WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #195 Dátum: 2008. Június 10. - 07:27:37 » |
|
Előnyt csak a gyengébnek jelent, mint a túraautó vébén. Aki túl jól megy kap pluszsúlyt (hendikepet), ezáltal a gyengébbek előnyhöz jutnak. Magyarul kiegyenlítik a mezőnyt. A lóversenyeknek is hasonló volt a céljuk.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #196 Dátum: 2008. Június 10. - 07:30:31 » |
|
Miért, Te láttad, hogy mi volt rajta, amikor kérdezett?? Elküldenéd pü-ben a feleséged email címét v. telefonszámát? Csak egy pár szót váltanék vele . Ha nem, nem. Majd Veszprémben .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #197 Dátum: 2008. Június 10. - 07:30:58 » |
|
Van olyan oldal ahol megtudnám nézni melyik kút szerződéses és melyik a sajátja egy társaságnak. A Shell, OMV és az Agip érdekelne.
Ez engem is érdekelne pajti!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #198 Dátum: 2008. Június 10. - 07:34:59 » |
|
Miért, Te láttad, hogy mi volt rajta, amikor kérdezett?? Elküldenéd pü-ben a feleséged email címét v. telefonszámát? Csak egy pár szót váltanék vele . Ha nem, nem. Majd Veszprémben . Látod, látod! Vácon Te is megtehetted volna, de észre sem vetted! De gondolom vakságot Te sem fogadtál! (Merthogy e miatt látom, mit is viselnek a tagok! )
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #199 Dátum: 2008. Június 10. - 07:44:18 » |
|
Cap. 2 órával az indulás elött kinn kell lenni a reptéren.Akkor talán még jól lehet nálatok is közlekedni. Ja, ezt tudom. Csak akkor ha 7:15- re kiérjek kell, vagy jó másfél óra. Árpád híd - kőrút- Üllői út- Gyorsforgalmi. Gidy! Famiiliánál alvás nem nyert, mert az Aveo beteg lett- CHECKLÁMPA.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #200 Dátum: 2008. Június 10. - 13:09:50 » |
|
Cap. 2 órával az indulás elött kinn kell lenni a reptéren.Akkor talán még jól lehet nálatok is közlekedni. Ja, ezt tudom. Csak akkor ha 7:15- re kiérjek kell, vagy jó másfél óra. Árpád híd - kőrút- Üllői út- Gyorsforgalmi. Gidy! Famiiliánál alvás nem nyert, mert az Aveo beteg lett- CHECKLÁMPA. Akkor gyere hozzánk, itt is alhatsz, ha nem lesz belőle válás! De elvinni nem tudlak, mert dolgozom, visztont Kőbánya-Kispestről 10 perc alatt ott van a 200-as busz! És a kocsidat sem lopják el, és nem kell hazavinni! Tőlünk gyors minden: 1-es villamos, 3-as metró, 200-as busz, szóval hajrá BKV! Érdekel a dolog? Ez persze vonatkozik a vérszerinti szüleidre is, kocsi nélkül is kimehetsz onnan is a reptérre. Nos?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #201 Dátum: 2008. Június 10. - 16:26:05 » |
|
Cap. 2 órával az indulás elött kinn kell lenni a reptéren.Akkor talán még jól lehet nálatok is közlekedni. Ja, ezt tudom. Csak akkor ha 7:15- re kiérjek kell, vagy jó másfél óra. Árpád híd - kőrút- Üllői út- Gyorsforgalmi. Gidy! Famiiliánál alvás nem nyert, mert az Aveo beteg lett- CHECKLÁMPA. Akkor gyere hozzánk, itt is alhatsz, ha nem lesz belőle válás! De elvinni nem tudlak, mert dolgozom, visztont Kőbánya-Kispestről 10 perc alatt ott van a 200-as busz! És a kocsidat sem lopják el, és nem kell hazavinni! Tőlünk gyors minden: 1-es villamos, 3-as metró, 200-as busz, szóval hajrá BKV! Érdekel a dolog? Ez persze vonatkozik a vérszerinti szüleidre is, kocsi nélkül is kimehetsz onnan is a reptérre. Nos? Köszönöm, de mindez a 40 kg- os bőrönddel kicsit macerás lenne. Asszony kivisz, nagylány vigyáz az öccsére és nem megy suliba (úgyis az utolsó hét).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #202 Dátum: 2008. Június 10. - 16:45:24 » |
|
KAPITÁNYUNK! VISSZAVÁRUNK! VIGYÁZZ MAGADRA, JELENTKEZZ MINDIG, HA TUDSZ! (privi ment még!)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #203 Dátum: 2008. Június 10. - 16:57:00 » |
|
Dundi500!
Sürgős és fontos PÜ ment!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #204 Dátum: 2008. Június 10. - 17:07:52 » |
|
Akkor én most érzékeny, könnyes búcsut veszek. Mindenki nagyon vigyázzon magára!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #205 Dátum: 2008. Június 10. - 17:36:50 » |
|
Akkor én most érzékeny, könnyes búcsut veszek. Mindenki nagyon vigyázzon magára!!!!!
Te is! A kávét meg megisszuk az őszi talin!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #206 Dátum: 2008. Június 10. - 19:26:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #207 Dátum: 2008. Június 10. - 22:47:22 » |
|
ÁÁÁÁ! De béna vagyok...hol van az a fontos üzeet,amire figyelmeztet fen a villogás?Nem találom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #208 Dátum: 2008. Június 11. - 08:07:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #209 Dátum: 2008. Június 11. - 08:10:10 » |
|
ÁÁÁÁ! De béna vagyok...hol van az a fontos üzeet,amire figyelmeztet fen a villogás?Nem találom...
Nahat jol elrejtve az a fontos uzenet mert en sem talalom,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|