cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #225 Dátum: 2008. Június 12. - 16:56:39 » |
|
Apu gondolatait továbbfűzve én meg azt javasolnám, hogy Zsuzsit, mint az első aktív hölgy látogatónkat fogadjuk tiszteletbeli taggá és valamilyen érdemben részesítsük, hogy bemerészkedett közénk. Az elmúlt egy év tapasztalata azt bizonyítja, hogy ez nem kis tett, hiszen volt pár hölgy látogatónk eddig, de észrevétlenül meghúzták magukat! Apu mint kreatív elme meg is formálhatná a titulust, amit előterjesztenénk Főninek!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #226 Dátum: 2008. Június 12. - 18:28:18 » |
|
Apu gondolatait továbbfűzve én meg azt javasolnám, hogy Zsuzsit, mint az első aktív hölgy látogatónkat fogadjuk tiszteletbeli taggá és valamilyen érdemben részesítsük, hogy bemerészkedett közénk. Az elmúlt egy év tapasztalata azt bizonyítja, hogy ez nem kis tett, hiszen volt pár hölgy látogatónk eddig, de észrevétlenül meghúzták magukat! Apu mint kreatív elme meg is formálhatná a titulust, amit előterjesztenénk Főninek! Törni fogom magam, de előbb kipihenem a heti fáradságom, hogy méltó titulust találjak a mi Zsuzsinknak! Addig is: Chevy Lady? Cetti Lady? Chevy Queen? Cetti Queen? Talán énekelve: Chevy, Chevy Lady megfelelne? Ezt tudtam most, mint majdnem rangidős "alattvaló" ajánlani.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #227 Dátum: 2008. Június 12. - 18:29:34 » |
|
Apu gondolatait továbbfűzve én meg azt javasolnám, hogy Zsuzsit, mint az első aktív hölgy látogatónkat fogadjuk tiszteletbeli taggá és valamilyen érdemben részesítsük, hogy bemerészkedett közénk. Az elmúlt egy év tapasztalata azt bizonyítja, hogy ez nem kis tett, hiszen volt pár hölgy látogatónk eddig, de észrevétlenül meghúzták magukat! Apu mint kreatív elme meg is formálhatná a titulust, amit előterjesztenénk Főninek! Törni fogom magam, de előbb kipihenem a heti fáradságom, hogy méltó titulust találjak a mi Zsuzsinknak! Addig is: Chevy Lady? Cetti Lady? Chevy Queen? Cetti Queen? Talán énekelve: Chevy, Chevy Lady megfelelne? Ezt tudtam most, mint majdnem rangidős "alattvaló" ajánlani. Tényleg, inkább pihenj egy kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #228 Dátum: 2008. Június 12. - 18:30:11 » |
|
Apu gondolatait továbbfűzve én meg azt javasolnám, hogy Zsuzsit, mint az első aktív hölgy látogatónkat fogadjuk tiszteletbeli taggá és valamilyen érdemben részesítsük, hogy bemerészkedett közénk. Az elmúlt egy év tapasztalata azt bizonyítja, hogy ez nem kis tett, hiszen volt pár hölgy látogatónk eddig, de észrevétlenül meghúzták magukat! Apu mint kreatív elme meg is formálhatná a titulust, amit előterjesztenénk Főninek! Törni fogom magam, de előbb kipihenem a heti fáradságom, hogy méltó titulust találjak a mi Zsuzsinknak! Addig is: Chevy Lady? Cetti Lady? Chevy Queen? Cetti Queen? Talán énekelve: Chevy, Chevy Lady megfelelne? Ezt tudtam most, mint majdnem rangidős "alattvaló" ajánlani. A LADY-vel vigyázni, mert egy kis ékezettel már összekeverhető mással! /LacettiGirl/
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #229 Dátum: 2008. Június 12. - 18:40:02 » |
|
Apu gondolatait továbbfűzve én meg azt javasolnám, hogy Zsuzsit, mint az első aktív hölgy látogatónkat fogadjuk tiszteletbeli taggá és valamilyen érdemben részesítsük, hogy bemerészkedett közénk. Az elmúlt egy év tapasztalata azt bizonyítja, hogy ez nem kis tett, hiszen volt pár hölgy látogatónk eddig, de észrevétlenül meghúzták magukat! Apu mint kreatív elme meg is formálhatná a titulust, amit előterjesztenénk Főninek! Törni fogom magam, de előbb kipihenem a heti fáradságom, hogy méltó titulust találjak a mi Zsuzsinknak! Addig is: Chevy Lady? Cetti Lady? Chevy Queen? Cetti Queen? Talán énekelve: Chevy, Chevy Lady megfelelne? Ezt tudtam most, mint majdnem rangidős "alattvaló" ajánlani. A LADY-vel vigyázni, mert egy kis ékezettel már összekeverhető mással! /LacettiGirl/ Na és, akkor őt is bevesszük a NyRT-be, és módosítjuk a cimert 3LAD NyRT-re. Biztos jobban megy majd a vállalkozásunk!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #230 Dátum: 2008. Június 12. - 18:58:32 » |
|
Nagyon édesek vagytok,NAGYON KÖSZÖNÖM,HOGY ÍGY ELFOGADTOK!!!!!Puszi apu nem fogok eltünni csak még ez a hét zűrös
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #231 Dátum: 2008. Június 12. - 19:07:42 » |
|
Apu gondolatait továbbfűzve én meg azt javasolnám, hogy Zsuzsit, mint az első aktív hölgy látogatónkat fogadjuk tiszteletbeli taggá és valamilyen érdemben részesítsük, hogy bemerészkedett közénk. Az elmúlt egy év tapasztalata azt bizonyítja, hogy ez nem kis tett, hiszen volt pár hölgy látogatónk eddig, de észrevétlenül meghúzták magukat! Apu mint kreatív elme meg is formálhatná a titulust, amit előterjesztenénk Főninek! Törni fogom magam, de előbb kipihenem a heti fáradságom, hogy méltó titulust találjak a mi Zsuzsinknak! Addig is: Chevy Lady? Cetti Lady? Chevy Queen? Cetti Queen? Talán énekelve: Chevy, Chevy Lady megfelelne? Ezt tudtam most, mint majdnem rangidős "alattvaló" ajánlani. A LADY-vel vigyázni, mert egy kis ékezettel már összekeverhető mással! /LacettiGirl/ Na és, akkor őt is bevesszük a NyRT-be, és módosítjuk a cimert 3LAD NyRT-re. Biztos jobban megy majd a vállalkozásunk! Ez jó ötlet, csajokkal mindent el lehet adni!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #232 Dátum: 2008. Június 12. - 19:23:03 » |
|
Nagyon édesek vagytok,NAGYON KÖSZÖNÖM,HOGY ÍGY ELFOGADTOK!!!!!Puszi apu nem fogok eltünni csak még ez a hét zűrös
Zsuzsi! Azt hiszem, hogy ezek után egy másik topicban is be kéne jelentkezned, ugyanis Veszprémben tali lesz, és a befogadás ott beteljesülhet igazán! Egyébként ott lesz egy másik Zsuzsi is, remélhetőleg teljes családdal jön Luzso!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 12. - 19:32:29 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #233 Dátum: 2008. Június 12. - 19:32:32 » |
|
Apu gondolatait továbbfűzve én meg azt javasolnám, hogy Zsuzsit, mint az első aktív hölgy látogatónkat fogadjuk tiszteletbeli taggá és valamilyen érdemben részesítsük, hogy bemerészkedett közénk. Az elmúlt egy év tapasztalata azt bizonyítja, hogy ez nem kis tett, hiszen volt pár hölgy látogatónk eddig, de észrevétlenül meghúzták magukat! Apu mint kreatív elme meg is formálhatná a titulust, amit előterjesztenénk Főninek! Törni fogom magam, de előbb kipihenem a heti fáradságom, hogy méltó titulust találjak a mi Zsuzsinknak! Addig is: Chevy Lady? Cetti Lady? Chevy Queen? Cetti Queen? Talán énekelve: Chevy, Chevy Lady megfelelne? Ezt tudtam most, mint majdnem rangidős "alattvaló" ajánlani. Hmmm...tényleg pihenhetnél! Én nem névre gondoltam, hanem valamilyen tisztségre, titulusra. Lehetne egyszerűen csak "tiszteletbeli klubtag". Vagy mondjuk: a "lacetti klub háziasszonya"...bár a háziasszony szó kicsit snassz.... De ne nekem kelljen kitalálni ezt, Te vagy a klub kreatív elméje Gidy! Persze előbb mindenképpen pihenj pár órát!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #234 Dátum: 2008. Június 12. - 19:42:54 » |
|
Mivel mindkét globális moditól jól megkaptam, ezért tényleg belátom pihennem kell! De holnap nem dolgozom, így sokáig alszom, legalább 8-ig, talán jobb ihletem lesz majd? De a háziasszony valóban manapság házi rabszolgát takar általában, így jobbat kell kitalálnom, vagy kitalálnotok! addig is maradjunk egyszerűen Zsuzsinál, simán. Hihetetlen, hogy feldobta a csapatot megjelenése, hozzáteszem- szerencsére! Jót tenne a másik Zsuzsi is, ha beszállna közénk, hisz főleg ő autózik a fekete szépséggel. Így jobban vigyázna a billenytyűkre néhány tag, és nem kéne a modiknak javítást kérni. Hajrá Zsuzsik, hajrá lányok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #235 Dátum: 2008. Június 12. - 20:06:56 » |
|
NA MAJD MEGLÁTJUK.Én mindent megteszek,ha látok egy lacettis csajszit,meghívom ide a club-ba.;-) jó ötlet?puszi pihend ki magad apu.
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
ZOTYA1983
|
|