Majd, ha jelentkezett a maradék hazafelé tartó, akkor írhatunk beszámolót. Még nem jelentkezett be CDX, Diablo (telefonon hívott akkor még Solymárnál volt egy órája), Cap, és Athee már közel volt az otthonukhoz, de még nem jelentkeztek be, ezt várjuk, (Cap hívott, hogy mit tud Diablo, mert ő előrébb volt, és álltak hosszú perceken keresztül), Stocz pedig még ment kereket cserélni, ő nem is lesz gépközelben, mindjárt felhívom, hogy mi van vele. Szóval jelentkezzetek, hogy megnyugodjunk! Cápa, Jopek, MNT szerencsére már otthon vannak!
Akkor a névsor: a messziről jöttekkel kezdem: Cápa, MNT, Jopek, CDX, és neje, Diablo, Captain, Athee, Kripic
Mocsokfalviak: Meatloaf, és Ági, LadLac, Jani, Weres, Kakaos, Stocz, LadiGidy (gyalogosként, de a garázsban láthatták a verdát, holnap leltár!), volt még két srác, de sajnos a nevükre nem emlékszem egy szép sedannal voltak. Remélem majd jelentkeznek még!
Most beszéltem a Főnivel, Pomázról tart hazafelé, nem megy éjjel ki dolgozni, de otthonról bejelentkezik, hogy megnyugodjunk.
Mindenkinek köszönöm a megjelenést, a beszélgetést, sőt az ugratásokat is, a szereléseket LadLacnak, és az otthonról hozott Chevys pogácsákat, Cápának, Atheenak a fínom sóskifliket, a jó kedvet, a barátságot, a szép napot a rossz idő ellenére. Csuda klassz klubunk van! Ja, és újabb klubos pólósok vannak, mert ott is voltunk a Mr. Sale-ben, jó hideg szélben.
Utána még feljöttünk hozzánk is jó páran, Stocz is befutott közben, és a jó melegben még jót dumáltunk, egy kis cappuccinozással, és teázással egybekötve. (Én csináltam!), közben még Ilus, és Kata is hazajöttek, szóval klassz volt ez a tali is! A fotókat persze nagyon várjuk!