WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #210 Dátum: 2008. Június 11. - 08:14:43 » |
|
ÁÁÁÁ! De béna vagyok...hol van az a fontos üzeet,amire figyelmeztet fen a villogás?Nem találom...
Nahat jol elrejtve az a fontos uzenet mert en sem talalom, gépház-kérések és javaslatok-észrevételek
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #211 Dátum: 2008. Június 11. - 12:29:39 » |
|
Azt az utolso ket szot epp csak odabokted, mert az asszony ott allt mogotted?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #212 Dátum: 2008. Június 11. - 12:34:42 » |
|
Cartársak! Luzso barátunk mindenkit szeretettel üdvözöl, csak valami gondja van a géppel, vagy magával, mert nem tud bejelentkezni a fórumra. Stocz segítségét kérte, és továbbítottam. Amúgy jól van, csak halálra dolgozza magát, ki- bejár az országból a teherrel, és még családja is van, még megismerik. Most megtudta mi a munka, bezzeg a közegnél... Agond miatt még nem is látta a szülinapi tortáját. De majd remélhetőleg hamarosan fórumozhat, talán addig nem romlik meg az a szép torta.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #213 Dátum: 2008. Június 11. - 14:39:03 » |
|
No, szerencse, vagy mégsem? Még jobban késik a hajó, így csak szerdán utazom. ésőbbi a gép is bár a reggeli csúcsban ki sem tudom találnii, mikor induljak, hogy 7 körül Ferihegyen legyek. Taxis cartársak: tanács? Pilisvörösvár irányából mérnék csapást Mocsokfalva közlekedésére.
Az az időszak már csúcsidő a Hungárián. A Vörösvárról befelé jövő forgalmat nem tudnám megsaccolni olyankor. Bocs. A lényeg: ha 7-re kint kell lenned (tehát nem akkor indul a gép!) akkor legkésőbb 6-kor indulnod kell. Ebben azonban semmi tartalék idő nincs! Én a helyedben 1/2 6 környékén (legkésőbb 3/4 6) elindulnék. És akkor nincs izgulás. Max. kávézol egyet a reptéren. Még mindíg sokkal jobb, mint egy baleset miatti torlódás miatt lekésni a gépet. Igy indultam, fel nyolcra ertem ki; a megadott utvonalon; Asszony 3 ora alatt ert haza a Hungarian. Nekem meg elhagytak a borondomet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 11. - 14:41:44 írta captainb »
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #214 Dátum: 2008. Június 11. - 17:21:14 » |
|
No, szerencse, vagy mégsem? Még jobban késik a hajó, így csak szerdán utazom. ésőbbi a gép is bár a reggeli csúcsban ki sem tudom találnii, mikor induljak, hogy 7 körül Ferihegyen legyek. Taxis cartársak: tanács? Pilisvörösvár irányából mérnék csapást Mocsokfalva közlekedésére.
Az az időszak már csúcsidő a Hungárián. A Vörösvárról befelé jövő forgalmat nem tudnám megsaccolni olyankor. Bocs. A lényeg: ha 7-re kint kell lenned (tehát nem akkor indul a gép!) akkor legkésőbb 6-kor indulnod kell. Ebben azonban semmi tartalék idő nincs! Én a helyedben 1/2 6 környékén (legkésőbb 3/4 6) elindulnék. És akkor nincs izgulás. Max. kávézol egyet a reptéren. Még mindíg sokkal jobb, mint egy baleset miatti torlódás miatt lekésni a gépet. Igy indultam, fel nyolcra ertem ki; a megadott utvonalon; Asszony 3 ora alatt ert haza a Hungarian. Nekem meg elhagytak a borondomet. Nem biztos hogy elhagyták csak valószínüleg nem bírták megemelni és otthagyták a kifutópálya mellett.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #215 Dátum: 2008. Június 11. - 17:52:32 » |
|
Azt az utolso ket szot epp csak odabokted, mert az asszony ott allt mogotted? Dehogy, nem félek én tőle. Most be kell fejeznem, mert jön fel a lépcsőn és mindjárt ideér!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
LuzsoSW
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW Elite
|
|
« Hozzászólás #216 Dátum: 2008. Június 11. - 18:17:52 » |
|
Köszönet Gidynek a segítségért hogy átadta az üzenetemet. Érdekes módon most elsőre sikerült bejelentkeznem. Gyorsan megpróbálom bepótolni az elmaradt időt: az Autó 48xx km-nél jár, hibátlanul, fogyi 10 körül. Sajnos a bal hátulját +húzta valaki, alig észrevehetően. Külföldi tapasztalatok: Olaszban láttam Lacsi SW taxit, horvátoknál elég sok van, boszniában pedig még több, egy csomót láttam behozni traileren, főleg sedant. Az elmúlt 2 hónapban 9 országban jártam, most érkeztem meg boszniából, reggel megyek a csehekhez. Úgyhogy hajtás van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #217 Dátum: 2008. Június 11. - 19:26:39 » |
|
Luzso! Szívesen, de Stocz a varázsló, én csak postás voltam. Amúgy privit küldtem Neked, olvasd! Ha A Főni újra megszólal, akkor grat neki a 900.-ikhoz! Jani nem aktuális az avatarod, valami jobbat tegyél fel! A kérdésedre válaszoltam priviben!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #218 Dátum: 2008. Június 11. - 22:11:50 » |
|
Van olyan oldal ahol megtudnám nézni melyik kút szerződéses és melyik a sajátja egy társaságnak. A Shell, OMV és az Agip érdekelne.
Ez engem is érdekelne pajti! Saját info. Csepelen a gubacsi hídnál lévő OMV és az erzsébeti M5 mellet lévő is szerződéses. Europark mögött lévő Shell saját kút. A számlán csak "shell hungary zrt." szerepel.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #219 Dátum: 2008. Június 12. - 10:49:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #220 Dátum: 2008. Június 12. - 11:39:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #221 Dátum: 2008. Június 12. - 11:41:07 » |
|
Már nagyon ideje volt a rendszámokat ellenőrizni, mert igen elszaporodtak a sumákok. szerintem szánalmas dolog úgy közlekedni. aki tahó ne bújkáljon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #222 Dátum: 2008. Június 12. - 13:06:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #223 Dátum: 2008. Június 12. - 14:13:25 » |
|
Naná
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #224 Dátum: 2008. Június 12. - 15:14:53 » |
|
Azt érzem, hogy Zsuzsi be fogja lopni a szivetekbe magát, vagy már meg is tette? Pláne akkor, ha javítja majd a nemek arányát, szép, okos Lacettis lányokkal! Felhívom az úri közönség figyelmét viszont arra, hogy a cartársak zöme NŐS, és a veszekedésekért, és válás- fenyegetődzésekért mindenki maga lesz a felelős! Szóval csak okosan, ne legyen válóok a klubunk, se az autónk, még Capnek sem! Barátkozni azt viszont szabad, sőt kell!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|