Lehet hogy motor cserével jobban járnék.A szerelőm azt mondta hogy a vectra motort bele lehet rakni mondjuk egy 2000ccm.Ezzel lenne 140 Le.Szerelése kb 300 ezer és a papírmunka?Olyan procedurák sorozata amit el sem tudok képzelni.De Meg vagyok veszve a psszzz-egős motorokért.De nincs 4.5 milliom egyszere hogy betoljak egy ford focus rs be.Meg különben is az egy fostalicska belülröl.Nekem ez a lacetti bagyon bejött.Már nem tudom mit csináljak!
Vegyél
FIAT Copét vagy
Octaviát. Nem is, inkább
Lancia integrale-t.
A fiat és a lancia egy betegágy.Az octavia meg menni megy csak fék és futómű nincs hozzá.Nekem az előző autóm egy chippelt bm-es elfogó octavia rs volt.A lacsi messzemenőkig egy stabilabb jobb utfekvésü autó jobb fékekkel.Glidi mivel itt senkinek nincs kidobnivaló másfél millája igy nincs is turbós lacsi.Viszont ez egy olcsóbb megoldás és elgondolkodtató.
http://www.kepfeltoltes.hu Elektromos TURBÓ
Ez a termék nem egy átlagos 12v-os ventillátor!! 2-3 A áramfelvétellel!!
Ez egy kimondottan erre a célra kifejlesztett 10 lapátos ventillátor ,amit több éve fejlesztenek, és a World Challenge GT Porsche kupában 4 -éve tesztelnek nagyon jó eredményekkel! / 7-14HP +++ /
Fordulat : 26300 rpm
Áram: 60amper!!!
Teljesítmény : 825W
Nyomás: 1psi vagy 1.7psi
Ár:119.000.- / 1psi
Ár:199.000.- / 1.7psi
Ezek mindig úgy tetszettek nekem!
A 825W-ból egy csepp sem vész el, hanem inkább megsokszorozódik!!! Lesz belőle 20-30-50 kW!!!
Szegény Joule! Ha ezt felfedezte volna anno! Ez ám az energiamegmaradás! Azóta ugrálna örömében!
A múltkor pont az ilyen csodaszerekről volt egy elég mulatságos cikk!