captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #105 Dátum: 2008. Október 29. - 17:50:25 » |
|
Cartársak! Ennyi dátum - helyszín variációval ne bombázzuk a topikot, mert képtelenség dönteni!!!
November 29 Nekem 100% hogy nem jó! November 15 v. 22 lenne jó, mert addigra nem lesz gipszem. /vagy távol kell maradnom a rendezvénytől./ Szavazzunk? Megcsináljam a szavazást? ÖÖÖÖÖ. Ezt nem értem. Mosogatni, porszívózni nem lehet, de vezetsz és a talizástól nem tiltott el az orvos! Tudom, mert beszéltem vele!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #106 Dátum: 2008. Október 29. - 17:51:32 » |
|
Cartársak! Ennyi dátum - helyszín variációval ne bombázzuk a topikot, mert képtelenség dönteni!!!
Jól van Cap, értve vagy. Meg kellene várnunk a buszvezetőt! Hátha mi a beosztása... Elcseréli, vagy leszabizza. Ezt tudja Ő is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #107 Dátum: 2008. Október 29. - 17:52:38 » |
|
Jól van Cap, értve vagy. Meg kellene várnunk a buszvezetőt! Hátha mi a beosztása... Persze persze, de többnyire hétvégén nem dolgozik. Nem türelmetlenkedem, csak jó lenne talizni, mielött bevonják a jogsimat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #108 Dátum: 2008. Október 29. - 17:53:12 » |
|
November 29 Nekem 100% hogy nem jó! November 15 v. 22 lenne jó, mert addigra nem lesz gipszem. /vagy távol kell maradnom a rendezvénytől./ Szavazzunk? Megcsináljam a szavazást? ÖÖÖÖÖ. Ezt nem értem. Mosogatni, porszívózni nem lehet, de vezetsz és a talizástól nem tiltott el az orvos! Tudom, mert beszéltem vele! Gipsszel nem elönyös a profilom a talifotón... Nem tudok órákat álldogálni, ezért a 2 hétvége ami jó Nekem. De ettől még lehet máskor is...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #109 Dátum: 2008. Október 29. - 17:54:03 » |
|
Jól van Cap, értve vagy. Meg kellene várnunk a buszvezetőt! Hátha mi a beosztása... Elcseréli, vagy leszabizza. Ezt tudja Ő is? Ha nézegeti a fórumot... De fel is hívhatom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #110 Dátum: 2008. Október 29. - 17:55:27 » |
|
November 29 Nekem 100% hogy nem jó! November 15 v. 22 lenne jó, mert addigra nem lesz gipszem. /vagy távol kell maradnom a rendezvénytől./ Szavazzunk? Megcsináljam a szavazást? ÖÖÖÖÖ. Ezt nem értem. Mosogatni, porszívózni nem lehet, de vezetsz és a talizástól nem tiltott el az orvos! Tudom, mert beszéltem vele! Gipsszel nem elönyös a profilom a talifotón... Nem tudok órákat álldogálni, ezért a 2 hétvége ami jó Nekem. De ettől még lehet máskor is... Akkor csak szemből fotózunk. Állj! Mindig Te fotózol! Amúgy meg SW-vel jövök, befér nNeked egy szék...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #111 Dátum: 2008. Október 29. - 17:56:48 » |
|
SZAVAZZUNK? ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #112 Dátum: 2008. Október 29. - 17:58:01 » |
|
SZAVAZZUNK? ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #113 Dátum: 2008. Október 29. - 17:59:09 » |
|
Nekem jó mindkét dátum. (15. or 22.) Szavazzatok, döntsetek, oszt menjünk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #114 Dátum: 2008. Október 29. - 18:02:32 » |
|
Akkor dátumok. 8, 15, 22
Helyszínek? Az időpontot úgy csináljuk, hogy STOCZ MESTER is beleférjen valahogy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #115 Dátum: 2008. Október 29. - 18:06:22 » |
|
start
4 opciót? ladlac! biztos így akartad? És helyszínek? 1. Városliget, Budapest. 2. Moszkva, Vörös Tér 3. ............ A vidéki cartársak ötleteit is várnánk!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 29. - 18:07:54 írta captainb »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #116 Dátum: 2008. Október 29. - 18:10:20 » |
|
start
4 opciót? ladlac! biztos így akartad? ... mert Nekem nem jó, attól még lehet hogy mindenkinek csak ez a jó. Nem akarok előnyben részesülni... Lehet szavazni mindegyikre akár... Egyenlőre az időpont legyen meg!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #117 Dátum: 2008. Október 29. - 18:12:19 » |
|
start
4 opciót? ladlac! biztos így akartad? ... mert Nekem nem jó, attól még lehet hogy mindenkinek csak ez a jó. Nem akarok előnyben részesülni... Lehet szavazni mindegyikre akár... Egyenlőre az időpont legyen meg!!! Jó. Akkor szavazok mindegyikre! ÉS VÁRJUK A HELYSZÍN ÖTLETEKET
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #118 Dátum: 2008. Október 29. - 18:15:46 » |
|
start
4 opciót? ladlac! biztos így akartad? ... mert Nekem nem jó, attól még lehet hogy mindenkinek csak ez a jó. Nem akarok előnyben részesülni... Lehet szavazni mindegyikre akár... Egyenlőre az időpont legyen meg!!! Jó. Akkor szavazok mindegyikre! ÉS VÁRJUK A HELYSZÍN ÖTLETEKET Mondjuk a Városligetre Én is dobok egyet! Csak ne délelött, mert nagy a piac. Viszont helyszínnek jól hangzik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #119 Dátum: 2008. Október 29. - 18:18:02 » |
|
start
4 opciót? ladlac! biztos így akartad? És helyszínek? 1. Városliget, Budapest. 2. Moszkva, Vörös Tér 3. ............ A vidéki cartársak ötleteit is várnánk! 3. Vörös, Moszkva tér Te kis fővárosi... De komolyan egy kicsit. Elöször az időpontot kellene kitalálni, aztán a helyszínben már megtudunk egyezni gondolom. ( Meg lehet, hogy az időjárás miatt is változik a talihely...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|