Lacetti klub fórum
2024. November 02. - 00:30:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 35   Le

Szerző Téma: SOFT - TUNING  (Megtekintve 152483 alkalommal)
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #375 Dátum: 2010. Június 04. - 08:38:43 »

Srácok, panaszom kivizsgálásra kerül - az "elkövető" nagyon pozitív hozzáállást tanúsít, azt mondja már korábban szólnom kellett volna (én csak most tudtam méretni, ezért nem volt bizonyítékom eddig), hogy elégedetlen vagyok és semmi különbséget nem érzek. Állítása szerint ÉREZHETŐ JAVULÁSNAK KELL LENNIE! Holnap vigyem oda a járgányt és ő utánajár a dolgoknak, mert ezt a presztízsveszteséget nem engedheti meg magának.

Szándékosan nem írtam eddig cégnevet, mert reménykedtem az ezirányú fejleményekben. Beszámolok majd az eredményről.

Megtörtént a kísérletezős tesztnap. Az "optimalizáló", konkurensekkel is egyeztetve a programot rendben találta, kipróbálta az autót, majd visszaírta a gyári programot. Viselkedésben szerinte sincs változás (állítólag 100-ból egy kocsinál nem jön be a tuning, és az enyém pont ilyen), - így maradt a gyári program és kérés nélkül visszaadta a pénzt.

Ezért most egyik szemem sír, a másik meg nevet - maradt egy átlagos autóm, meg van egy ki zsebpénzem.
Tegyél még hozzá egy keveset és gázositsd be a gépet.Jobb mint a tuning.

Gázosítás, ha jól tudom százezrekben mérhető. Azért az más nagyságrend... és nem parkolhatok mélygarázsban, pedig szoktam egy évben minimum 2-szer!   Mosolyog
Nekem még senki sem szólt érte. Vigyorog
Naplózva

LPG
Döme
Ezredes

Daewoo Nubira 1.6 SX Sedan designed by pininfarina

« Hozzászólás #376 Dátum: 2010. Június 04. - 09:57:49 »

Srácok, panaszom kivizsgálásra kerül - az "elkövető" nagyon pozitív hozzáállást tanúsít, azt mondja már korábban szólnom kellett volna (én csak most tudtam méretni, ezért nem volt bizonyítékom eddig), hogy elégedetlen vagyok és semmi különbséget nem érzek. Állítása szerint ÉREZHETŐ JAVULÁSNAK KELL LENNIE! Holnap vigyem oda a járgányt és ő utánajár a dolgoknak, mert ezt a presztízsveszteséget nem engedheti meg magának.

Szándékosan nem írtam eddig cégnevet, mert reménykedtem az ezirányú fejleményekben. Beszámolok majd az eredményről.

Megtörtént a kísérletezős tesztnap. Az "optimalizáló", konkurensekkel is egyeztetve a programot rendben találta, kipróbálta az autót, majd visszaírta a gyári programot. Viselkedésben szerinte sincs változás (állítólag 100-ból egy kocsinál nem jön be a tuning, és az enyém pont ilyen), - így maradt a gyári program és kérés nélkül visszaadta a pénzt.

Ezért most egyik szemem sír, a másik meg nevet - maradt egy átlagos autóm, meg van egy ki zsebpénzem.
Tegyél még hozzá egy keveset és gázositsd be a gépet.Jobb mint a tuning.

Gázosítás, ha jól tudom százezrekben mérhető. Azért az más nagyságrend... és nem parkolhatok mélygarázsban, pedig szoktam egy évben minimum 2-szer!   Mosolyog

Naplózva
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #377 Dátum: 2010. Június 04. - 15:37:05 »

mert az LPG matricát ki kéne raknod az autóra, így szabálytalan vagy  Kacsint
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #378 Dátum: 2010. Június 04. - 15:39:28 »

És ha kint van, mi történik? Senki nem nézi milyen kocsival állsz be a parkolóba.
Naplózva

LPG
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #379 Dátum: 2010. Június 04. - 19:11:17 »

És ha kint van, mi történik? Senki nem nézi milyen kocsival állsz be a parkolóba.
Viszont ha valami gond (tűzeset?) lesz a garázsban lesz gondod bőven.
Naplózva
Krisz
Ezredes

1.4 16v STAR AC HB

« Hozzászólás #380 Dátum: 2010. Június 04. - 19:14:05 »

Ő "A" Jani!Nem foglelkozik ilyenekkel.(Sajnos) Vigyorog
Naplózva

06 70/22 11 222
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #381 Dátum: 2010. Június 04. - 20:09:36 »

Tudtommal ilyen még nem történt. Egyébként meg egyre több nyugati országban lehet már mélygarázsban is parkolni gázos autóval.
Naplózva
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #382 Dátum: 2010. Június 06. - 18:39:11 »

Tudtommal ilyen még nem történt. Egyébként meg egyre több nyugati országban lehet már mélygarázsban is parkolni gázos autóval.
Olyan se történt eddig (legalább is nem hallottam róla), hogy az árvíz elönt egy autószerelő műhelyt, kimossa az ott tárolt használt olajat ami környezetszennyezést okoz, és elkezdik vizsgálni, hogy az autószerelő megfelelő módon tárolta-e az olajat. Mert ha nem, megbüntetik.(?)
Árvíz volt!

Szóval az, hogy nem volt nem jelenti azt, hogy nem lehet.
Ha van kire kenni a balhét akkor bármi lehet.

A nyugati országokban (gondolom) megoldották a padlószint szellőzését. Az esetlegesen szökő gáz ugyanis a benzinnel szemben itt gyűlik össze. Ha nincs ilyen irányú szellőzés/riasztó rendszer akkor gond lehet.

Persze a gázos rendszerek sokkal biztonságosabbak mint a benzinesek. De a lehetőség ettől még fennáll.
Hogy ne menjek olyan messzire az én autómból már kétszer ömlött a gáz (nincs házi barkács, csak gázos szakszerviz).

Hány havi fizetés kell egy parkolóház újjáépítéséhez?
Naplózva
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #383 Dátum: 2010. Június 06. - 19:20:56 »

Mindenki megnyugodhat, csak olyan mélygarázsba álltam, ami nem fedett. Mondjuk az nem is garázs, csak talajszint alatti parkoló.  Vigyorog
Naplózva

LPG
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #384 Dátum: 2010. Június 06. - 19:24:04 »

Mindenki megnyugodhat, csak olyan mélygarázsba álltam, ami nem fedett. Mondjuk az nem is garázs, csak talajszint alatti parkoló.  Vigyorog
Én most néztem Esztergomban a mélygarázst, sehol nincs kiírva, hogy gázos autóval nem lehet behajtani.
Naplózva
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #385 Dátum: 2010. Június 06. - 20:00:11 »

Viszont nem is ez számít. Kacsint
Az alja legyen szellőzött.
Naplózva
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #386 Dátum: 2010. Június 06. - 20:01:11 »

Én most néztem Esztergomban a mélygarázst, sehol nincs kiírva, hogy gázos autóval nem lehet behajtani.
Ott nem is lehet ebből bajod.
De amelyik bejáratánál ott a tiltó KRESZ tábla ott igen.
Naplózva
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #387 Dátum: 2010. Június 06. - 20:05:42 »

Ezek szerint itt már szellőztetett a mélygarázs? Mondjuk elég új építésű.
Naplózva
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #388 Dátum: 2010. Június 06. - 20:22:24 »

Az europarknál ott van az LPG tábla, de nincs CNG. Mikor épült, akkor még az is ott volt. Az utóbbival mi van az nem olyan "veszélyes", He vagy csak ellopták a táblákat. Vigyorog
Naplózva

LPG
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #389 Dátum: 2010. Június 08. - 12:36:44 »

Az europarknál ott van az LPG tábla, de nincs CNG. Mikor épült, akkor még az is ott volt. Az utóbbival mi van az nem olyan "veszélyes", He vagy csak ellopták a táblákat. Vigyorog
Mi az a CNG?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 35   Fel

Ugrás: