cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #210 Dátum: 2008. November 08. - 11:38:28 » |
|
Almássyt mint grófot már elintézték....miről van szó? Ez egy capuccino-fajta?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
miss bond
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #211 Dátum: 2008. November 08. - 11:55:26 » |
|
Miss bond! Kénytelen vagyok figyelmeztetni Szabályzatunk 2.4. pontja értelmében, miszerint: "Tilos más felhasználók izgatása" Ezen kihágást avatarképeddel követted el. Kérlek módosítsd valami konszolidáltabb, min. 70 éves öreganyót ábrázoló portréra! jaj, ne már mit kutattam, hogy a nevemhez méltó avatart találjak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miss bond
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #212 Dátum: 2008. November 08. - 11:58:40 » |
|
Ezt a topikot is úgy kéne beállítani,hogy csak azok láthassák akik már rendelkeznek 100 hozzászólással,és akkor nyugodtan tudnék menni a talikra.Elég volna itthon csak azt mondanom,hogy pecázni megyek,és oda a sárkány biztos nem akar jönni. oké, szal hol is az a magas, jóképű... ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #213 Dátum: 2008. November 08. - 12:11:39 » |
|
Almássyt mint grófot már elintézték....miről van szó? Ez egy capuccino-fajta? Igen, az! De lehet, hogy utca...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miss bond
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #214 Dátum: 2008. November 08. - 12:20:14 » |
|
Szegény Meatloaf! Nem elég neki otthon, még itt sem hagyják nyugton. nyugiiiiii, itt is otthon van vagy otthon is itt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #215 Dátum: 2008. November 08. - 13:07:09 » |
|
Cápa! ÉN MEGVÁRLAK! Zord idő ellen Apunak van Chevy-s pokróca, mindjárt kettő!
Az egyik az enyém, ha valaki látta, adja át. Csak ne fenjétek a két pokrócra a fogatokat, Nekem már majd 1 éve nem sikerült egyikre sem szert tennem. Pedig utazom rá rendesen , az tuti. De "csak" nézegethetem elég sűrün. Pedig a csomitartóm "dísze" lehetne...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #216 Dátum: 2008. November 08. - 15:36:30 » |
|
Az egyik az enyém, ha valaki látta, adja át. Csak ne fenjétek a két pokrócra a fogatokat, Nekem már majd 1 éve nem sikerült egyikre sem szert tennem. Pedig utazom rá rendesen , az tuti. De "csak" nézegethetem elég sűrün. Pedig a csomitartóm "dísze" lehetne... Esetleg ha valami hatékonyabb módszererl próbálkoznánk...én elgáncsolom amikor a talin nem figyel a lába elé, te majd fojtogatod...Cap meg ellopja a pokrócokat!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #217 Dátum: 2008. November 08. - 15:57:07 » |
|
Az egyik az enyém, ha valaki látta, adja át. Csak ne fenjétek a két pokrócra a fogatokat, Nekem már majd 1 éve nem sikerült egyikre sem szert tennem. Pedig utazom rá rendesen , az tuti. De "csak" nézegethetem elég sűrün. Pedig a csomitartóm "dísze" lehetne... Esetleg ha valami hatékonyabb módszererl próbálkoznánk...én elgáncsolom amikor a talin nem figyel a lába elé, te majd fojtogatod...Cap meg ellopja a pokrócokat! És miután Kapitány elszaladt a két pokróccal hozzám, nekem adja az egyiket, a másik meg jó lesz neki.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #218 Dátum: 2008. November 08. - 16:20:36 » |
|
Az egyik az enyém, ha valaki látta, adja át. Csak ne fenjétek a két pokrócra a fogatokat, Nekem már majd 1 éve nem sikerült egyikre sem szert tennem. Pedig utazom rá rendesen , az tuti. De "csak" nézegethetem elég sűrün. Pedig a csomitartóm "dísze" lehetne... Esetleg ha valami hatékonyabb módszererl próbálkoznánk...én elgáncsolom amikor a talin nem figyel a lába elé, te majd fojtogatod...Cap meg ellopja a pokrócokat! És miután Kapitány elszaladt a két pokróccal hozzám, nekem adja az egyiket, a másik meg jó lesz neki. Te csak őrizd a kisautódat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #219 Dátum: 2008. November 08. - 16:50:14 » |
|
Az egyik az enyém, ha valaki látta, adja át. Csak ne fenjétek a két pokrócra a fogatokat, Nekem már majd 1 éve nem sikerült egyikre sem szert tennem. Pedig utazom rá rendesen , az tuti. De "csak" nézegethetem elég sűrün. Pedig a csomitartóm "dísze" lehetne... Esetleg ha valami hatékonyabb módszererl próbálkoznánk...én elgáncsolom amikor a talin nem figyel a lába elé, te majd fojtogatod...Cap meg ellopja a pokrócokat! És miután Kapitány elszaladt a két pokróccal hozzám, nekem adja az egyiket, a másik meg jó lesz neki. Te csak őrizd a kisautódat... Lehet hogy jobb lesz ha itthon hagyom.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #220 Dátum: 2008. November 08. - 17:40:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #221 Dátum: 2008. November 08. - 18:33:45 » |
|
Mindkét plédet kiraktam a kocsiból, mert nem szeretném, hogy hajba kapjatok feleslegesen miatta. Amúgy az OBI-ban lehet kapni autótokhoz illő színűt, klassz is, csak hát az embléma lemaradt róla. De, ha valaki rávarrná, rávasalná? LadLacnak meg úgyis lesz hamarosan, igaz, biztosítós, de red rock színű. El kell, hogy ismerjem, nem vagyok tökéletes, egy hangyányit irigy is vagyok. De megígérem, hogy próbálok szerezni, és ha sikerülne, tudom a sorrendet, nem kell erre is külön topicot nyítni. Viszont Jani, Te hozd el a kisautót, mert azt biztosan tudunk majd szerezni, és nem lopja el tőled senki, én is csak határozatlan időre veszem kölcsön, ami egyáltalán nem szinonimája az undorítónak mondható lopásnak, pláne rablásnak.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #222 Dátum: 2008. November 08. - 20:23:30 » |
|
Akkor kezdjük a listát, hogy kik jönnek az évzáró talira a Városligetbe 22.-én: 1: LadiGidy (busszal, Lacettivel, vagy gyalog) 2: LadLac (már gipsz nélkül) 3: Captain (már radarral) 4: Jani (kis Lacetti modellel) 5: cápa (szerszámokkal, klingerittel, és 30000-es alkatrészekért) 6: MNT (a még be nem szerelt motortérkapcsolóval!!!!!!) 7: Athee (sós kiflivel, és szakadt fűtőszállal) 8: Weres ( ferdén berakott jobb első H7-es izzóval, alufelni nélkül) 9: Jopek ( muszály ide írni valamit? ) 10: kripic (ha minden jól megy, a legkisebb utóddal...) 11:meatloaf(ha minden jól megy,sárkány nélkül ) 12:CDX 14: ... 25: hát te szegény, hogy neked semmi se megy... Szegény Meatloaf! Nem elég neki otthon, még itt sem hagyják nyugton. Tudod, ha az avataron miss bond fotója látható, én írigylem, ha otthon nem hagyják nyugton.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #223 Dátum: 2008. November 08. - 23:08:22 » |
|
Cap! Ha már rám szóltál jelzem, hogy majdnem tudok menni a talira, de sajna suliba leszek egész nap.. Üdv
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #224 Dátum: 2008. November 09. - 17:15:07 » |
|
Cap! Ha már rám szóltál jelzem, hogy majdnem tudok menni a talira, de sajna suliba leszek egész nap.. Üdv Cartársak! A Stocz -rabló kommandó újabb célpontot kapott: Komis cartárs.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|