diablo77
|
|
« Hozzászólás #345 Dátum: 2010. Május 12. - 14:31:25 » |
|
csak kéne rá valami mutatós alufelni Ákostól, már a dísztárcsa is nagy dolog. Még 5 év és lesz alufelnije is. hát kb ha nem lett volna válságos állapot, akkor idén is meg lett volna, de nem mertem magam lenullázni egy ****os alufelni miatt, szép ez a tuning dísztárcsa is Most,hogy nőre nem kell költeni,jut a lacsira is. Ez így van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #346 Dátum: 2010. Május 12. - 15:34:03 » |
|
csak kéne rá valami mutatós alufelni Ákostól, már a dísztárcsa is nagy dolog. Még 5 év és lesz alufelnije is. hát kb ha nem lett volna válságos állapot, akkor idén is meg lett volna, de nem mertem magam lenullázni egy ****os alufelni miatt, szép ez a tuning dísztárcsa is A kipufogódról dobj egy képet, ha már nem tudtam élőben megnézni (meghallgatni).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #347 Dátum: 2010. Május 12. - 15:55:45 » |
|
csak kéne rá valami mutatós alufelni Ákostól, már a dísztárcsa is nagy dolog. Még 5 év és lesz alufelnije is. hát kb ha nem lett volna válságos állapot, akkor idén is meg lett volna, de nem mertem magam lenullázni egy ****os alufelni miatt, szép ez a tuning dísztárcsa is Most,hogy nőre nem kell költeni,jut a lacsira is. Most már tudom miért nincs pénzem tuningra.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #348 Dátum: 2010. Május 12. - 16:36:18 » |
|
csak kéne rá valami mutatós alufelni Ákostól, már a dísztárcsa is nagy dolog. Még 5 év és lesz alufelnije is. hát kb ha nem lett volna válságos állapot, akkor idén is meg lett volna, de nem mertem magam lenullázni egy ****os alufelni miatt, szép ez a tuning dísztárcsa is Most,hogy nőre nem kell költeni,jut a lacsira is. ja pont ezen gondolkodtam a minap, leszoktam a cigiről, drogokról, nőkről, most jön a lacsi
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #349 Dátum: 2010. Május 12. - 16:41:16 » |
|
A kipufogódról dobj egy képet, ha már nem tudtam élőben megnézni (meghallgatni).
próbálkozom, csak le kell butítani illetve facebook-on vannak fent képeim
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 12. - 16:44:21 írta WERES »
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #350 Dátum: 2010. Május 12. - 21:36:22 » |
|
A kipufogódról dobj egy képet, ha már nem tudtam élőben megnézni (meghallgatni).
próbálkozom, csak le kell butítani illetve facebook-on vannak fent képeim Nincs fészbúkom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #351 Dátum: 2010. Május 13. - 13:31:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #352 Dátum: 2010. Május 13. - 14:43:40 » |
|
Na, megnéztem, franya lett! (de ugye nem ferde, csak csalóka a kép?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #353 Dátum: 2010. Május 13. - 16:05:50 » |
|
Na, megnéztem, franya lett! (de ugye nem ferde, csak csalóka a kép?) azért tűnik ferdének, mert olyan a tükröződés amúgy nagyon profi volt a srác, durván 3 órás precíz munka volt. ott álltam végig a kocsi mögött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #354 Dátum: 2010. Május 13. - 17:46:25 » |
|
Na, megnéztem, franya lett! (de ugye nem ferde, csak csalóka a kép?) azért tűnik ferdének, mert olyan a tükröződés amúgy nagyon profi volt a srác, durván 3 órás precíz munka volt. ott álltam végig a kocsi mögött Akkor jól elzsibbadtak a lábaid!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #355 Dátum: 2010. Május 13. - 22:53:06 » |
|
Na, megnéztem, franya lett! (de ugye nem ferde, csak csalóka a kép?) azért tűnik ferdének, mert olyan a tükröződés amúgy nagyon profi volt a srác, durván 3 órás precíz munka volt. ott álltam végig a kocsi mögött Akkor jól elzsibbadtak a lábaid! volt hogy guggoltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #356 Dátum: 2010. Május 28. - 11:31:22 » |
|
Két hetes elmaradásomat törlesztem. Csatolva láthatjátok a gyári (juhéé!) és az optimalizált ( ) állapot teljesítménymérését. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy 4. sebességi fokozatig sűrűn felváltogatva, abban teljesen kihajtva a gépet születnek az adatok. A gyári értékek szépen hozták a szinte gyári adatokat, de a sportdob-levegőszűrő-chiptuning szentháromság óta alacsonyabbak a csúcsok, talán picit korábban érkezik a nyomaték. Jó böngészést!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #357 Dátum: 2010. Május 28. - 11:38:32 » |
|
Két hetes elmaradásomat törlesztem. Csatolva láthatjátok a gyári (juhéé!) és az optimalizált ( ) állapot teljesítménymérését. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy 4. sebességi fokozatig sűrűn felváltogatva, abban teljesen kihajtva a gépet születnek az adatok. A gyári értékek szépen hozták a szinte gyári adatokat, de a sportdob-levegőszűrő-chiptuning szentháromság óta alacsonyabbak a csúcsok, talán picit korábban érkezik a nyomaték. Jó böngészést! Én ezeken a táblázatokon sosem igazodok ki. Hol látom az optimalizáltat?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #358 Dátum: 2010. Május 28. - 11:43:16 » |
|
Most küzdök a feltöltéssel, nem akarta elfogadni. Azt írta egy 127 kB-os fájlra, hogy túl nagy fájl, max 192 kB-ot lehet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 28. - 11:51:17 írta Döme »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag