kathy
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2010. Március 17. - 21:38:44 » |
|
Nem tudok szavazni Vajon miért? Pedig eddig még szerintem nem szavaztam, most latom először a lehetőséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2010. Március 22. - 15:17:12 » |
|
Nem tudok szavazni Vajon miért? Pedig eddig még szerintem nem szavaztam, most latom először a lehetőséget. Pedig csak úgy lehet, hogy már szavaztál. Látsz olyan lehetőséget, hogy szavazás eltávolítása?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2010. Március 22. - 16:48:14 » |
|
Az eredményeket látva felmerült bennem a kérdés: van-e értelme szórólapokat osztogatni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2010. Március 22. - 19:20:26 » |
|
Az eredményeket látva felmerült bennem a kérdés: van-e értelme szórólapokat osztogatni? Az is lehet, hogy sokan nem jönnek be a fórumra és akik bejönnek, sokan nem nyitnak rá erre a topicra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kathy
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2010. Március 22. - 22:15:17 » |
|
Stocz, lehet, hogy elfelejtettem - mondjuk akkor szavazhattam, amikor még meg se vettük a Lacsit. Pedig nem is volt olyan régen :-). Az is lehet, hogy a MUMUS szavazott helyettem ;-). Igen, van olyan, hogy "szavazás eltávolítása".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2010. Március 23. - 21:54:50 » |
|
Én ha Lacsit látok, azonnal szórólapozok, serényen. Amúgy nem hiszem, hogy ennyi elszórt szórólap után senki ne lépjen be... Vagy már tudnak a klubról...azért nem kell hozzá sokat keresni a neten. Csak én is úgy voltam vele, hogy egy fél évig olvasgattam, nem foglalkoztam vele, aztán jött a fény, megvilágosodtam és regisztráltam, azóta hűen tartozom a nyájhoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2010. Március 24. - 07:16:52 » |
|
Van 787 regisztrált tag,aminek a 10%-a szavazott.Lehet,hogy a maradék 90% a szórólapos?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2010. Március 24. - 14:00:57 » |
|
Van 787 regisztrált tag,aminek a 10%-a szavazott.Lehet,hogy a maradék 90% a szórólapos? Ha tőlem függött, akkor igen! Amúgy van olyan, aki a szórólap hatására lett klubtag, tudok név szerint is többet, mert én adtam nekik. Csak hát a szavazás nem működik, úgy látszik. Most is adogatom, néha megállok a busszal, néha a Lacettivel, és az agyára megyek az utasaimnak. (Na, ne röhögjetek, a családomnak, a busszal csak garázsmenetben szórólapozok.)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2011. Január 06. - 02:01:57 » |
|
Bocs de én bár nem sok talira tudtam elmenni, szívesen adnék másoknak szórólapot de még nem kaptam senkitől, pedig szívesen osztanám. kaptam annyi segítséget a klubtól hogy amúgy is illene, szóval nem akarok célozgatni de zuglóiként van hova beugranom, némi szórólapért. Amúgy max egy 100 darabot én is tudok csinálni de többet sajna nem, ill. a saját honlapom, masszazs-egeszseg.hu- n is van hely a klub reklámra, meg mert a Lacsim mint megélhetésem is keresem a lehetőségeket ami nekem és másnak is hasznos. Egyébként egyb kis Lacsi reklám, megbízható, dinamikus, lendületes, kényelmes, modern, de őszinte igenis a lendülethez energia kell !!! Aki ezt letagadja az hazudik! Szóval a rendes autó a realitás! Tudnak valamit kóreában ill az amerikai középnyugaton, amiért megbízható gépet kap az ember a feneke alá, és nem viccből hanem őszintén! üdv.z
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Takarító
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2013. április 16. - 20:30:15 » |
|
Hétvégén kaptam szórólapot Nagyon jól esett, hiszen valaki aki márkatárs, figyel a részletekre:) Köszönöm neki ezúton is. XIII. ker Klapka utca
|
|
|
Naplózva
|
üdv Takarító
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2013. április 17. - 13:17:16 » |
|
Hétvégén kaptam szórólapot Nagyon jól esett, hiszen valaki aki márkatárs, figyel a részletekre:) Köszönöm neki ezúton is. XIII. ker Klapka utca Gidy és Én voltam az elkövető... !!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2013. április 17. - 13:22:14 » |
|
Hétvégén kaptam szórólapot Nagyon jól esett, hiszen valaki aki márkatárs, figyel a részletekre:) Köszönöm neki ezúton is. XIII. ker Klapka utca Gidy és Én voltam az elkövető... !!! Sejthető volt.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Takarító
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2013. április 21. - 12:51:38 » |
|
Hétvégén kaptam szórólapot Nagyon jól esett, hiszen valaki aki márkatárs, figyel a részletekre:) Köszönöm neki ezúton is. XIII. ker Klapka utca Gidy és Én voltam az elkövető... !!! Köszönöm:) És hogyan tetszett a masina?
|
|
|
Naplózva
|
üdv Takarító
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2013. április 21. - 16:42:05 » |
|
Hétvégén kaptam szórólapot Nagyon jól esett, hiszen valaki aki márkatárs, figyel a részletekre:) Köszönöm neki ezúton is. XIII. ker Klapka utca Gidy és Én voltam az elkövető... !!! Köszönöm:) És hogyan tetszett a masina? Nagyon nem szemléztük le, az az igazság. Viszont mi modellautó börzén voltunk. Csak nem Te is? Akkor legközelebb Klubtalis börzejárás lenne...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|