Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #420 Dátum: 2008. Július 09. - 09:31:32 » |
|
Véletlen volt!
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #421 Dátum: 2008. Július 09. - 09:33:36 » |
|
TE JÓ ISTEN!És még Én mondom,hogy függő vagyok???Reggel 6kor itt indítani.hmmm.Weres,ez igen! ;Dpuszi
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #422 Dátum: 2008. Július 09. - 11:09:45 » |
|
Örülünk Giovanni,hogy tetszik.De vajon a Te asszonykád örül annak,hogy Te itt mulatozol? Nekem maximum a kutyám szól bele, hogy mit csinálok... Bár Gidy Apu már próbál megnősíteni
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #423 Dátum: 2008. Július 09. - 11:18:16 » |
|
Véletlen volt! Ismerem az ilyen véletleneket.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #424 Dátum: 2008. Július 09. - 12:17:31 » |
|
TE JÓ ISTEN!És még Én mondom,hogy függő vagyok???Reggel 6kor itt indítani.hmmm.Weres,ez igen! ;Dpuszi Neked Ákos vagyok szivem!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #425 Dátum: 2008. Július 09. - 12:18:17 » |
|
Örülünk Giovanni,hogy tetszik.De vajon a Te asszonykád örül annak,hogy Te itt mulatozol? Nekem maximum a kutyám szól bele, hogy mit csinálok... Bár Gidy Apu már próbál megnősíteni ..., és nem jól teszem? A legjobb dolog a világon! (ha jól sikerül, mint nekem!), és pokol, ha nem! ( mint oly sokaknak- sajnos)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #426 Dátum: 2008. Július 09. - 12:33:22 » |
|
Zsu, és Weres! Szóval jól kitettetek magatokért, azt hiszem még Zsu puszijai is elfogytak tán? A nagy dumálásnak köszönhető, hogy Zsu bekerült az első oldalra a felhasználóknál az üzenetekbe. Ez az aktiv cartársak Top Thirty-je! Zsu, Klubtündér valóban új szint hozott a társulatba, felrázott minket, és ez nagyon jó! Csak arra kell mostantól vigyázni, hogy néha azért még essen szó a Lacettikről is, ne csak a puszikról!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #427 Dátum: 2008. Július 09. - 14:31:39 » |
|
Zsu, és Weres! Szóval jól kitettetek magatokért, azt hiszem még Zsu puszijai is elfogytak tán? A nagy dumálásnak köszönhető, hogy Zsu bekerült az első oldalra a felhasználóknál az üzenetekbe. Ez az aktiv cartársak Top Thirty-je! Zsu, Klubtündér valóban új szint hozott a társulatba, felrázott minket, és ez nagyon jó! Csak arra kell mostantól vigyázni, hogy néha azért még essen szó a Lacettikről is, ne csak a puszikról! No meg ha felráz minket, annak ne maradjon nyoma! de persze jó...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #428 Dátum: 2008. Július 09. - 15:33:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #429 Dátum: 2008. Július 09. - 16:24:24 » |
|
Véletlen volt! Véletlen volt. De MEG VOLT! vagy +volt?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #430 Dátum: 2008. Július 09. - 17:11:07 » |
|
Örülünk Giovanni,hogy tetszik.De vajon a Te asszonykád örül annak,hogy Te itt mulatozol? Nekem maximum a kutyám szól bele, hogy mit csinálok... Bár Gidy Apu már próbál megnősíteni ..., és nem jól teszem? A legjobb dolog a világon! (ha jól sikerül, mint nekem!), és pokol, ha nem! ( mint oly sokaknak- sajnos) Ez pontosan így van Ma éppen azt meséltem kollégáknak, hogy az első érettségi találkozón a fele osztály azzal dicsekedett, hogy: megnősültem, megnősültem, megnősültem.... Aztán 5 év múlva ugyanezek: elváltam, elváltam elváltam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #431 Dátum: 2008. Július 09. - 17:15:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #432 Dátum: 2008. Július 09. - 17:24:07 » |
|
Óh, észre sem vettem! Köszi Amúgy én olyan bátor vagyok, mint a cigány lova
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #433 Dátum: 2008. Július 09. - 19:53:52 » |
|
Óh, észre sem vettem! Köszi Amúgy én olyan bátor vagyok, mint a cigány lova Hát ez az! merthogy az sem bátor, csak vakmerő!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #434 Dátum: 2008. Július 09. - 19:57:55 » |
|
TE JÓ ISTEN!És még Én mondom,hogy függő vagyok???Reggel 6kor itt indítani.hmmm.Weres,ez igen! ;Dpuszi Neked Ákos vagyok szivem! Rendben-Drágám_Ákos!
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
|