WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #675 Dátum: 2008. Augusztus 26. - 09:11:25 » |
|
Ajjajj! Akkor ezek szerint eltököltem az időt. Nem tudtam, hogy Zuszkának ilyen sürgős!!! Mi lesz most velem?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #676 Dátum: 2008. Augusztus 26. - 19:07:28 » |
|
Ajjajj! Akkor ezek szerint eltököltem az időt. Nem tudtam, hogy Zuszkának ilyen sürgős!!! Mi lesz most velem? Nyugi Weres Barátom! Te közelebb vagy, mert Giovanni a nyugati határnál lakik, de meg mégiscsak itt vagy Pesten, közel hozzá! (Békásmegyerhez) Továbbá Neked is fekete sedanod van, ami mutatja a közös izlést, és témát, tehát nem vagy elveszve, csak ne lanyhulj el, mert azért Giovanni is beülhet a kocsijába, hogy autózzon egy jó nagyot... Jujjujujjj! Most látom, hogy Giovanni Barátom is a fórumon van, és nyílván leselkedik!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 26. - 19:09:39 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
Forti
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti Star 1.4 16v
|
|
« Hozzászólás #678 Dátum: 2008. Augusztus 28. - 17:17:30 » |
|
Üdv Mindenkinek! Június eleje óta boldog tulajdonosa vagyok egy 5 a. Lacettinek még jóval az autó átvétele előtt regisztráltam az oldalra, szerettem volna információhoz jutni a tipussal kapcsolatban. Megdöbbentő, mi-mindenre talál és kap választ az ember, ha böngészi a fórumot Nagyon jó az oldal, csak igy tovább! Sziasztok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #679 Dátum: 2008. Augusztus 28. - 17:23:17 » |
|
Üdv Mindenkinek! Június eleje óta boldog tulajdonosa vagyok egy 5 a. Lacettinek még jóval az autó átvétele előtt regisztráltam az oldalra, szerettem volna információhoz jutni a tipussal kapcsolatban. Megdöbbentő, mi-mindenre talál és kap választ az ember, ha böngészi a fórumot Nagyon jó az oldal, csak igy tovább! Sziasztok! Üdv közöttünk! Remélem csupa hasznos dolgot olvastál.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #680 Dátum: 2008. Augusztus 28. - 17:25:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Forti
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti Star 1.4 16v
|
|
« Hozzászólás #681 Dátum: 2008. Augusztus 28. - 17:30:04 » |
|
Üdv Mindenkinek! Június eleje óta boldog tulajdonosa vagyok egy 5 a. Lacettinek még jóval az autó átvétele előtt regisztráltam az oldalra, szerettem volna információhoz jutni a tipussal kapcsolatban. Megdöbbentő, mi-mindenre talál és kap választ az ember, ha böngészi a fórumot Nagyon jó az oldal, csak igy tovább! Sziasztok! Üdv közöttünk! Remélem csupa hasznos dolgot olvastál. Üdv Igen de azért meg is lepődtem milyen hibái is lehetnek majd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #682 Dátum: 2008. Augusztus 28. - 17:32:23 » |
|
Üdv Mindenkinek! Június eleje óta boldog tulajdonosa vagyok egy 5 a. Lacettinek még jóval az autó átvétele előtt regisztráltam az oldalra, szerettem volna információhoz jutni a tipussal kapcsolatban. Megdöbbentő, mi-mindenre talál és kap választ az ember, ha böngészi a fórumot Nagyon jó az oldal, csak igy tovább! Sziasztok! Üdv közöttünk! Reméljük hogy hozzászólásaiddal,tapasztalataiddal te is színesíted majd az oldalt.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Forti
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti Star 1.4 16v
|
|
« Hozzászólás #683 Dátum: 2008. Augusztus 28. - 17:37:19 » |
|
Üdv Mindenkinek! Június eleje óta boldog tulajdonosa vagyok egy 5 a. Lacettinek még jóval az autó átvétele előtt regisztráltam az oldalra, szerettem volna információhoz jutni a tipussal kapcsolatban. Megdöbbentő, mi-mindenre talál és kap választ az ember, ha böngészi a fórumot Nagyon jó az oldal, csak igy tovább! Sziasztok! Üdv közöttünk! Reméljük hogy hozzászólásaiddal,tapasztalataiddal te is színesíted majd az oldalt. Üdv valósziműleg lesz majd pár kérdésem számitok rátok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #684 Dátum: 2008. Augusztus 28. - 18:41:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #685 Dátum: 2008. Augusztus 29. - 10:46:43 » |
|
Üdv Mindenkinek! Június eleje óta boldog tulajdonosa vagyok egy 5 a. Lacettinek még jóval az autó átvétele előtt regisztráltam az oldalra, szerettem volna információhoz jutni a tipussal kapcsolatban. Megdöbbentő, mi-mindenre talál és kap választ az ember, ha böngészi a fórumot Nagyon jó az oldal, csak igy tovább! Sziasztok! Üdv közöttünk! Remélem csupa hasznos dolgot olvastál. Üdv Igen de azért meg is lepődtem milyen hibái is lehetnek majd Csak pozítivan!! NEM LESZNEK....
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Bazsika
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #686 Dátum: 2008. Augusztus 29. - 12:59:08 » |
|
Sziasztok. pár hónapja csatlakoztam a fórumhoz, akkoriban nézegettem magamnak egy Lacettit. Viszonylag rövid, pár hetes keresés után találtam egy nagyon jó állapotú fekete 5 ajtós szépséget. Sajnos nem nagyon volt időm jelentkezni azóta, de most össze tudnám foglalni a tapasztalataimat. Az autó először is nagyon tetszetős, nekem főleg a hátulja tetszik, ahogy sokan másoknak is. Belül nagyon tágas, ugyan a csomagtartó néha kevésnek tűnt, de még nagyon hosszú utazásra nem került vele sor. A legnagyobb utam kb 400 km volt egyszerre, itt azt tapasztaltam, hogy az kicsit kényelmetlen a gerincemnél, de lehet,hogy csak a rosszul volt beállítva a gerinctámasz. Itt még az az apróság is felmerült, hogy a bal könyökömet ahogy pihentetem menet közben az ajtón, ott túlságosan kemény a felület, nekem zavaró volt. A fogyasztással kapcsolatban egyelőre nem túl jók a tapasztalataim, egy ilyen utazásnál a teli tankot kb 550 km után elitta a benzinlámpa jelzőfényig, ez akárhogy is számolom, 9.5L-es átlag, ami azért nagyon nem hangzik jól. Volt ebben város, autópálya, autóút is. Csak városban még rendben is lenne. A motor 1-2 személynél városban viszonylag fürge, de ha már többen ülnek benne, akkor sajnos már nem az igazi, de azért ezt nagyjából vártam is, lévén, hogy 96LE-s. A váltó egyébként sztem nem olyan vészes, csak meg kell szokni, rá kell érezni. Most egyelőre ennyit tudtam mondani, majd még megpróbálok írni, addig is sziasztok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #687 Dátum: 2008. Augusztus 30. - 18:54:03 » |
|
Sziasztok. pár hónapja csatlakoztam a fórumhoz, akkoriban nézegettem magamnak egy Lacettit. Viszonylag rövid, pár hetes keresés után találtam egy nagyon jó állapotú fekete 5 ajtós szépséget. Sajnos nem nagyon volt időm jelentkezni azóta, de most össze tudnám foglalni a tapasztalataimat. Az autó először is nagyon tetszetős, nekem főleg a hátulja tetszik, ahogy sokan másoknak is. Belül nagyon tágas, ugyan a csomagtartó néha kevésnek tűnt, de még nagyon hosszú utazásra nem került vele sor. A legnagyobb utam kb 400 km volt egyszerre, itt azt tapasztaltam, hogy az kicsit kényelmetlen a gerincemnél, de lehet,hogy csak a rosszul volt beállítva a gerinctámasz. Itt még az az apróság is felmerült, hogy a bal könyökömet ahogy pihentetem menet közben az ajtón, ott túlságosan kemény a felület, nekem zavaró volt. A fogyasztással kapcsolatban egyelőre nem túl jók a tapasztalataim, egy ilyen utazásnál a teli tankot kb 550 km után elitta a benzinlámpa jelzőfényig, ez akárhogy is számolom, 9.5L-es átlag, ami azért nagyon nem hangzik jól. Volt ebben város, autópálya, autóút is. Csak városban még rendben is lenne. A motor 1-2 személynél városban viszonylag fürge, de ha már többen ülnek benne, akkor sajnos már nem az igazi, de azért ezt nagyjából vártam is, lévén, hogy 96LE-s. A váltó egyébként sztem nem olyan vészes, csak meg kell szokni, rá kell érezni. Most egyelőre ennyit tudtam mondani, majd még megpróbálok írni, addig is sziasztok.
tudjátok mit nem értek?Miért ilyen buták a fiúk?Nem vásárlás elött kell tanácsot kérni?Nem akarok okoskodni,de nem szabadott volna benzinest venni.Én is azt akartam,aztán mikor megláttam a szalonba a fogyasztását,eldöntöttem dieselt veszek.2.0 lett a vége 6 l es fogxasztással.Most voltam vele megint Bécsben mindennel elégedett vok.Zsu
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #688 Dátum: 2008. Augusztus 30. - 18:56:11 » |
|
jajjjj apuuu.Nem javulok,betewg vok továbbra IS.fEKSZEM,ANYUM TEÁZTAT ENNI NEM TUDOK,ÉS INDUL A MINDENNAPOS pEST SULI....TI HOGY VAGYTOK?PUSZI ZSU
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #689 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 07:24:47 » |
|
mikor megláttam a szalonba a fogyasztását,eldöntöttem dieselt veszek.2.0 lett a vége 6 l es fogxasztással.
Zsu! Ha a szalonos előre ígért fogyasztástól (ami nevetséges) ennyire megrémültél, mit szólnál a valóshoz? De igazad lett, eredményes lett a gyanakvásod, már én sem benzinest vennék. Igaz, nem tudom hogy nyögném ki!?
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
|