cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #90 Dátum: 2008. Május 26. - 12:00:28 » |
|
akkor ha most a szokásos helyen, a szerencs utcánál az ötvenes táblánál 65-tel mentem az saját óra szerint, akkor megúszom a büntetést ?! "Százalékosan" csal, tehát nem mindig 15 km/h-t! Ha 65-tel mentél óra szerint, az kb. 58-60 lehetett.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #91 Dátum: 2008. Május 26. - 14:43:01 » |
|
akkor ha most a szokásos helyen, a szerencs utcánál az ötvenes táblánál 65-tel mentem az saját óra szerint, akkor megúszom a büntetést ?! Igen, ha nem volt traffipax. Nem, ha volt. De viszonylag olcsón megúszhatod a nem túl jelentős sebesség túllépést. Persze, csak akkor, ha nem későn fékezve mentél ennyível. Ha igen, akkor ilyen lesz a szád: , vagy ilyen:
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #92 Dátum: 2008. Május 26. - 17:00:59 » |
|
akkor ha most a szokásos helyen, a szerencs utcánál az ötvenes táblánál 65-tel mentem az saját óra szerint, akkor megúszom a büntetést ?! Én is ebben reménykedem... Pénteken Szentendrén észre sem vettem a fafejeket az út szélén, csak amikor az elöttem menő Astra fékezett.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #93 Dátum: 2008. Május 26. - 17:03:22 » |
|
akkor ha most a szokásos helyen, a szerencs utcánál az ötvenes táblánál 65-tel mentem az saját óra szerint, akkor megúszom a büntetést ?! Úgy'tudom 30% túllépés után (50 km/ó eng. sebességig) 30 eFt,- a tarifa,- de tudja-e valaki, hogy a 30%-20%-10% (sebességtől függő) tételek alatti túllépésnél mi a helyzet!? Mert info szerint nem 30 eFt,- a legkisebb bírság...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #94 Dátum: 2008. Május 27. - 04:00:54 » |
|
Petit látva nem hinném, hogy tényleg olyan kaka lenne 95 lóerős Lacsi.
5 személy + 50 kg pakk + légkondinak azért erősen visszabeszélt! Nem ment óra szerinti 172 fölé!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #95 Dátum: 2008. Május 27. - 07:31:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #96 Dátum: 2008. Május 27. - 13:48:12 » |
|
..., és ebben az országban véletlenül mindig a vevő a károsult, sohasem az eladó! Hogyis van ez? Minket állandóan átvernek, és utána még jön a nagy tortura, hogy igazunkat bizonyítsuk. Röhej az egész! Fogadjunk, hogy Svájcban ilyen nincs!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #97 Dátum: 2008. Május 27. - 14:03:36 » |
|
..., és ebben az országban véletlenül mindig a vevő a károsult, sohasem az eladó! Hogyis van ez? Minket állandóan átvernek, és utána még jön a nagy tortura, hogy igazunkat bizonyítsuk. Röhej az egész! Fogadjunk, hogy Svájcban ilyen nincs!
Talán meg kéne nézni mit ír alá.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #99 Dátum: 2008. Május 27. - 14:21:13 » |
|
Gidy! Nem ma kellet volna sztrájkolni? Vagy a sztrájk ellen sztrájkoltatok a munkával.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #100 Dátum: 2008. Május 27. - 14:26:06 » |
|
Mindenkit szeretettel várok a munkahelyemen! Szigorú követelményeket figyelembe véve! (fehér hosszú nadrág, sapka). Ha csak szombaton is de ott leszek Veszprémben! Nektek miért kell fehérben dolgozni?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #101 Dátum: 2008. Május 27. - 14:33:22 » |
|
Mindenkit szeretettel várok a munkahelyemen! Szigorú követelményeket figyelembe véve! (fehér hosszú nadrág, sapka). Ha csak szombaton is de ott leszek Veszprémben! Nektek miért kell fehérben dolgozni? Higiéniai szempontok miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #102 Dátum: 2008. Május 27. - 14:34:59 » |
|
Mindenkit szeretettel várok a munkahelyemen! Szigorú követelményeket figyelembe véve! (fehér hosszú nadrág, sapka). Ha csak szombaton is de ott leszek Veszprémben! Nektek miért kell fehérben dolgozni? Higiéniai szempontok miatt. A színes ruhák tele vannak bacikkal?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #103 Dátum: 2008. Május 27. - 14:36:17 » |
|
Mindenkit szeretettel várok a munkahelyemen! Szigorú követelményeket figyelembe véve! (fehér hosszú nadrág, sapka). Ha csak szombaton is de ott leszek Veszprémben! Nektek miért kell fehérben dolgozni? Higiéniai szempontok miatt. A színes ruhák tele vannak bacikkal? Valahogy úgy. A fehéret jobban lehet fertőtleníteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #104 Dátum: 2008. Május 27. - 15:00:36 » |
|
Mindenkit szeretettel várok a munkahelyemen! Szigorú követelményeket figyelembe véve! (fehér hosszú nadrág, sapka). Ha csak szombaton is de ott leszek Veszprémben! Nektek miért kell fehérben dolgozni? Higiéniai szempontok miatt. A színes ruhák tele vannak bacikkal? Valahogy úgy. A fehéret jobban lehet fertőtleníteni. Ez érthető így érthető, bár tudnék még kérdezni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|