ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #240 Dátum: 2008. November 12. - 20:45:35 » |
|
Aki tud, jöhet hozzánk előbb is, mondjuk 9-től várlak titeket! De szóljon, aki élni akar vele, itt, vagy priviben, vagy hívhat is. Most pedig jó éjt mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #241 Dátum: 2008. November 13. - 13:09:34 » |
|
Én mennék pólóért! Majd kéne egy talipont a pólósoknak valahol.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #242 Dátum: 2008. November 13. - 13:46:08 » |
|
Mondjuk nálunk, és innen együtt akár kocsival, akár trolival, ki mit választ! De akkor mikor? A talit ezzel kezdjük, vagy menjünk oda 9-re, hogy kezdésre, vagyis 10-re visszaérjünk? Szóval? Szombaton 9-től 14-ig vannak nyitva.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #243 Dátum: 2008. November 13. - 16:08:44 » |
|
Egy biztos, én kimegyek Cápa elé és mutatom az utat Neki Mr. Sale-hez. No meg nem árt, ha valami szépet lát elöszőr Pesten. Szépségem, megy egy privi! Nem jólolvtad! Nem VALAKI szépet, hanem VALAMI szépet! Ha VALAKI szépet szeretnék mutatni, akkor hoznám a Kovács Icát! Bocs, de az meg ki? Kéne tudnom? Nálam van szép, nem kell elmennem hazulról! Claudia Schiffer snasszul hangzott volna. A hangsúly a VALAMI SZÉPEN van. mivel én megyek majd elől.... Nem tudom Cápa mikor érkezik.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #244 Dátum: 2008. November 13. - 16:05:49 » |
|
Mondjuk nálunk, és innen együtt akár kocsival, akár trolival, ki mit választ! De akkor mikor? A talit ezzel kezdjük, vagy menjünk oda 9-re, hogy kezdésre, vagyis 10-re visszaérjünk? Szóval? Szombaton 9-től 14-ig vannak nyitva. Én mennék pólóért, csak sajna de. dolgozok.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #245 Dátum: 2008. November 13. - 16:15:11 » |
|
Mondjuk nálunk, és innen együtt akár kocsival, akár trolival, ki mit választ! De akkor mikor? A talit ezzel kezdjük, vagy menjünk oda 9-re, hogy kezdésre, vagyis 10-re visszaérjünk? Szóval? Szombaton 9-től 14-ig vannak nyitva. Én mennék pólóért, csak sajna de. dolgozok. Bárki elhozhatja, csak az emíl címet kell bemondani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #246 Dátum: 2008. November 13. - 17:39:54 » |
|
Egy biztos, én kimegyek Cápa elé és mutatom az utat Neki Mr. Sale-hez. No meg nem árt, ha valami szépet lát elöszőr Pesten. Szépségem, megy egy privi! Nem jólolvtad! Nem VALAKI szépet, hanem VALAMI szépet! Ha VALAKI szépet szeretnék mutatni, akkor hoznám a Kovács Icát! Bocs, de az meg ki? Kéne tudnom? Nálam van szép, nem kell elmennem hazulról! Claudia Schiffer snasszul hangzott volna. A hangsúly a VALAMI SZÉPEN van. mivel én megyek majd elől.... Nem tudom Cápa mikor érkezik. Szerintem legkésőbb 10.30 - 11.00 között fel kell, hogy érjünk az M1-M7 közösére. Onnan meg te vagy a főnök, hogy hol, merre...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #247 Dátum: 2008. November 13. - 17:57:44 » |
|
Mondjuk nálunk, és innen együtt akár kocsival, akár trolival, ki mit választ! De akkor mikor? A talit ezzel kezdjük, vagy menjünk oda 9-re, hogy kezdésre, vagyis 10-re visszaérjünk? Szóval? Szombaton 9-től 14-ig vannak nyitva. Én mennék pólóért, csak sajna de. dolgozok. Bárki elhozhatja, csak az emíl címet kell bemondani. És nekem nem hoznád el?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #248 Dátum: 2008. November 13. - 18:13:37 » |
|
Cap! Cápa! Biztos jó ötlet kint találkozni? Várhattok, kereshetitek egymást, mert úgyis félreértitek, hogy hol, és mikor, meg nem is lehet kiszámítani sem. Cápa idetalál, volt már nálunk, innen meg a legegyszerűbb odamenni, és a tali úgyis itt lesz a ligetnél, hát akkor minek bonyolítani, kérdezem csak, jót akarva. Persze azt csináltok, amit akartok. Felajánlottam, hogy nálam várom a korán érkezőket, 9-től, meg azt is, hogy elkisérem az idegeneket a boltba, mint bentszülött, és persze tali is lesz már 10-től, majd 13-tól, ezt sem szabad kihagyni! Töröm magam a közös parkolásért, még nincs semmilyen hírem, de nem adom fel, küzdök!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #249 Dátum: 2008. November 13. - 19:04:19 » |
|
Cap! Cápa! Biztos jó ötlet kint találkozni? Várhattok, kereshetitek egymást, mert úgyis félreértitek, hogy hol, és mikor, meg nem is lehet kiszámítani sem. Cápa idetalál, volt már nálunk, innen meg a legegyszerűbb odamenni, és a tali úgyis itt lesz a ligetnél, hát akkor minek bonyolítani, kérdezem csak, jót akarva. Persze azt csináltok, amit akartok. Felajánlottam, hogy nálam várom a korán érkezőket, 9-től, meg azt is, hogy elkisérem az idegeneket a boltba, mint bentszülött, és persze tali is lesz már 10-től, majd 13-tól, ezt sem szabad kihagyni! Töröm magam a közös parkolásért, még nincs semmilyen hírem, de nem adom fel, küzdök! Ne add fel, én megyek hozzátok! (ha nem bánod )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #250 Dátum: 2008. November 13. - 19:16:47 » |
|
Cap! Cápa! Biztos jó ötlet kint találkozni? Várhattok, kereshetitek egymást, mert úgyis félreértitek, hogy hol, és mikor, meg nem is lehet kiszámítani sem. Cápa idetalál, volt már nálunk, innen meg a legegyszerűbb odamenni, és a tali úgyis itt lesz a ligetnél, hát akkor minek bonyolítani, kérdezem csak, jót akarva. Persze azt csináltok, amit akartok. Felajánlottam, hogy nálam várom a korán érkezőket, 9-től, meg azt is, hogy elkisérem az idegeneket a boltba, mint bentszülött, és persze tali is lesz már 10-től, majd 13-tól, ezt sem szabad kihagyni! Töröm magam a közös parkolásért, még nincs semmilyen hírem, de nem adom fel, küzdök! 13 órára Én mennék hozzád, ha már megajánlottad azt az "ultrabrutális capuccinot"! Verhetetlen, ezzel kezdeni egy talit, maga a tökély!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #251 Dátum: 2008. November 13. - 19:40:07 » |
|
Egy biztos, én kimegyek Cápa elé és mutatom az utat Neki Mr. Sale-hez. No meg nem árt, ha valami szépet lát elöszőr Pesten. Szépségem, megy egy privi! Nem jólolvtad! Nem VALAKI szépet, hanem VALAMI szépet! Ha VALAKI szépet szeretnék mutatni, akkor hoznám a Kovács Icát! Bocs, de az meg ki? Kéne tudnom? Nálam van szép, nem kell elmennem hazulról! Claudia Schiffer snasszul hangzott volna. A hangsúly a VALAMI SZÉPEN van. mivel én megyek majd elől.... Nem tudom Cápa mikor érkezik. Szerintem legkésőbb 10.30 - 11.00 között fel kell, hogy érjünk az M1-M7 közösére. Onnan meg te vagy a főnök, hogy hol, merre... Az talán icipicit késő....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #252 Dátum: 2008. November 13. - 19:57:12 » |
|
Cap! Cápa! Biztos jó ötlet kint találkozni? Várhattok, kereshetitek egymást, mert úgyis félreértitek, hogy hol, és mikor, meg nem is lehet kiszámítani sem. Cápa idetalál, volt már nálunk, innen meg a legegyszerűbb odamenni, és a tali úgyis itt lesz a ligetnél, hát akkor minek bonyolítani, kérdezem csak, jót akarva. Persze azt csináltok, amit akartok. Felajánlottam, hogy nálam várom a korán érkezőket, 9-től, meg azt is, hogy elkisérem az idegeneket a boltba, mint bentszülött, és persze tali is lesz már 10-től, majd 13-tól, ezt sem szabad kihagyni! Töröm magam a közös parkolásért, még nincs semmilyen hírem, de nem adom fel, küzdök! Szerintem nem érek fel időre. Ahogy nézem az időjárást, biztos kell 2 óra budáig. Onnan meg 1 hozzátokig. A gyereket meg nem verem fel hatkor, hogy hétkor elhagyjuk Keszthely táblát, mert az nem kirándulás lenne neki. Suliba menet nem kel olyan korán! Lehet változik még az idő-előrejelzés (legalábbis a köpönyeg mindig kicsit beijeszt a tapasztalatom szerint) de ha előtte is lesz hó, azon a napon meg fagy, tuti nem lehet tempósan haladni majd. Amúgy meg nem tudom, hol van a Mr Sale üzlet, ezért örültem neki, hogy Cap elvezet oda. Bár megígértem Capnak, hogy talizunk kint, de ha ő is benne van, akkor lehet nálad a tali. Nekem az első feladat, hogy előszöris feljussak épségben Pestig. Cap? Vélemény?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #253 Dátum: 2008. November 13. - 19:58:16 » |
|
Cap! Cápa! Biztos jó ötlet kint találkozni? Várhattok, kereshetitek egymást, mert úgyis félreértitek, hogy hol, és mikor, meg nem is lehet kiszámítani sem. Cápa idetalál, volt már nálunk, innen meg a legegyszerűbb odamenni, és a tali úgyis itt lesz a ligetnél, hát akkor minek bonyolítani, kérdezem csak, jót akarva. Persze azt csináltok, amit akartok. Felajánlottam, hogy nálam várom a korán érkezőket, 9-től, meg azt is, hogy elkisérem az idegeneket a boltba, mint bentszülött, és persze tali is lesz már 10-től, majd 13-tól, ezt sem szabad kihagyni! Töröm magam a közös parkolásért, még nincs semmilyen hírem, de nem adom fel, küzdök! Szerintem nem érek fel időre. Ahogy nézem az időjárást, biztos kell 2 óra budáig. Onnan meg 1 hozzátokig. A gyereket meg nem verem fel hatkor, hogy hétkor elhagyjuk Keszthely táblát, mert az nem kirándulás lenne neki. Suliba menet nem kel olyan korán! Lehet változik még az idő-előrejelzés (legalábbis a köpönyeg mindig kicsit beijeszt a tapasztalatom szerint) de ha előtte is lesz hó, azon a napon meg fagy, tuti nem lehet tempósan haladni majd. Amúgy meg nem tudom, hol van a Mr Sale üzlet, ezért örültem neki, hogy Cap elvezet oda. Bár megígértem Capnak, hogy talizunk kint, de ha ő is benne van, akkor lehet nálad a tali. Nekem az első feladat, hogy előszöris feljussak épségben Pestig. Cap? Vélemény? Cápa! Nekem mindegy. Arra lesz dolgom reggel. Már hó lesz jövő héten? Csak azért mondom, hogy talán késő, mert a szombat onnan befelé alig különbözik a hétköznaptól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #254 Dátum: 2008. November 13. - 19:59:32 » |
|
Mondjuk nálunk, és innen együtt akár kocsival, akár trolival, ki mit választ! De akkor mikor? A talit ezzel kezdjük, vagy menjünk oda 9-re, hogy kezdésre, vagyis 10-re visszaérjünk? Szóval? Szombaton 9-től 14-ig vannak nyitva. Én mennék pólóért, csak sajna de. dolgozok. Bárki elhozhatja, csak az emíl címet kell bemondani. És nekem nem hoznád el? Holnap, pénteken megyek megint. Szerdán elhoztam a magamét. Lehet fura arccal néznének rám, de megpróbálhatjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|