Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #465 Dátum: 2008. Július 10. - 16:44:37 » |
|
Jani nemcsak beszólós, hanem telhetetlen is! Baseball sapkát tesztvezetésem lehet szerezni, menj egyet Aveozni, és kapsz! Én is megyek majd a jövő héten. Mikor mész és hova?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #466 Dátum: 2008. Július 10. - 16:55:41 » |
|
Jani nemcsak beszólós, hanem telhetetlen is! Baseball sapkát tesztvezetésem lehet szerezni, menj egyet Aveozni, és kapsz! Én is megyek majd a jövő héten. Mikor mész és hova? A talin megbeszéljük. Sapka nekem is kéne! Meg minden ami Chevys úgy általában!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
zottyaqkac
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #467 Dátum: 2008. Július 10. - 18:09:32 » |
|
Hy everybody! Lenne egy kérdésem hogyan tudnék képet feltölteni ha azt irja ki hogy "1 hiba történ....akinek a profilját probalod megtekinteni az nem létezik" Közben a saját profilom probalom alakitani ugy h be vok lépve A segítséget előre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
zottya
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #468 Dátum: 2008. Július 10. - 18:47:22 » |
|
Hello! Menj fel a gépházba! Ott lehet müködési zavart jelenteni, ott lehet megnézni, hogy miképpen lehet képeket felrakni, stb. Most egyébként nem müködik ez a lehetőség másnak sem, a hiba még nem múlt el. A nem létezik felhasználó többünknél előfordult az utóbbi napokban. Szóval: GÉPHÁZ! Hogyan használd, kérések, hibák, stb, három topic van ott, használd ezeket ilyen gondra! A Főni, vagy modik majd segítenek, ha tudnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 10. - 18:49:33 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #469 Dátum: 2008. Július 10. - 19:08:13 » |
|
Hy everybody! Lenne egy kérdésem hogyan tudnék képet feltölteni ha azt irja ki hogy "1 hiba történ....akinek a profilját probalod megtekinteni az nem létezik" Közben a saját profilom probalom alakitani ugy h be vok lépve A segítséget előre is köszönöm Jelen pillanatban ezt sajnos nem tudod megtenni! Minden infó ezzel kapcsolatban a Gépházban, ahogy azt Gidy is írta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #470 Dátum: 2008. Július 10. - 19:42:25 » |
|
Ablaktörlő gondja van valakinek? A két Lad esetleg segíthet! Chevroletes nyakpánt? Esetleg? Motortérkapcsoló? LED-es rendszám világítás, motortető beállítás? A két Lad Veszprémben rendel szombaton- vasárnap! (ez itt a reklám helye volt) Látod Gida, kimerítettük az igényeit a Cartársaknak. Nem kell semmi. Hm. Kivételo a Főszervező MNT Cartárs, Neki visszük a sok-sok megrendelt cuccot. MINDENKI VEGYEN MATRICÁT SZOMBATRA, AKI JÖN VESZPRÉMBE AZ AUTÓPÁLYÁN!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #471 Dátum: 2008. Július 10. - 19:52:04 » |
|
Ablaktörlő gondja van valakinek? A két Lad esetleg segíthet! Chevroletes nyakpánt? Esetleg? Motortérkapcsoló? LED-es rendszám világítás, motortető beállítás? A két Lad Veszprémben rendel szombaton- vasárnap! (ez itt a reklám helye volt) Látod Gida, kimerítettük az igényeit a Cartársaknak. Nem kell semmi. Hm. Kivételo a Főszervező MNT Cartárs, Neki visszük a sok-sok megrendelt cuccot. MINDENKI VEGYEN MATRICÁT SZOMBATRA, AKI JÖN VESZPRÉMBE AZ AUTÓPÁLYÁN! Sebaj, akkor mi is csak turisták leszünk, mint a többiek! Persze azért fogadom, hogy lesz mit csinálni MNT kapcsolóján kívül is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #472 Dátum: 2008. Július 10. - 20:00:52 » |
|
Köszönöm a vígasztalást.MÁS:Jopek,odafigyelük igérem.puszi
Mennyi km van az autóban? Mennyi km van a talpadban? Ez az első koccod?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #473 Dátum: 2008. Július 10. - 20:03:18 » |
|
Köszönöm a vígasztalást.MÁS:Jopek,odafigyelük igérem.puszi
Mennyi km van az autóban? Mennyi km van a talpadban? Ez az első koccod? ..., és nagyon reméljük, hogy az utolsó is! ..., és az összes klubtagnak se legyen több soha senkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #474 Dátum: 2008. Július 11. - 06:14:56 » |
|
igen megint,és még egy lesz 21én.Hogy vagy Ákos?Én padlón vok a történet miatt.A buszos srác,kb 30éves azóta már szentem 8x hívott,hogy nyugodjak meg nem történt semmi.De mégis olyan rossz.HIBÁZTAM A FENÉBE
A legjobbakkal is megtörténik. Én speciel a tolatásról tudnék mesélni. Tényleg nyugi, örülj, hogy ennyivel megúsztad (most biztos okosat mondok ezzel).
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #475 Dátum: 2008. Július 11. - 15:43:37 » |
|
igen megint,és még egy lesz 21én.Hogy vagy Ákos?Én padlón vok a történet miatt.A buszos srác,kb 30éves azóta már szentem 8x hívott,hogy nyugodjak meg nem történt semmi.De mégis olyan rossz.HIBÁZTAM A FENÉBE
A legjobbakkal is megtörténik. Én speciel a tolatásról tudnék mesélni. Tényleg nyugi, örülj, hogy ennyivel megúsztad (most biztos okosat mondok ezzel). Weres! A tolatást segítheti, ha Te is veszel tolatóradart, vagy, ha erre sajnálod a pénzt, akkor vigyél Magaddal mindig egy segédvezetőt, aki integet addig míg mehetsz hátra, és a végén Rád fogja, hogy tovább mentél, mint integetett, és most nézd meg mit csináltál?! ( Komolyra fordítva: nekem nagyon bevált a radar, hála LadLac főszerelő úrnak!) Talán még nem késő beszereltetni! Még valamit: a legjobbakkal is megesik, írtad, hát még a kevésbékkel!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 11. - 15:45:18 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #476 Dátum: 2008. Július 14. - 05:29:49 » |
|
Valaki meg tudná mondani, hogy ausztriában, közel a határhoz (Fürstenfeld, Graz irány) hol van nagyobb bevásárlóközpont? Amolyan madarastescós-féle, ahol ruha is van.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mottika
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #477 Dátum: 2008. Július 14. - 14:51:49 » |
|
Sziasztok valaki meg tudná mondani, hogy melyik chevi szalon ad tesztvezetésért sapkát? köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #478 Dátum: 2008. Július 14. - 17:25:26 » |
|
Sziasztok valaki meg tudná mondani, hogy melyik chevi szalon ad tesztvezetésért sapkát? köszi
Úgy tudom, hogy az az elöző akciójuk volt. Most akkor adnak, ha veszel Aveo-t. De lehet, hogy rosszul tudom...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mottika
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #479 Dátum: 2008. Július 14. - 18:06:44 » |
|
Ááááááááá azt inkáb nem, de azért köszi
|