Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 06:21:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 35   Le

Szerző Téma: SOFT - TUNING  (Megtekintve 152183 alkalommal)
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag
Nem elérhető Nem elérhető

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #105 Dátum: 2008. Február 11. - 18:36:03 »

Szerintem sem kell magára vennie senkinek a másik véleményét.
Én is megnézem a szép, jó tuning autókat, de nem tuningolnám szét a kocsimat.
Lehet erősebb, gyorsabb, hangosabb egy autó, csak aztán nehogy köröhely tárgyát tegye ki.
Sokan elfelejtik, hogy fék és egyebek is kellene, ha már gyorsitjuk a kocsikat. Meg aztán futómű, stb, sem árt, mert a normál cuccok szétmennek idő elött a tuning kocsikban. Ha meg ezt is cserélik, tényleg csillagászati pénzeket lehet beleölni, lásd CaptainB Cartárs öccsét. Ő versenyzik vele, költ is rá rendesen.
Egy szép kerék, egy kis sötétités nekem még beleférne, bár igazából ezekre az utakra még mindig nem tennék peres kerekeket. A sötétítés kicsit zavar, de egy pár árnyalat verőfényes napsütésben esetleg nem árt.
/mondjuk inkább egy kis klima nekem/
Lehet, hogy hülye véleményem van, de ezt a kocsit azért vettem , mert igy teccet meg a szalonban.
Nekem jó igy, csak legyen benne bitang sok benzinem mindig.  Kacsint  /ezt kiívánom minden Cartársnak is.../
Egy sport légszűrő praktikussága miatt bejön, hogy ne kelljen a papirt cserélgetni, kidobni minden cserénél.
Nagy tuningot nem várok tőle, meg ehhez nem kell átalakitani a kocsit. Egy direkt nekem ez miatt távolinak tűnik.
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
R*R
Teljes tag

« Hozzászólás #106 Dátum: 2008. Február 11. - 19:35:14 »

Sziasztok.
Nem feltétlen soft tuning ,de különösebb átalakitással nem jár igy ide irom.Nem tudom ki halott ki nem róla bár R&R biztos halott már  Vigyorog az elektromos turboról , ezt ahogy néztem a légszürő elé kötik. Ha valakinek erről van tapasztalata ossza már meg mert én eddig csak rosszat halottam róla , kivétel egy hozzászólás.de ha ténylegesen 10-20 lovat dob csak akkor a 120-200Ezer ft-os ára marha sok.De kiváncsi lennék egy olyan ember véleményére is aki vezetett ilyet látott ilyet menni vagy van ilyenje.
Én a normál turboval szemezgetek, ha megtudom oldani a lacsisokkal hogy a gari ne menjen rá akkor előbb utóbb belekezdek.
Szia!
Mielőtt bármibe belekezdenél, küldök privat mail-t.
Naplózva
rapman
Friss hús
*

« Hozzászólás #107 Dátum: 2008. Február 11. - 19:59:36 »

oksa megbeszéltük.
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #108 Dátum: 2008. Február 13. - 18:03:36 »

Erről a cégről hallott valaki? Gondolom bizonyára, hisz állítólag jók. Nem láttam lacsit a listában.
Valaki feláldozhatná lacsiját, hogy a többiek mérlegelhessenek, megérné-e kicsit megpiszkálni?  Vigyorog

http://www.atc.hu/index.html
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
R*R
Teljes tag

« Hozzászólás #109 Dátum: 2008. Február 13. - 18:41:16 »

Erről a cégről hallott valaki? Gondolom bizonyára, hisz állítólag jók. Nem láttam lacsit a listában.
Valaki feláldozhatná lacsiját, hogy a többiek mérlegelhessenek, megérné-e kicsit megpiszkálni?  Vigyorog

Szia!
Mi érdekel konkrétan?
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #110 Dátum: 2008. Február 14. - 12:39:07 »

Szia!
Mi érdekel konkrétan?
Mondjuk egy olyan sikeres chip-átprogramozás, mint amilyent véghezvittek az 1,3-as dízel motoron. Arra azt írták, hogy a 70 pacit több, mint 100-ra feltornászták jóformán csak programmal.
Igaz dízel és ha ennyit nem is, kíváncsi lennék, az 1,4-es lacsiból mennyit lehetne egészségesen (nem csúcsra spanolva) kihozni. Egyébként itt is variáltak a szívótorokkal.
A cikk:
http://www.vezess.hu/magazin/csiptuning_kisdizeleknek/13038/
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
rapman
Friss hús
*

« Hozzászólás #111 Dátum: 2008. Február 14. - 17:36:13 »

cápaferi : ahogy olvasgattam és beszélgettem emberekkel benzinesnél annyi lóerőt nem lehet növelni mint dieselnél ( tenném hozzá egyéni vélemény lehet hogy attol függetlenül baromság Mosolyog de a nyomaték fontosabb szerintem, főleg ha csak  egy dinamikusabb előzéshez stbhez kell. ) ,először én is sport kipf.,szürőt,gyertyát ajánlanék, az is ha jo növel rajta és érezhetően, ez tapasztalat elöző kocsimban mind volt és használt.A chipet a végére raknám, de ha valaki beáldozza a lacsiját én is várom a tapasztalatokat Mosolyog bár az enyim 1.6 .
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #112 Dátum: 2008. Február 14. - 18:12:17 »

cápaferi : ahogy olvasgattam és beszélgettem emberekkel benzinesnél annyi lóerőt nem lehet növelni mint dieselnél ( tenném hozzá egyéni vélemény lehet hogy attol függetlenül baromság Mosolyog de a nyomaték fontosabb szerintem, főleg ha csak  egy dinamikusabb előzéshez stbhez kell. ) ,először én is sport kipf.,szürőt,gyertyát ajánlanék, az is ha jo növel rajta és érezhetően, ez tapasztalat elöző kocsimban mind volt és használt.A chipet a végére raknám, de ha valaki beáldozza a lacsiját én is várom a tapasztalatokat Mosolyog bár az enyim 1.6 .
teljes mértékben egyetértek, én is így, ebben a sorrendben cselekszem. Szűrő, dob kinézve, csak várom a "kedvemet" hozzá!  Vigyorog
R*R gépének mintájára (övét legalább testközelből éreztem) lenne elképzelésem, mit kéne még tenni, csak hát a főnököm nem akar hozzásegíteni! Ilyen irigy! Vigyorog Úgyhogy addig amíg ez az egy szolgál családi autóként, csak óvatosan próbálgatom a lehetőségeket és megfontolom a belepiszkálást. Csak érdekelne, mennyit lehet kihozni belőle, ez -mennyi tartalék van benne- valamelyest irányadó lenne a motor élettartamára vonatkozóan is.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 14. - 18:15:08 írta cápaFeri » Naplózva

R*R
Teljes tag

« Hozzászólás #113 Dátum: 2008. Február 14. - 18:51:37 »

A "beáldozás" ~2 éve megtörtént!
Naplózva
novum
Friss hús
*

« Hozzászólás #114 Dátum: 2008. Február 15. - 19:58:44 »

Sziasztok!
Sedanhoz lehet szerintetek utólag fedélzeti számítógépet installálni?
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #115 Dátum: 2008. Február 15. - 20:01:49 »

Sziasztok!
Sedanhoz lehet szerintetek utólag fedélzeti számítógépet installálni?

Ha találsz, akkor biztos! 
De ha találsz, irj, mert sokan próbálkoztak már!   Kacsint Vigyorog
Van 5leted esetleg?
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #116 Dátum: 2008. Február 18. - 20:11:20 »

Felhívnám a figyelmet a topic eredeti témájára, továbbra is a teljesítmény növelés a tárgya!
Tehát a radar és a fedélzeti comp. tárgyalása nem ide tartozik.
Köszi.
Naplózva
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #117 Dátum: 2008. Február 29. - 22:29:42 »

Itt egy érdekes cikk, hogy a témánál maradjunk Mosolyog

Néhány fok a maximális teljesítményért
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
Ali911
Friss hús
*

« Hozzászólás #118 Dátum: 2008. Március 02. - 20:06:57 »

Hali!

Átolvastam a topicot, de még mindig nem tudom eldönteni:) 1.4es Lacsink van, és kéne valami tuning rá..(sötétités + 1 sporthátsodob már van:)) Szoval egy ilyen chiptuning hozna egy +20LE teljesitményt?? Illetve akiknek van már, Ök miket raktak bele? Egyáltalán megéri ez? Gondoltunk: sportgyertya (BRISK Premium -DR15ZC feljebb lett említve ez a típus..) egy sportlégszűrő(ezekböl melyikek a jok?) - chpituning kombináciora..
(nem nagyon értünk hozzá,sry a sok hülye kérdésért:))
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #119 Dátum: 2008. Március 03. - 08:49:40 »

Ali911! Üdv itt nálunk! Mindenre előbb- útobb kapsz választ, csak türelem, és nézd meg elötte az előző hozzászólásokat, szinte minden ki lett már tárgyalva.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 35   Fel

Ugrás: