. Megyek le az utcára és látom hogy a kocsi jobb hátsó ajtaja félig nyitva van, vagyis csak az első kattig lett becsukva. Mivel éjszaka és hajnalban nem kevés eső esett, így már rémképeket kezdtem látni az elázott belsőről. Rohanok fel a kulcsért, vissza, ajtónyitás és egy csepp víz sem jutott be. Kicsit megkönnyebültem. Az semmi! 4napos korában (még az elektro ablakohoz nem voltam hozzászokva) leengedett ablakkal aludta a lakótelepen át az éjszakát. Persze a kicsit viharos időben a virágzó nyárfa kellően belopta magát a kocsiba. Egy óra takarítás volt a feledékenységem jutalma.. 5000 Ft.-ba kerül egy ablakfelhúzó modul, ami mind a 4 ablakot felhúzza! Lehet, hogy érdemes lenne rá beruházni? Én már megvettem csak beszereltetni nem volt időn. Én is azt hittem, hogy nagy menet beszereltetni, de fél óra alatt berakták és még mindig működik.(igaz mindig mondom neki múkodj!!!!)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #252 Dátum: 2008. Június 16. - 15:36:00 » |
|
Ma reggel azt hittem frászt kapok. Megyek le az utcára és látom hogy a kocsi jobb hátsó ajtaja félig nyitva van, vagyis csak az első kattig lett becsukva. Mivel éjszaka és hajnalban nem kevés eső esett, így már rémképeket kezdtem látni az elázott belsőről. Rohanok fel a kulcsért, vissza, ajtónyitás és egy csepp víz sem jutott be. Kicsit megkönnyebültem. Az semmi! 4napos korában (még az elektro ablakohoz nem voltam hozzászokva) leengedett ablakkal aludta a lakótelepen át az éjszakát. Persze a kicsit viharos időben a virágzó nyárfa kellően belopta magát a kocsiba. Egy óra takarítás volt a feledékenységem jutalma.. 5000 Ft.-ba kerül egy ablakfelhúzó modul, ami mind a 4 ablakot felhúzza! Lehet, hogy érdemes lenne rá beruházni? Én már megvettem csak beszereltetni nem volt időn. Én is azt hittem, hogy nagy menet beszereltetni, de fél óra alatt berakták és még mindig működik.(igaz mindig mondom neki múkodj!!!!) Kanalat nem tettél még a műszerfalra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #253 Dátum: 2008. Június 16. - 18:13:27 » |
|
Gidy! Privát ment !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #254 Dátum: 2008. Június 16. - 19:44:23 » |
|
Gidy! Privát ment !
Vettem,köszönöm, okosodtam, de még van mit pótolnom.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|