Egy kis összefoglaló:
Sz946Cs most már pártoló tagtársunk írt nekem a KIA Cee'd kocsijáról. Hát nem panaszkodott, nagyon élvezi, és főleg a dizel erejét, és fogyasztását szereti. Nem felejtett el minket, és majd megpróbál talira is eljönni valamikor. Üdvözöl minden cartársat!
Ma meglátogattam a Gombosékat mindkét helyen. Egy kisebb Astra javítás ürügyén voltam itt, majd ott is.
Szóval kipróbáltam a csúcs Opel Insignát. Full extrával, bőrrel 160 LE-s dizel, 6 fokozatú automata váltóval. Hát mit mondjak? Kár volt menni vele...
BAROMI JÓ AUTÓ! Ha azt mondom, hogy még a Lacettinél is jobb...Csak hát az ára két Lacetti ára, és ez visszahozott a talajra a lebegésből.
Utána, ha már arra felé voltam, átmentem a Chevysekhez is. Naná, kipróbálni az új Cruzét! Ebből is a drágábbat persze, mert az jár nekem.
Kivül, belül szuper jól néz ki. A kormány, és a műszerfal Insigna majdnem teljesen, ami nagyon klassz. Szóval ez is bőven megnyerte tetszésemet, és alig a felénél több az ára, mint a testvéréé, ami jól hangzik, de hát most nincs annyim se, tehát hajrá Lacetti SW! Nos hát ez is:
BAROMI KLASSZ AUTÓ! Igényesen kidolgozott, modern, csak egy hülyeséget hagytak meg a régi rosszul bevált dologból, a csomagtartó zsanérját, ami bemegy a tartóba, nincs megvezetve, így töri esetleg a koffereket, ha nem figyel rá az ember. Jobbat érdemelne!
Szerintem aki mazohista, az menjen próbálja ki mindkettőt, ha már megvenni nem biztos, hogy tudja- sajnos.
Nagy élmény volt mindkettő, de nem egy kategória, ezt be kell látni.
Ja, és majdnem lezúztam, mert az Opeléktól úgy tolatott ki egy (?) ember, hogy nem nézett hátra, de párducos, és buszos reflexemmel kivédtem, a kisérőm nem kis örömére, és nagy elismerésére. De azért nem kaptam meg jutalmul, de, ha veszek, akkor kedvezmények maximumát ígérte, meg még az is hozzájárult, hogy sok évtized különbséggel, de egy napon születtünk. (Ez egyébként a Cruzével volt!)