Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 10:31:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Hány órakor kezdődjön a találkozó?  (Szavazás lezárva: 2008. November 11. - 18:26:11)
10 órakor - 10 (66.7%)
11 órakor - 1 (6.7%)
12 órakor - 1 (6.7%)
13 órakor - 3 (20%)
14 órakor - 0 (0%)
15 órakor - 0 (0%)
Összes szavazó: 13

Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 26   Le

Szerző Téma: Évadzáró Találkozó 2008 November 22 Városliget.  (Megtekintve 102556 alkalommal)
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)

« Hozzászólás #180 Dátum: 2008. November 07. - 17:59:41 »

...

ui.:
Esetleg kisegítene valaki egy pontosabb helyszínnel, és időponttal...?
(Kissé lemaradtam a visszaolvasásban - ha esetleg ez már kitárgyalódott... Zavart Zavart)
Nézd meg a topic tetején a szavazatokat!

? ? ? ? ? ? ? ?

Én csak ezt látom:

Kérdés: Mikor legyen az évadzáró találkozónk?  (Szavazás lezárva: 2008. November 02. - 12:43:50)
Időpont: November 08  3 (10.7%)
Időpont: November 15  4 (14.3%)
Időpont: November 22  10 (35.7%)
Időpont: November 29  3 (10.7%)
Helyszín: Vadaspark Budakeszi  1 (3.6%)
Helyszín: Városliget Budapest  7 (25%)

Összes szavazó: 11

Ebben meg se pontos helyszín (azon kívül, hogy Városliget), meg se időpont (az, hogy nov. 22, kissé tág a számomra)

De végülis sebaj, reggel 9-kor meglepem Gidyéket, megiszok néhány Ilus-féle capuccino-t, aztán majd együtt rátokijesztünk...  Kacsint Kacsint

De komolyabban: ha én bénázok, mondjátok, bírom a kritikát - DE NEM TUDOM, HÁNYKOR ÉS HOL
Azért, mert romlik a szemem, a reggeli merevedést meg a derekamban érzem, már mindjárt csúfolódni kell Kacsint Kacsint Kacsint
Naplózva
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #181 Dátum: 2008. November 07. - 18:03:53 »

Akkor kezdjük a listát, hogy kik jönnek az évzáró talira a Városligetbe 22.-én:
1: LadiGidy (busszal, Lacettivel, vagy gyalog)
2: LadLac (már gipsz nélkül)
3: Captain (már radarral)
4: Jani (kis Lacetti modellel)
5: cápa (szerszámokkal, klingerittel, és 30000-es alkatrészekért)
6: MNT (a még be nem szerelt motortérkapcsolóval!!!!!!)
7: Athee (sós kiflivel, és szakadt fűtőszállal)
8: Weres ( ferdén berakott jobb első H7-es izzóval, alufelni nélkül)
9: Jopek ( muszály ide írni valamit? )
10: kripic (ha minden jól megy, a legkisebb utóddal...)
11:meatloaf(ha minden jól megy,sárkány nélkül Vigyorog)
12:
...
25:
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #182 Dátum: 2008. November 07. - 18:04:23 »

...

ui.:
Esetleg kisegítene valaki egy pontosabb helyszínnel, és időponttal...?
(Kissé lemaradtam a visszaolvasásban - ha esetleg ez már kitárgyalódott... Zavart Zavart)
Nézd meg a topic tetején a szavazatokat!

? ? ? ? ? ? ? ?

Én csak ezt látom:

Kérdés: Mikor legyen az évadzáró találkozónk?  (Szavazás lezárva: 2008. November 02. - 12:43:50)
Időpont: November 08  3 (10.7%)
Időpont: November 15  4 (14.3%)
Időpont: November 22  10 (35.7%)
Időpont: November 29  3 (10.7%)
Helyszín: Vadaspark Budakeszi  1 (3.6%)
Helyszín: Városliget Budapest  7 (25%)

Összes szavazó: 11

Ebben meg se pontos helyszín (azon kívül, hogy Városliget), meg se időpont (az, hogy nov. 22, kissé tág a számomra)

De végülis sebaj, reggel 9-kor meglepem Gidyéket, megiszok néhány Ilus-féle capuccino-t, aztán majd együtt rátokijesztünk...  Kacsint Kacsint

De komolyabban: ha én bénázok, mondjátok, bírom a kritikát - DE NEM TUDOM, HÁNYKOR ÉS HOL
Azért, mert romlik a szemem, a reggeli merevedést meg a derekamban érzem, már mindjárt csúfolódni kell Kacsint Kacsint Kacsint
Időpont: novenber 22! /ez nyert/
Pontos idő: még nem tudjuk, de valamikor délután, mert délelött piac van a Pecsában. Igen, E-vel. A helyszín a városligetben, a közlekedés múzeum környékén lenne, persze pontosítani még fogjuk...
...mert ugye ha vacak az idő, akkor lehet múzeumozni is. egyébként szerelgetős tali lesz, lenne...
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
kripic
Kábelbarát
Ezredes

« Hozzászólás #183 Dátum: 2008. November 07. - 18:11:28 »

Akkor kezdjük a listát, hogy kik jönnek az évzáró talira a Városligetbe 22.-én:
...
...
11:meatloaf(ha minden jól megy,sárkány nélkül Vigyorog)
12:
...
25:

Pedig tök jó képeket csinált a mátrai kalandparkban- még meg sem köszöntem. Ha nem, jön lécci tolmácsold... Mosolyog
Naplózva
kripic
Kábelbarát
Ezredes

« Hozzászólás #184 Dátum: 2008. November 07. - 18:16:39 »

Pontos idő: még nem tudjuk, de valamikor délután, mert délelött piac van a Pecsában. Igen, E-vel. A helyszín a városligetben, a közlekedés múzeum környékén lenne, persze pontosítani még fogjuk...
...mert ugye ha vacak az idő, akkor lehet múzeumozni is. egyébként szerelgetős tali lesz, lenne...

Megnyugodtam, köszi.
A fentiek ellenére lehetne mégis egy minél délelőttibb délutáni időpontot javasolni... ? (sitty-sutty setét lesz ám, meg olyan 2-ig érnék rá Zavart Zavart)
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #185 Dátum: 2008. November 07. - 18:27:14 »

Megnyugodtam, köszi.
A fentiek ellenére lehetne mégis egy minél délelőttibb délutáni időpontot javasolni... ? (sitty-sutty setét lesz ám, meg olyan 2-ig érnék rá Zavart Zavart)
Nu, akkóó szavazzzunk meg...  Vigyorog
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #186 Dátum: 2008. November 07. - 18:43:42 »

További előzetes infó Kripic, és a hasonlóak kedvéért. Vigyorog
Szerintem elkezdhetjük délelőtt, mert elmehetünk klubos pólóért, Jopekkel valahová, ő tudja, a Földalatti múzeumba (azt hamar végigjárhatjuk, és protekcióval be is szállhatunk mindenbe, és fotózhatunk), persze mindez a cappuccino kivégzése után.  Vigyorog
A fő talit tarthatjuk úgy, hogy korai ebéd, vagy késői reggeli után, ahogy jónak tartjátok, de még világos legyen, mert 1-2 dolgot biztos kell szerelgetni is. Kacsint
Azon mesterkedem, hogy a Hermina úti suli udvarába lehessen parkolni, mert akkor az biztonságos is, meg nem kell aggódni a hely hiány miatt sem. A gyerekeim oda jártak, remélem a kialakult jó viszony miatt talán járható lenne, és ott a szerelgetés se lenne gond. Utána meg lehetne látogatni a nagy Közlekedési múzeunot is, főleg azoknak, akik még nem jártak benne, szuper jó! Az igaz sajnos, hogy amúgy a környéken szombatonként nem könnyű parkolni, de kijátszuk valahogy a dolgot, azon leszek. Ha nem megy a suli, akkor nejem rendelőjével is próbálkozom, az is ott van a Hermina úton, és van zárt parkolója, és hétvégén csak ügyelet van, tehát a hely nem gond, majd megvesztegetjük az őrzőket, Ilus jóban van velük, legfeljebb bánja majd valami itókánk. Kacsint
Ezt felvetettem, várom a reakciókat, ne legyetek lusták, és szégyenlősek, írjatok véleményt, óhajt, sóhajt! Kacsint
Szerintem délelőtt 10-kor lehetne kezdeni, illetve délután már 13 órától, mondjuk, hogy mindenre jusson idő! Kacsint Vigyorog Uff! Én szóltam, és remélem nem hülyeséget! Kacsint
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #187 Dátum: 2008. November 07. - 18:56:58 »

További előzetes infó Kripic, és a hasonlóak kedvéért. Vigyorog
Szerintem elkezdhetjük délelőtt, mert elmehetünk klubos pólóért, Jopekkel valahová, ő tudja, a Földalatti múzeumba (azt hamar végigjárhatjuk, és protekcióval be is szállhatunk mindenbe, és fotózhatunk), persze mindez a cappuccino kivégzése után.  Vigyorog
A fő talit tarthatjuk úgy, hogy korai ebéd, vagy késői reggeli után, ahogy jónak tartjátok, de még világos legyen, mert 1-2 dolgot biztos kell szerelgetni is. Kacsint
Azon mesterkedem, hogy a Hermina úti suli udvarába lehessen parkolni, mert akkor az biztonságos is, meg nem kell aggódni a hely hiány miatt sem. A gyerekeim oda jártak, remélem a kialakult jó viszony miatt talán járható lenne, és ott a szerelgetés se lenne gond. Utána meg lehetne látogatni a nagy Közlekedési múzeunot is, főleg azoknak, akik még nem jártak benne, szuper jó! Az igaz sajnos, hogy amúgy a környéken szombatonként nem könnyű parkolni, de kijátszuk valahogy a dolgot, azon leszek. Ha nem megy a suli, akkor nejem rendelőjével is próbálkozom, az is ott van a Hermina úton, és van zárt parkolója, és hétvégén csak ügyelet van, tehát a hely nem gond, majd megvesztegetjük az őrzőket, Ilus jóban van velük, legfeljebb bánja majd valami itókánk. Kacsint
Ezt felvetettem, várom a reakciókat, ne legyetek lusták, és szégyenlősek, írjatok véleményt, óhajt, sóhajt! Kacsint
Szerintem délelőtt 10-kor lehetne kezdeni, illetve délután már 13 órától, mondjuk, hogy mindenre jusson idő! Kacsint Vigyorog Uff! Én szóltam, és remélem nem hülyeséget! Kacsint
Nem hülyeség, Én támogatom az elképzelést.
13 óra után csatlakozom csak, de a helyszínek tökéletesek lehetnek...
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #188 Dátum: 2008. November 07. - 18:59:41 »

Még valamit: Diablo kérte, hogy vegyem meg neki az egyen radart, holnap megteszem. Aki szeretne még, hogy a talira elvigyem, vagy érte jönne valamikor, vagy kell neki, szóljon, én megveszem, vagy vegye meg magának, akinek lehetősége van rá az OBI-ban, most akciós 9995 Ft-ért. ( De 10000-ből nem adok vissza!) Kacsint
Brees H-037, 4 érzékelős, külön jelzi ledekkel az érzékelőkhőz közeli dolgokat, és a kijelző 1,5 métertől 0,4-ig jelzi a távolságot is, és pijjeg szakaszosan, majd gyorsabban, végűl folyamatosan, majd puffanás, ha nem álltál meg az intő jelekre! (De az már nem az ő hibája...) Kacsint Vigyorog
Holnap reggelig lehet kérni a nagy szívességet jó apátotoktól, mert holnap délelőtt megyek nagy bevásárlásra, amit egyébként nagyon utálok! Kacsint Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #189 Dátum: 2008. November 07. - 19:38:37 »

Gidy, ha tudod intézni a parkolót az nagyon jó lenne.
Haa meg délelött kezdünk és Valaki csak délután tud jönni, hát megvárjuk, bár egy komplett csoportkép szép lenne.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #190 Dátum: 2008. November 07. - 20:38:36 »

No csak egy-két apróság. (megfogadtam, hogy más által szervezett talira csak megyek, nem szervezek, nem dumálok)
Lehet, én érkezem legmesszebbről, így korán ne várjatok. (Pláne ha gyerkőc is jön! Zord időben nem megyek, amúgyis ilyen évszakban már nem lehet percre kiszámolni 180 km-t.)
Ideális esetben 1 óra 45 perc -1 óra 55 perc a bevezetőig (téli üzemmódban), onnan meg a legöregebb törpe sem tudja. Kilenc előtt nem indulok, így lehet csak dél lesz landoláskor.
Ami a szerelést illeti:nem ártana valami fedett rész? Amúgy a parkolóra való törekvés szerintem tökéletes koncepció!
A korai sötétedésre való tekintettel szerintem nem kell múzeum, eldumáljuk mi a fél napot magunktól...
Pólóért meddig lehetne menni? Gondolom délig van csak nyitva a bolt...nem hiszem, hogy elérjük.
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #191 Dátum: 2008. November 07. - 20:39:48 »

Gidy, ha tudod intézni a parkolót az nagyon jó lenne.
Haa meg délelött kezdünk és Valaki csak délután tud jönni, hát megvárjuk, bár egy komplett csoportkép szép lenne.
Az nyilvánvaló, hogy a 10 órás kezdők ott lesznek 13 órakor is, és a csoportképnek el kell készülnie! Vigyorog
A parkolási trükköt hétfőn megkezdem kiokoskodni. Nagyon szeretném, higgyétek el! Legfeljebb hamis bombariadót hirdetünk, és zavartalanul talizhatunk, amint kiürült a környék. Mintha láttam volna Oszamát errefelé mostanában... Persze tévedni emberi dolog... Kacsint
Amint tudok valamit a közös parkolóról, gondolhatjátok, azonnal jelezni fogom! Esetleg a Hungária is jó lenne? Tudjátok, a BRFK Közlekedési Osztályának udvara? Megkeressem Misit? Ha támogatnánk az alapítványát...? He Kacsint (LadLac, Stocz tudja kiről van szó), de erről ez elég is legyen!
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #192 Dátum: 2008. November 07. - 20:49:24 »

Cápa! ÉN MEGVÁRLAK! Zord idő ellen Apunak van Chevy-s pokróca, mindjárt kettő!

Apa!

BRFK udvarára nem megyek! Még nem engednének vissza a forgalomba... Kacsint
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #193 Dátum: 2008. November 07. - 20:44:47 »

Cápa! ÉN MEGVÁRLAK! Zord idő ellen Apunak van Chevy-s pokróca, mindjárt kettő!

Apa!

BRFK udvarára nem megyek! Még nem engednének vissza a forgalomba... Kacsint
Van már műbizonylat az ablakodról?
« Utoljára szerkesztve: 2008. November 07. - 20:51:53 írta Jani » Naplózva

LPG
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #194 Dátum: 2008. November 07. - 20:54:59 »

No csak egy-két apróság. (megfogadtam, hogy más által szervezett talira csak megyek, nem szervezek, nem dumálok)
Lehet, én érkezem legmesszebbről, így korán ne várjatok. (Pláne ha gyerkőc is jön! Zord időben nem megyek, amúgyis ilyen évszakban már nem lehet percre kiszámolni 180 km-t.)
Ideális esetben 1 óra 45 perc -1 óra 55 perc a bevezetőig (téli üzemmódban), onnan meg a legöregebb törpe sem tudja. Kilenc előtt nem indulok, így lehet csak dél lesz landoláskor.
Ami a szerelést illeti:nem ártana valami fedett rész? Amúgy a parkolóra való törekvés szerintem tökéletes koncepció!
A korai sötétedésre való tekintettel szerintem nem kell múzeum, eldumáljuk mi a fél napot magunktól...
Pólóért meddig lehetne menni? Gondolom délig van csak nyitva a bolt...nem hiszem, hogy elérjük.
Cápa! Mi ez a negativ kisugárzás? Először is szép idő lesz, másodszor is a Mr. Sale honlapját megnézve láthatod a nyitvatartást, harmadszor, szabad elindulni egy kicsit előbb is, mondjuk 7-8 között, és szombaton simán át lehet jönni a városon. Szóval gyere, hozd Danit, és ne keresd a kifogásokat! Esetleg hozd még magaddal szegény Peti barátunkat is, aki ki tudja hogy van mostanában, rá férne egy baráti társasággal töltött nap! Kacsint Vigyorog ASmúgy meg jöhettek már péntek délután is meló után, tudhatod. Ne nyafogj! Kacsint Egyedül, ha derékig érő hó lesz akkor, akkor kapsz felmentést! Kapitány utána újra eltünik, nem ismerheted meg, és hidd el, szegényebb leszel ez ismeretség nélkül, mert mi már tudjuk milyen jó fej, az én klubos fiam! Kacsint Vigyorog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 26   Fel

Ugrás: