ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #855 Dátum: 2008. Október 14. - 15:48:10 » |
|
Egyszerre voltatok fent a fórumon. Két külön géppel, vagy egymás kezéből kikapkodva? A Te fórumod? Szőkenők.hu? Meatloaf, Te mazohista vagy, mert amiket fogsz kapni, hát azt nem teszed zsebre, de lehet, hogy külsérelmi nyomai lesznek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
miss bond
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #856 Dátum: 2008. Október 14. - 15:54:10 » |
|
Láttál te már engem valaha szőkén?! Oké, egy időben muszáj volt álcaképpen melíroztatnom, mert különben bezártak volna a Tudományos Akadémiára...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #857 Dátum: 2008. Október 14. - 15:59:01 » |
|
Miss Bond! Szerintem a nagy kövér énekes utánzat szereti a galóca pörköltöt, csinálj neki egy tányérral4 Hátha akkor abbahagyja a pimaszkodást? Vagy okos enged, és megromlik a gomba, ő meg tovább acsarkodik? Meg kéne próbálni... (De majd csak azok után, hogy kiengesztelte a lányokat is!)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
miss bond
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #858 Dátum: 2008. Október 14. - 16:03:15 » |
|
Én bíztattam, hogy menjünk gombát szedni, de csak nem akart kötélnek állni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #859 Dátum: 2008. Október 14. - 17:05:42 » |
|
Szóval volna egy ajánlat a számunkra. Szeretném felhívni a Lacetti klubosok figylemét is erre. Tehát kéretik továbbítani nekik is az illetékeseknek. Itt egy link olvassátok el: http://szepsegverseny.jarmubazis.hu/klubokharca/Szerintem jó lehet és ha van kedvetek akkor a minitalijainkat átszervezhetjük oda. Le van írvva mikor és mennyi ideig tartana. Kiváncsi vagyok a véleményetekre. Üdv: sznuni
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #860 Dátum: 2008. Október 14. - 18:18:56 » |
|
Szóval volna egy ajánlat a számunkra. Szeretném felhívni a Lacetti klubosok figylemét is erre. Tehát kéretik továbbítani nekik is az illetékeseknek. Itt egy link olvassátok el: http://szepsegverseny.jarmubazis.hu/klubokharca/Szerintem jó lehet és ha van kedvetek akkor a minitalijainkat átszervezhetjük oda. Le van írvva mikor és mennyi ideig tartana. Kiváncsi vagyok a véleményetekre. Üdv: sznuni Ez érdekes,de ezt már nem is nevezném minitalinak(8-02ó).Abból kiindulva,hogy a lurdy talik 3-4 órásak szoktak lenni,kiváncsi leszek,hogy hány embert érdekelne ilyen egész napos buli.Én mindenesetre elmennék rá,ha a többieknek is jó.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #861 Dátum: 2008. Október 14. - 19:34:50 » |
|
Engem például nem hozott lázba. Jobban szeretem a szűkebb baráti kört, mint a nagy banzájokat. Előbb- utóbb majd jönnek a ficsurok a többmilliós dögökkel, nekem ez roppant idegen. Szívem csak a Lacetti Klubhoz húz, és ez nekem elég is, és fontos, hogy ez a közösség ne híguljon fel kivagyiságokkal, aminek szerintem nagy a veszélye. Kérdeztétek a véleményeket, az enyém ez. Az estéimet meg otthon a családdal, és pihenéssel akarom tölteni. Ez alól csak a többnapos klubos talik a kivételek, de akkor is ott a család, meg a másik is! Én már csak ilyen apus vagyok, és maradok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #862 Dátum: 2008. Október 14. - 20:28:19 » |
|
Engem például nem hozott lázba. Jobban szeretem a szűkebb baráti kört, mint a nagy banzájokat. Előbb- utóbb majd jönnek a ficsurok a többmilliós dögökkel, nekem ez roppant idegen. Szívem csak a Lacetti Klubhoz húz, és ez nekem elég is, és fontos, hogy ez a közösség ne híguljon fel kivagyiságokkal, aminek szerintem nagy a veszélye. Kérdeztétek a véleményeket, az enyém ez. Az estéimet meg otthon a családdal, és pihenéssel akarom tölteni. Ez alól csak a többnapos klubos talik a kivételek, de akkor is ott a család, meg a másik is! Én már csak ilyen apus vagyok, és maradok. Számból vetted ki a szót.Maximálisan egyetértek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #863 Dátum: 2008. Október 14. - 21:05:30 » |
|
Engem például nem hozott lázba. Jobban szeretem a szűkebb baráti kört, mint a nagy banzájokat. Előbb- utóbb majd jönnek a ficsurok a többmilliós dögökkel, nekem ez roppant idegen. Szívem csak a Lacetti Klubhoz húz, és ez nekem elég is, és fontos, hogy ez a közösség ne híguljon fel kivagyiságokkal, aminek szerintem nagy a veszélye. Kérdeztétek a véleményeket, az enyém ez. Az estéimet meg otthon a családdal, és pihenéssel akarom tölteni. Ez alól csak a többnapos klubos talik a kivételek, de akkor is ott a család, meg a másik is! Én már csak ilyen apus vagyok, és maradok. Számból vetted ki a szót.Maximálisan egyetértek. Lehet, hogy öregszem én is? Hasonlóan vélekedek. Nitrós, neonos civicekkel, S6-os ódikkal nem találnék közös hangot. Ezt nekem nem apuci vette, ami helyett kapok másikat, ha rommá töri valaki, aki elvadul a parkolóban. Nekem ez családi járgány. Családias jellegű a már ismert lacsisokkal...nekem ez jön be. Esetleg még egy amolyan túrás tali...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #864 Dátum: 2008. Október 15. - 08:38:17 » |
|
Gidy, nem téged küldtek vissza a garázsba? http://index.hu/politika/belfold/budapest/busz6872"31 buszból kilencnek nem volt jó a fékje. A buszokkal kapcsolatban 30 napos korlátozást rendeltek el, ennyi idő alatt kellett kijavítani a hibákat."1 hónapig rossz fékekkel engedték közlekedni a buszokat?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #865 Dátum: 2008. Október 15. - 12:33:18 » |
|
Gidy, nem téged küldtek vissza a garázsba? http://index.hu/politika/belfold/budapest/busz6872"31 buszból kilencnek nem volt jó a fékje. A buszokkal kapcsolatban 30 napos korlátozást rendeltek el, ennyi idő alatt kellett kijavítani a hibákat."1 hónapig rossz fékekkel engedték közlekedni a buszokat? Nem engem, és nem az én buszomat. De tény, hogy sikerült legalább két- három Vezúv tipusú autóbuszt a garázsba küldetni. Az enyémet az éjszakás "ellopta", így egy olyannal voltam kint, ami két hete vizsgázott, és csak a szerelők tudták reggel beindítani. Viszont napközben eltört egy vízcső, így le kellett állítani, és javítás után az újraélesztés nem kis gondot okozott a szerelőnek is. Utána a délutános műszakvégzéséig berregett, mert túl olcsó a gázolaj, olcsóbb, mint megjavítani, vagy kicserélni az adagolót. Szóval: I Love 4. Metro, vigyen minden pénzt, a többi nem számít. Büszke lehet az ország, és a főváros a beruházásaira! Lásd: M6-os alagutak, M7-es völgyhíd, BKV 4.-es Metro, hogy csak a közlekedésről ejtsek szót. Előtte meg Combinok, és Volvok, utólag beszerelt légkondikkal, mert így (szerintük!) olcsóbb volt, mintha így rendelték volna. Teljesen hülyének nézik az embereket, persze sokat teljes joggal- sajnos. Gyalázat! Az eltüntetett milliárdokért soha senki nem felelt, nem felel, és nem is fog nyilván felelni. Az Állami Számvevőszék megállapítja a visszaélést, a herdálást, és minden megy tovább, még az sincs, hogy néhány felelős "más" beosztásba kerülne, és ha mégis, akkor egy jobban jövedelmező vezérigazgatói állást kap, a régi helyett, és megy a "körforgás", mindenki marad csúcsvezető, mert persze mindenhez egy formán értenek. (Szerintem is, a meggazdagodásukhoz, a mi rovásunkra, kockázat nélkül, mert ez nekik jár!). Újra megkérdezem: tud valaki egy lakatlan szigetet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #866 Dátum: 2008. Október 15. - 12:38:28 » |
|
Gidy, nem téged küldtek vissza a garázsba? http://index.hu/politika/belfold/budapest/busz6872"31 buszból kilencnek nem volt jó a fékje. A buszokkal kapcsolatban 30 napos korlátozást rendeltek el, ennyi idő alatt kellett kijavítani a hibákat."1 hónapig rossz fékekkel engedték közlekedni a buszokat? Nem engem, és nem az én buszomat. De tény, hogy sikerült legalább két- három Vezúv tipusú autóbuszt a garázsba küldetni. Az enyémet az éjszakás "ellopta", így egy olyannal voltam kint, ami két hete vizsgázott, és csak a szerelők tudták reggel beindítani. Viszont napközben eltört egy vízcső, így le kellett állítani, és javítás után az újraélesztés nem kis gondot okozott a szerelőnek is. Utána a délutános műszakvégzéséig berregett, mert túl olcsó a gázolaj, olcsóbb, mint megjavítani, vagy kicserélni az adagolót. Szóval: I Love 4. Metro, vigyen minden pénzt, a többi nem számít. Büszke lehet az ország, és a főváros a beruházásaira! Lásd: M6-os alagutak, M7-es völgyhíd, BKV 4.-es Metro, hogy csak a közlekedésről ejtsek szót. Előtte meg Combinok, és Volvok, utólag beszerelt légkondikkal, mert így (szerintük!) olcsóbb volt, mintha így rendelték volna. Teljesen hülyének nézik az embereket, persze sokat teljes joggal- sajnos. Gyalázat! Az eltüntetett milliárdokért soha senki nem felelt, nem felel, és nem is fog nyilván felelni. Az Állami Számvevőszék megállapítja a visszaélést, a herdálást, és minden megy tovább, még az sincs, hogy néhány felelős "más" beosztásba kerülne, és ha mégis, akkor egy jobban jövedelmező vezérigazgatói állást kap, a régi helyett, és megy a "körforgás", mindenki marad csúcsvezető, mert persze mindenhez egy formán értenek. (Szerintem is, a meggazdagodásukhoz, a mi rovásunkra, kockázat nélkül, mert ez nekik jár!). Újra megkérdezem: tud valaki egy lakatlan szigetet?Először is nyugibogyót kérni Werestől!! Azután a pazarló lista 2,3,4,5 helyén állókat add össze és megkapod a No1-t. MÁV ZRT....... A lakatlan sziget több is van. Menj el egy nagy körforgalomhoz, a közepén lévőt idejében foglald el, mert nemsokára mind foglalt lesz!!! Megyek utánad!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 15. - 12:45:03 írta Komis »
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #867 Dátum: 2008. Október 15. - 12:47:02 » |
|
Menjünk együtt, és találjuk meg a Lacetti Szigetet? Éljen a Lacetti Köztársaság! Bocsika, hogy kihagytam a MÁV Zrt-t, és persze a Volán társaságokat is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #868 Dátum: 2008. Október 15. - 12:49:30 » |
|
Menjünk együtt, és találjuk meg a Lacetti Szigetet? Éljen a Lacetti Köztársaság! Bocsika, hogy kihagytam a MÁV Zrt-t, és persze a Volán társaságokat is. Gidy!! Már osztod a zsíros pozíciókat!!?? Megkapom a benzin és dizel ügyi minisztériumot? MNT-nek majd kompenzálok a fogyasztási adatai végett
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #869 Dátum: 2008. Október 15. - 13:49:29 » |
|
Engem például nem hozott lázba. Jobban szeretem a szűkebb baráti kört, mint a nagy banzájokat. Előbb- utóbb majd jönnek a ficsurok a többmilliós dögökkel, nekem ez roppant idegen. Szívem csak a Lacetti Klubhoz húz, és ez nekem elég is, és fontos, hogy ez a közösség ne híguljon fel kivagyiságokkal, aminek szerintem nagy a veszélye. Kérdeztétek a véleményeket, az enyém ez. Az estéimet meg otthon a családdal, és pihenéssel akarom tölteni. Ez alól csak a többnapos klubos talik a kivételek, de akkor is ott a család, meg a másik is! Én már csak ilyen apus vagyok, és maradok. Számból vetted ki a szót.Maximálisan egyetértek. Lehet, hogy öregszem én is? Hasonlóan vélekedek. Nitrós, neonos civicekkel, S6-os ódikkal nem találnék közös hangot. Ezt nekem nem apuci vette, ami helyett kapok másikat, ha rommá töri valaki, aki elvadul a parkolóban. Nekem ez családi járgány. Családias jellegű a már ismert lacsisokkal...nekem ez jön be. Esetleg még egy amolyan túrás tali... Hát igen, mi egy picit más jellegű-indíttatású klub vagyunk. Ez azonban még nem zárja ki, hogy akinek van kedve (ideje, pénze) az elmenjen megnézni, vagy akár be is nevezzen rá. Metloaf, Weres, ez már 2 fő (ha jól sejtem ). már csak egy ember kell, és kész a csapat. Weblapunk van, a kötelező bannert felteszem az oldalra ha kell. Ezen ne múljon senki szórakozása.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|