Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 02:28:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Hány órakor kezdődjön a találkozó?  (Szavazás lezárva: 2008. November 11. - 18:26:11)
10 órakor - 10 (66.7%)
11 órakor - 1 (6.7%)
12 órakor - 1 (6.7%)
13 órakor - 3 (20%)
14 órakor - 0 (0%)
15 órakor - 0 (0%)
Összes szavazó: 13

Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26   Le

Szerző Téma: Évadzáró Találkozó 2008 November 22 Városliget.  (Megtekintve 102441 alkalommal)
CDX
Teljes tag
Nem elérhető Nem elérhető

Nubira III 1.8 CDX

« Hozzászólás #300 Dátum: 2008. November 18. - 07:37:14 »

Cartársak!

Ha az emlékezetem nem csal, a 12-ik helyet ÉN bitoroltam, ugye?
Nem mintha a jelentkezés sorszáma jelentene valamit, de a listárol is törölt valaki.
Törlés oka?
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #301 Dátum: 2008. November 18. - 08:15:12 »

Cartársak!

Nem mintha a jelentkezés sorszáma jelentene valamit, de a listárol is törölt valaki.
Törlés oka?
Dehogy törölt senki, csak sok a computer mágus a csapatban.
Visszaírom, mert várunk ám, nehogy félreértsd a dolgot:

01. Stocz -  mert mivel Neki kell lezártnak nyílvánítani az évet.
02. Ladigidy -  mert nélküle nem tudunk bejutni a parkolóba.
03. Ladlac -  mert szerelni kell!
04. Jopek
05. Cápa
06. Athee - éhező szájakat kell betömni.
07. kakaos - mert szereltetni szeretne
08. Weres
09. Kripic - hű, Neki tartozom egy - két fröccsel!
10. meatloaf - kocsmaszaggal vagy anélkül.
11. Jani ?  Mintha kommunista szombatot tervezne....
12. CDX
13. Diablo77 ?
14. Captainb

Hmmmm, szép kis lista!
Remélem nem maradt ki senki, csak még nem regizett...  Kacsint Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #302 Dátum: 2008. November 18. - 09:02:50 »

Cartársak!

Törlés oka?
Nem törölt senki, csak én tartottam népszámlálást séróból!  Kacsint Csak sajnos nem vagyok jó fejszámolásban.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #303 Dátum: 2008. November 18. - 09:07:32 »

Cartársak!

Törlés oka?
Nem törölt senki, csak én tartottam népszámlálást séróból!  Kacsint Csak sajnos nem vagyok jó fejszámolásban.
...bezzeg konténerszámolásban...   Kacsint Vigyorog
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #304 Dátum: 2008. November 18. - 09:10:03 »

Cartársak!

Törlés oka?
...bezzeg konténerszámolásban...   Kacsint Vigyorog
Háát... Nem  szoktam megszámolni. Több százat? Számolja a kompjúter!
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #305 Dátum: 2008. November 18. - 17:31:42 »

És MNT is megígérte, hogy eljön!
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #306 Dátum: 2008. November 18. - 17:59:35 »

Cartársak!

Törlés oka?
Dehogy törölt senki, csak sok a computer mágus a csapatban.
Visszaírom, mert várunk ám, nehogy félreértsd a dolgot:

01. Stocz -  mert mivel Neki kell lezártnak nyílvánítani az évet.
02. Ladigidy -  mert nélküle nem tudunk bejutni a parkolóba.
03. Ladlac -  mert szerelni kell!
04. Jopek - mert izlett neki a cappuccino
05. Cápa - mert hoz cuccokat, matricákat, lapokat
06. Athee - éhező szájakat kell betömni.
07. kakaos - mert szereltetni szeretne
08. Weres - az új megfontolt életével
09. Kripic - hű, Neki tartozom egy - két fröccsel!
10. meatloaf - kocsmaszaggal vagy anélkül.
11. Jani ?  Mintha kommunista szombatot tervezne....
12. CDX - pólóért
13. Diablo77 - radar bemutatásra
14. Captainb - radarral, dupla fénnyel
15: MNT - PNA-val, vagy nélküle?
Hmmmm, szép kis lista!
Remélem nem maradt ki senki, csak még nem regizett...  Kacsint Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Voltam ma BeZe cartárs boltjában, egy rövid beszélgetésre, és vásárlásra. Nem tud jönni sajnos, de nem felejtette el a csapatot, és mindenkit üdvözöl. Kacsint Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #307 Dátum: 2008. November 18. - 18:25:05 »

Nem vagyok babonás, mivel minden hétfő reggel hármat köpök egy barna jkavicsra keleti irányban, így baj nem érhet!
Pusztán izgatottságomban lefelejtettem magamat a listáról.

Diablo! A téli topogóid tutira feketék! Nyertem?  Kacsint
Igen, a díjat majd viszem a talira. Vigyorog
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #308 Dátum: 2008. November 18. - 20:59:11 »

HeHeHeHeHe?
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #309 Dátum: 2008. November 18. - 21:08:47 »

HeHeHeHeHe?
Nem érted? Mindenkihez lett írva valami. Te hozol klingeritet (pl.: nekem!), továbbá www.lacettiklub.hu-s matricát (ha van még, nincs még mindenkinek), és a szórólapokat, amiket én nem tudtam nyomtatni (hogy így tehessük ismertté a klubunkat)
Nem rossz szándékkal lett írva, nyugodj meg! Mindenkinek van a neve mellett valami, Te ezt kaptad, de kijavíthatod, ha akarod. Érzékenykém! Kacsint Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #310 Dátum: 2008. November 18. - 21:43:55 »

HeHeHeHeHe?
Nem érted? Mindenkihez lett írva valami. Te hozol klingeritet (pl.: nekem!), továbbá www.lacettiklub.hu-s matricát (ha van még, nincs még mindenkinek), és a szórólapokat, amiket én nem tudtam nyomtatni (hogy így tehessük ismertté a klubunkat)
Nem rossz szándékkal lett írva, nyugodj meg! Mindenkinek van a neve mellett valami, Te ezt kaptad, de kijavíthatod, ha akarod. Érzékenykém! Kacsint Vigyorog
Értem én, csak csodálkoztam, nem érzelgősködtem. Mivelhogy matrica már a múltkor elfogyott, s megegyeztünk, hogy igény esetén összeírjuk mennyi kell és csináltatok nagfyon szívesen...de már nem ingyen lesz.
Klingerit és szerszámok tiszta sok...megbeszéltük.
Szórólap mindig van nálam pár darab, majd nyomok még egy keveset. Viszont előnyben részesítem azt a verziót, hogy elküldöm a file-t akinek kell, mert nem bírnám nyomtatópatronnal. Mosolyog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #311 Dátum: 2008. November 19. - 20:58:25 »

Úgy látszik Gidynek lesz igaza és csinálhatom magamnak a lámpatuningot. Vigyorog Nem hinném, hogy fagyban lehet rendesen forrasztani.
A hétvégén már télies időjárás várható, viharos északi széllel, nappal -2,+3, reggel -3, -10 fokos értékekkel. http://www.koponyeg.hu
Naplózva

LPG
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #312 Dátum: 2008. November 19. - 21:02:17 »

Na, ma beszéltem a szombati őrrel. Minden oké, azt mondta, hogy a nejemet nagyon szeretik ott, ezért megteszi nekem, és nekünk, hogy ott talizhatunk. Van bőven hely, WC használat megoldott, van automata kávénak, teának, stb, és a lényeg, hogy elmenésünk esetén is zárt helyen, folyamatos kamerázással van védve mindenki gyöngyszeme! Holnap LadLac főmesterrel talizom, és majd megkérem, hogy tegyen be nektek egy kis térképet, mert én ezt nem tudom megtenni, mert köztudott,...Azt mondtam, hogy 10 órától jövünk, lehetőleg ne nagyon széthúzott időben, és 13 órától várjuk a másik érkezőket is. Kisebb szerelést megcsinálhatjuk, ha villany kell, akkor lehet, hogy az érintettek átmennek majd a garázsomhoz, ha itt nem oldható meg az "áramlopás", ami valószínű. Ez legyen a legkisebb gondunk. Ma mit hallottam a Juventus rádió reklámjában? Na mit? Hát azt, hogy Budapesten Cápa etetés lesz! Hát ki gondolta volna Feriről, hogy ilyen népszerű? Büszke vagyok, hogy a barátja lehetek! Bezzeg engem nem reklámoztak, ami egy kicsit, bevallom, rosszul esett. Hiába Cápa a nagymenő!
Naplózva

athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #313 Dátum: 2008. November 20. - 15:06:55 »

Holnap LadLac főmesterrel talizom, és majd megkérem, hogy tegyen be nektek egy kis térképet, mert én ezt nem tudom megtenni, mert köztudott,...

Örülnék, ha holnap délelőtt már láthatnám a térképet, illetve a címet, mert én péntek este dolgozom, és szombaton a tali előtt már nem nézem meg a fórumot. Köszönöm!
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #314 Dátum: 2008. November 20. - 15:36:19 »

Holnap LadLac főmesterrel talizom, és majd megkérem, hogy tegyen be nektek egy kis térképet, mert én ezt nem tudom megtenni, mert köztudott,...

Örülnék, ha holnap délelőtt már láthatnám a térképet, illetve a címet, mert én péntek este dolgozom, és szombaton a tali előtt már nem nézem meg a fórumot. Köszönöm!
Laci ma megígérte, hogy megcsinálja a térképet. Mindenesetre a lényeg, hogy az Ida utcából kell az elhúzós automata kapun bemenni, amit az őr kapcsol ki- be.
Az Ida utca merőleges a Hungáriára, és a Herminára, közötte van a Thököly felőli oldalon. Egyébként hozzám is lehet jönni, 9-től várom, aki előbb jönne ide, majd 9:45 tájékán együtt átmennénk a parkolóba, hogy mi már ott legyünk, amikor jönnek a cartársak, mert elvileg 10-kor kezdünk. Ha megnézitek a térképet nem lehet nem odatalálni! Árpád híd felől Ajtósi Dürer sort elhagyva jobbra kell kanyarodni, Thököly felől jövet a Hungárián lámpánál tengelyben kell megfordulni, majd utána jobbra az Idába, Hermina úthoz van közelebb a bejárat, nem lesz gond megtalálni, de eltévedés esetén, hívjatok mobilon,  be lesz kapcsolva mindig.
Szeretettel várok, várunk mindenkit! MÁR CSAK KETTŐT KELL ÉJSZAKA ALUDNI! Kacsint Vigyorog Vigyorog Vigyorog

Naplózva

Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26   Fel

Ugrás: