cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #75 Dátum: 2008. Május 23. - 18:55:30 » |
|
Kedves Cápa! Grat a 2000-hez! Valami új rangot kitalálhatott volna a Főni. Nnna. Kellett ez nektek?? Erős a gyanúm, hogy ebben is Gidy apu keze van benn! Hmmmmm.......
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
novum
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #76 Dátum: 2008. Május 24. - 22:59:06 » |
|
Isten éltessen sokáig! Cápa: gratula!
Gidy: ment egy PÜ!
Kösz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #77 Dátum: 2008. Május 25. - 05:54:47 » |
|
Indítottunk egy szavazás nevű témát kint a társalgóban, ahol az iránt érdeklődünk, hogy ki milyen úton jutott el a weblapig. Bökjetek rá a megfelelő válaszra lszives. Kösz.
Kérdem alásan:ha a Főni hajtott át ide egy ostorral a kezében, hogy ne csak (ott) járjon a szám, akkor melyiket pipáljam ki a szavazásban? "Kérjetek és kaptok"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #78 Dátum: 2008. Május 25. - 06:09:22 » |
|
Indítottunk egy szavazás nevű témát kint a társalgóban, ahol az iránt érdeklődünk, hogy ki milyen úton jutott el a weblapig. Bökjetek rá a megfelelő válaszra lszives. Kösz.
Kérdem alásan:ha a Főni hajtott át ide egy ostorral a kezében, hogy ne csak (ott) járjon a szám, akkor melyiket pipáljam ki a szavazásban? "Kérjetek és kaptok" "Isteni' vagy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #79 Dátum: 2008. Május 25. - 06:22:09 » |
|
Kérdem alásan:ha a Főni hajtott át ide egy ostorral a kezében, hogy ne csak (ott) járjon a szám, akkor melyiket pipáljam ki a szavazásban? "Kérjetek és kaptok" "Isteni' vagy... Csak egy gyenge utánzat. (Miért nem alszol még ilyenkor? Vasárnap van, nem kell melóba menni! Én is jöttem onnan. Úgyhogy megyek is. Aludni.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #80 Dátum: 2008. Május 25. - 09:05:09 » |
|
Drága sógorném azért nem vesz Lacsit, mert az 1.4-es lusta neki. A corsa szerinte sokkal jobban megy ugyanezzel a motorral, és drágább is 4 kilóval. Én mondtam neki, hogy bejáratás kérdése a rugalmasság, de Petit látva nem hinném, hogy tényleg olyan kaka lenne 95 lóerős Lacsi. Mert ugye csak az 1.4-re van akció chevyből, vagy 1.2-es aveo, ami szerintem megint nem lusta. Na mindegy, biztos nem akar kuptag lenni. Én megtettem mindent.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #81 Dátum: 2008. Május 25. - 11:56:13 » |
|
Hát látod Kripic! Ilyenek "ezek"! Más f....l verni a csalánt! Na de sebaj, még mindig jobb, mintha észre sem vennének! Valamilyen reakciót, érzést kiváltottam a többiekből. Vagy negatívat, vagy pozitívat. A pozitív gondolkodás a fő!!! Khmm....Fülével, fogával?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #82 Dátum: 2008. Május 25. - 13:46:36 » |
|
Egyedül vagyok! Félek! Az F1-es futam után ugye visszajöttök? Remélem! Dolgoztam hétvégén, és ma láttam egy olyat, amit nem fogtok elhinni, de megtörtént. A megfelelő topicban megírom, most csak annyít, hogy BMW-s volt, hogy hihető legyen azért.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #83 Dátum: 2008. Május 25. - 18:09:11 » |
|
Hát látod Kripic! Ilyenek "ezek"! Más f....l verni a csalánt! Na de sebaj, még mindig jobb, mintha észre sem vennének! Valamilyen reakciót, érzést kiváltottam a többiekből. Vagy negatívat, vagy pozitívat. A pozitív gondolkodás a fő!!! Khmm....Fülével, fogával? Természetesen fülével...valaki másra gondolt?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #84 Dátum: 2008. Május 25. - 19:12:37 » |
|
Mennyivel megy az autó 4000-es fordulat számon 5.ben? Témához szeretnék hozzászólni. Az óra szerint 140km/h , de a GPS szerint meg csak 128km/h.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #85 Dátum: 2008. Május 25. - 19:20:31 » |
|
Mennyivel megy az autó 4000-es fordulat számon 5.ben? Témához szeretnék hozzászólni. Az óra szerint 140km/h , de a GPS szerint meg csak 128km/h. A Gps-nek lehet hinni az pontos.Már csak abbol is gondolom,mert a teherautóm kilométerórája 2 évente van hitelesítve és az teljesen egyező értéket mutat a gps-el.Egyszer majd átrakom a lacsiba és kipróbálom.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #86 Dátum: 2008. Május 25. - 21:01:58 » |
|
Mennyivel megy az autó 4000-es fordulat számon 5.ben? Témához szeretnék hozzászólni. Az óra szerint 140km/h , de a GPS szerint meg csak 128km/h. Még a végén kiderül, hogy a fogyasztásod is ettől irígylésre méltó... ? Óra szerint mész 600 km-t, valójában csak 550-et... De tényleg, a km-számláló vajh összefüggésben vagyon a sebességmérőcével, vagy hogyan számlál...?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #87 Dátum: 2008. Május 25. - 21:22:53 » |
|
Mennyivel megy az autó 4000-es fordulat számon 5.ben? Témához szeretnék hozzászólni. Az óra szerint 140km/h , de a GPS szerint meg csak 128km/h. Még a végén kiderül, hogy a fogyasztásod is ettől irígylésre méltó... ? Óra szerint mész 600 km-t, valójában csak 550-et... De tényleg, a km-számláló vajh összefüggésben vagyon a sebességmérőcével, vagy hogyan számlál...? A távolságot pontosan mutatja az autó, de a sebességet nem! Nem csak a Lacsi az összes többi autó is, Kb.10%-kal többet mutat a valós sebességnél.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #88 Dátum: 2008. Május 26. - 08:26:07 » |
|
akkor ha most a szokásos helyen, a szerencs utcánál az ötvenes táblánál 65-tel mentem az saját óra szerint, akkor megúszom a büntetést ?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #89 Dátum: 2008. Május 26. - 11:58:19 » |
|
Mennyivel megy az autó 4000-es fordulat számon 5.ben? Témához szeretnék hozzászólni. Az óra szerint 140km/h , de a GPS szerint meg csak 128km/h. Nos ezért mondtam anno, hogy érdemes beállni erre a sebességre, mert még belefér a traffiba, viszont 4000-től "könnyen" ugrik ha előzni kell. Legalábbis könnyebben, mint 3000-ről. Amúgy minden márka órája kb. így van állítva....mielőtt az idegen márkák tulajai ezt olvasva fanyalognának, hogy a lacsi valójában csak 128-cal megy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|