sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #1365 Dátum: 2008. November 27. - 18:12:05 » |
|
Bárányhimlő van a leleten. Mindkettőn és a gyerekdoki mondta, hogy karanténozzuk magunkat ilyen módon.
Akkor most anyósodat ki tudod zárni két hétre,vagy beengeded és ott tartod két hétig. A behajózásodat nem veszélyezteti?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1366 Dátum: 2008. November 27. - 18:45:32 » |
|
Bárányhimlő van a leleten. Mindkettőn és a gyerekdoki mondta, hogy karanténozzuk magunkat ilyen módon.
Akkor most anyósodat ki tudod zárni két hétre,vagy beengeded és ott tartod két hétig. A behajózásodat nem veszélyezteti? Az orvosin túlvagyok, remélem nem jön ki. Ha meg ott a hajón..... Remélem nem jön ki.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1367 Dátum: 2008. November 27. - 20:38:25 » |
|
Akkor most anyósodat ki tudod zárni két hétre,vagy beengeded és ott tartod két hétig. A behajózásodat nem veszélyezteti? Az orvosin túlvagyok, remélem nem jön ki. Ha meg ott a hajón..... Remélem nem jön ki. ..., és ha kijön, akkor kitesznek egy csónakkal egy lakatlan szigetre? Juj, de izgi! Majd legyen Nálad sok papír, és toll, írd meg a történeted, és ebből aztán majd jól meggazdagodsz, és nem kell többet távol lenned a családtól, és a klubtól, és vehetsz még egy Lacettit, esetleg Cruzt. Persze majd add meg a koordinátáidat, mert amikor elkészült a mű, Érted megyek, mert nem hagylak ott egyedül sokáig. Csak előbb gyógyulj meg! Micsoda story, bestseller lesz!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
miss bond
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1368 Dátum: 2008. November 27. - 23:15:29 » |
|
Akkor most anyósodat ki tudod zárni két hétre,vagy beengeded és ott tartod két hétig. A behajózásodat nem veszélyezteti? Az orvosin túlvagyok, remélem nem jön ki. Ha meg ott a hajón..... Remélem nem jön ki. képzelem, mennyi áldott állapotban levő nő lehet ott...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1369 Dátum: 2008. November 28. - 11:57:19 » |
|
Akkor most anyósodat ki tudod zárni két hétre,vagy beengeded és ott tartod két hétig. A behajózásodat nem veszélyezteti? Az orvosin túlvagyok, remélem nem jön ki. Ha meg ott a hajón..... Remélem nem jön ki. képzelem, mennyi áldott állapotban levő nő lehet ott... ÉS az egyenjogusággal mi van?? Joga van terhesnek lenni minden tengerésznek!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1370 Dátum: 2008. November 28. - 19:26:51 » |
|
Én mindig gondterhes vagyok!
Most perpillanat vidám is, mert a háziorvos megállapította, hogy nem bárányhimlő, hanem herpesz. A kölykök uszodában voltak vasárnap. Tehát nem bárányhimlő, úgyhogy bárkinek a közelébe mehetek!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1371 Dátum: 2008. November 30. - 16:15:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1372 Dátum: 2008. November 30. - 17:38:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1373 Dátum: 2008. November 30. - 17:43:39 » |
|
Ő ki akarta dobni, nem eladni! Lehet engem is kifog dobni egyszer?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1374 Dátum: 2008. November 30. - 17:46:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1375 Dátum: 2008. November 30. - 19:22:21 » |
|
Ő ki akarta dobni, nem eladni! Lehet engem is kifog dobni egyszer? Jani! Nézz magadba (magadra)! Ki adna érted pénzt? Nem mondom, az ótódért..... Viszont, ha volna egy kb. listád a könyvekről! Én nagy antikváriumbújó vagyok. Hátha van valami érdekesed!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1376 Dátum: 2008. December 03. - 12:54:22 » |
|
Köszi a bókot Jopek! A fickónak van weboldala is, bár le kellene porolni a szociban (nem)tanult orosznyelvtudásunkat... http://www.pitstop.zp.ua/P.S.: a benézéssel kapcsolatban :Fórumon eltöltött összes idő: 1 nap, 3 óra és 11 perc. Néha én is benézek (7 nap 13 óra 6 perc). Néha én is....21 nap 6 óra 22 perc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1377 Dátum: 2008. December 03. - 18:57:51 » |
|
Köszi a bókot Jopek! A fickónak van weboldala is, bár le kellene porolni a szociban (nem)tanult orosznyelvtudásunkat... http://www.pitstop.zp.ua/P.S.: a benézéssel kapcsolatban :Fórumon eltöltött összes idő: 1 nap, 3 óra és 11 perc. Néha én is benézek (7 nap 13 óra 6 perc). Néha én is....21 nap 6 óra 22 perc. Na de ki az első, naki-naki???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1378 Dátum: 2008. December 03. - 19:01:10 » |
|
Köszi a bókot Jopek! A fickónak van weboldala is, bár le kellene porolni a szociban (nem)tanult orosznyelvtudásunkat... http://www.pitstop.zp.ua/P.S.: a benézéssel kapcsolatban :Fórumon eltöltött összes idő: 1 nap, 3 óra és 11 perc. Néha én is benézek (7 nap 13 óra 6 perc). Néha én is....21 nap 6 óra 22 perc. Na de ki az első, naki-naki??? Én tudom! én tudom ÉÉÉÉÉN TUUUUUDOOOOOM!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1379 Dátum: 2008. December 03. - 19:17:08 » |
|
Köszi a bókot Jopek! A fickónak van weboldala is, bár le kellene porolni a szociban (nem)tanult orosznyelvtudásunkat... http://www.pitstop.zp.ua/P.S.: a benézéssel kapcsolatban :Fórumon eltöltött összes idő: 1 nap, 3 óra és 11 perc. Néha én is benézek (7 nap 13 óra 6 perc). Néha én is....21 nap 6 óra 22 perc. Na de ki az első, naki-naki??? Én tudom! én tudom ÉÉÉÉÉN TUUUUUDOOOOOM!!!!!!!!!!!!! Ez valami verseny?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|