Döme
|
|
« Hozzászólás #330 Dátum: 2010. Május 07. - 19:43:36 » |
|
ma megtörtént a sportdobos művelet. egyre gyönyörűbben morog, de azért szolíd. a dinamitnál voltam, saját hátsó dobjukat rakattam fel ovál véggel. gyönyörűen belefaragva a lökösbe. kb 12 évet fiatalodtam. szenzációs élmény holnap mennydörgés lesz kaposon. Kíváncsi vagyok rá... (Tudtad, hogy a Dinamit dob és Janó szomszédok és testvérek?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #331 Dátum: 2010. Május 07. - 20:04:56 » |
|
ma megtörtént a sportdobos művelet. egyre gyönyörűbben morog, de azért szolíd. a dinamitnál voltam, saját hátsó dobjukat rakattam fel ovál véggel. gyönyörűen belefaragva a lökösbe. kb 12 évet fiatalodtam. szenzációs élmény holnap mennydörgés lesz kaposon. Kíváncsi vagyok rá... (Tudtad, hogy a Dinamit dob és Janó szomszédok és testvérek?) És azt tudtátok,hogy ki szállítja a janóéknak az aluminizált csövet és lemezt?Hát én.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #332 Dátum: 2010. Május 07. - 21:49:55 » |
|
ma megtörtént a sportdobos művelet. egyre gyönyörűbben morog, de azért szolíd. a dinamitnál voltam, saját hátsó dobjukat rakattam fel ovál véggel. gyönyörűen belefaragva a lökösbe. kb 12 évet fiatalodtam. szenzációs élmény holnap mennydörgés lesz kaposon. Kíváncsi vagyok rá... (Tudtad, hogy a Dinamit dob és Janó szomszédok és testvérek?) ja igen, ott derült ki, hogy a tesó árulja a tuning cuccokat, ez a srác meg direkt szűrő és kifufogózik
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #333 Dátum: 2010. Május 07. - 22:09:23 » |
|
ma megtörtént a sportdobos művelet. egyre gyönyörűbben morog, de azért szolíd. a dinamitnál voltam, saját hátsó dobjukat rakattam fel ovál véggel. gyönyörűen belefaragva a lökösbe. kb 12 évet fiatalodtam. szenzációs élmény holnap mennydörgés lesz kaposon. amit tiltásnál művel, az iszonyat akkorákat hörög vissza, mintha valami vérszomjas vadállat akarna megenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #334 Dátum: 2010. Május 07. - 22:12:46 » |
|
ma megtörtént a sportdobos művelet. egyre gyönyörűbben morog, de azért szolíd. a dinamitnál voltam, saját hátsó dobjukat rakattam fel ovál véggel. gyönyörűen belefaragva a lökösbe. kb 12 évet fiatalodtam. szenzációs élmény holnap mennydörgés lesz kaposon. amit tiltásnál művel, az iszonyat akkorákat hörög vissza, mintha valami vérszomjas vadállat akarna megenni És még változni fog a hangja egy kevéske km után.Bemélyül.!!!!! Én már utálom.Mondjuk nekem még a direkt szűrő is ludas ebben.Kapom a hangarzenált előről hátulról.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 07. - 22:15:31 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #335 Dátum: 2010. Május 09. - 08:51:36 » |
|
ma megtörtént a sportdobos művelet. egyre gyönyörűbben morog, de azért szolíd. a dinamitnál voltam, saját hátsó dobjukat rakattam fel ovál véggel. gyönyörűen belefaragva a lökösbe. kb 12 évet fiatalodtam. szenzációs élmény holnap mennydörgés lesz kaposon. amit tiltásnál művel, az iszonyat akkorákat hörög vissza, mintha valami vérszomjas vadállat akarna megenni És még változni fog a hangja egy kevéske km után.Bemélyül.!!!!! Én már utálom.Mondjuk nekem még a direkt szűrő is ludas ebben.Kapom a hangarzenált előről hátulról. na azért a zenéd sem semmi Apa rendesen széttungoltad te is a lacsit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #336 Dátum: 2010. Május 09. - 10:06:03 » |
|
ma megtörtént a sportdobos művelet. egyre gyönyörűbben morog, de azért szolíd. a dinamitnál voltam, saját hátsó dobjukat rakattam fel ovál véggel. gyönyörűen belefaragva a lökösbe. kb 12 évet fiatalodtam. szenzációs élmény holnap mennydörgés lesz kaposon. amit tiltásnál művel, az iszonyat akkorákat hörög vissza, mintha valami vérszomjas vadállat akarna megenni És még változni fog a hangja egy kevéske km után.Bemélyül.!!!!! Én már utálom.Mondjuk nekem még a direkt szűrő is ludas ebben.Kapom a hangarzenált előről hátulról. na azért a zenéd sem semmi Apa rendesen széttungoltad te is a lacsit A tuning még csak most jön majd!Elméletben sebikével megbeszéltük mit hogyan.s.t.b.És ha meglessz az erő hozzá akkor elkészül majd magyarország legerősebb 1.4-e sebike jóvoltából és tudásából.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #337 Dátum: 2010. Május 09. - 11:12:15 » |
|
ma megtörtént a sportdobos művelet. egyre gyönyörűbben morog, de azért szolíd. a dinamitnál voltam, saját hátsó dobjukat rakattam fel ovál véggel. gyönyörűen belefaragva a lökösbe. kb 12 évet fiatalodtam. szenzációs élmény holnap mennydörgés lesz kaposon. Kívülről abszolút nem tűnt hangosnak a dobod, sőt férfiasan brumis hatása volt, egyáltalán nem volt zavaró!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #338 Dátum: 2010. Május 09. - 16:39:23 » |
|
ma megtörtént a sportdobos művelet. egyre gyönyörűbben morog, de azért szolíd. a dinamitnál voltam, saját hátsó dobjukat rakattam fel ovál véggel. gyönyörűen belefaragva a lökösbe. kb 12 évet fiatalodtam. szenzációs élmény holnap mennydörgés lesz kaposon. Kívülről abszolút nem tűnt hangosnak a dobod, sőt férfiasan brumis hatása volt, egyáltalán nem volt zavaró! még bejáratós, mert péntek délután került fel. habár a 2 középdobból 1-et még ki lehetne iktatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #339 Dátum: 2010. Május 09. - 16:42:19 » |
|
ma megtörtént a sportdobos művelet. egyre gyönyörűbben morog, de azért szolíd. a dinamitnál voltam, saját hátsó dobjukat rakattam fel ovál véggel. gyönyörűen belefaragva a lökösbe. kb 12 évet fiatalodtam. szenzációs élmény holnap mennydörgés lesz kaposon. Kívülről abszolút nem tűnt hangosnak a dobod, sőt férfiasan brumis hatása volt, egyáltalán nem volt zavaró! még bejáratós, mert péntek délután került fel. habár a 2 középdobból 1-et még ki lehetne iktatni. Weres! Az idén nagyon bele lendültél a tuning világába jó lett a hangja a vasnak és még jól is néz ki az a vég meg a dísztárcsa is.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #340 Dátum: 2010. Május 09. - 18:05:50 » |
|
ma megtörtént a sportdobos művelet. egyre gyönyörűbben morog, de azért szolíd. a dinamitnál voltam, saját hátsó dobjukat rakattam fel ovál véggel. gyönyörűen belefaragva a lökösbe. kb 12 évet fiatalodtam. szenzációs élmény holnap mennydörgés lesz kaposon. Kívülről abszolút nem tűnt hangosnak a dobod, sőt férfiasan brumis hatása volt, egyáltalán nem volt zavaró! még bejáratós, mert péntek délután került fel. habár a 2 középdobból 1-et még ki lehetne iktatni. Weres! Az idén nagyon bele lendültél a tuning világába jó lett a hangja a vasnak és még jól is néz ki az a vég meg a dísztárcsa is. köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viper
Friss hús
Nem elérhető
Nexia1.5 16V(96')by H&H & Lanos1.6 16V(00')Bp
|
|
« Hozzászólás #341 Dátum: 2010. Május 09. - 20:37:24 » |
|
ma megtörtént a sportdobos művelet. egyre gyönyörűbben morog, de azért szolíd. a dinamitnál voltam, saját hátsó dobjukat rakattam fel ovál véggel. gyönyörűen belefaragva a lökösbe. kb 12 évet fiatalodtam. szenzációs élmény holnap mennydörgés lesz kaposon. Kívülről abszolút nem tűnt hangosnak a dobod, sőt férfiasan brumis hatása volt, egyáltalán nem volt zavaró! még bejáratós, mert péntek délután került fel. habár a 2 középdobból 1-et még ki lehetne iktatni. Weres! Az idén nagyon bele lendültél a tuning világába jó lett a hangja a vasnak és még jól is néz ki az a vég meg a dísztárcsa is. csak kéne rá valami mutatós alufelni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #342 Dátum: 2010. Május 09. - 21:10:58 » |
|
ma megtörtént a sportdobos művelet. egyre gyönyörűbben morog, de azért szolíd. a dinamitnál voltam, saját hátsó dobjukat rakattam fel ovál véggel. gyönyörűen belefaragva a lökösbe. kb 12 évet fiatalodtam. szenzációs élmény holnap mennydörgés lesz kaposon. Kívülről abszolút nem tűnt hangosnak a dobod, sőt férfiasan brumis hatása volt, egyáltalán nem volt zavaró! még bejáratós, mert péntek délután került fel. habár a 2 középdobból 1-et még ki lehetne iktatni. Weres! Az idén nagyon bele lendültél a tuning világába jó lett a hangja a vasnak és még jól is néz ki az a vég meg a dísztárcsa is. csak kéne rá valami mutatós alufelni Ákostól, már a dísztárcsa is nagy dolog. Még 5 év és lesz alufelnije is.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #343 Dátum: 2010. Május 09. - 22:32:19 » |
|
csak kéne rá valami mutatós alufelni Ákostól, már a dísztárcsa is nagy dolog. Még 5 év és lesz alufelnije is. hát kb ha nem lett volna válságos állapot, akkor idén is meg lett volna, de nem mertem magam lenullázni egy ****os alufelni miatt, szép ez a tuning dísztárcsa is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #344 Dátum: 2010. Május 12. - 14:19:18 » |
|
csak kéne rá valami mutatós alufelni Ákostól, már a dísztárcsa is nagy dolog. Még 5 év és lesz alufelnije is. hát kb ha nem lett volna válságos állapot, akkor idén is meg lett volna, de nem mertem magam lenullázni egy ****os alufelni miatt, szép ez a tuning dísztárcsa is Most,hogy nőre nem kell költeni,jut a lacsira is.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|