ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2008. Június 08. - 14:53:01 » |
|
Nos, hát akkor kitoljuk, vagy marad a dátum, de akkor nem lesz kapitányunk. Ez ellen szólok! Szóval toljuk ki egy héttel későbbre, de, ha szombat munkanap, azt is vegyük figyelembe. Szóval 18.-ikán, vagy 19.-én legyen-e, és persze hány órától? Van még idő, tudom, de azért nem ártana előbb- utóbb dönteni! Uff! Én szoltam
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2008. Június 15. - 22:36:18 » |
|
Én sajnos 100% hogy nem megyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2008. Június 16. - 17:13:00 » |
|
Én jövök.Miért hagynám ki?pusssz
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2008. Június 16. - 19:44:16 » |
|
Én még nem tudom, mert az időpont nagyon messze van. Azt se tudom holnap mit (kell) csinálnom. Kicsit elhalmoztak most munkával (itt az esküvő-szezon), így megy a munka ezerrel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2008. Június 16. - 19:50:45 » |
|
Én még nem tudom, mert az időpont nagyon messze van. Azt se tudom holnap mit (kell) csinálnom. Kicsit elhalmoztak most munkával (itt az esküvő-szezon), így megy a munka ezerrel.
Diablo! Mi vagy Te? Anyakönyvvezető? Pap? Eddig úgy tudtam, tudtuk, hogy tanár vagy! Vagy esetleg házassági tanácsadó? Ceremónia mester? Vagy ami a legjobb, állandó vendég?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2008. Június 16. - 19:54:42 » |
|
Diablo! Mi vagy Te? Anyakönyvvezető? Pap? Eddig úgy tudtam, tudtuk, hogy tanár vagy! Vagy esetleg házassági tanácsadó? Ceremónia mester? Vagy ami a legjobb, állandó vendég? Szabad(?)időmben videóvágással is foglalkozom, így éppen most esküvőket vágok. Na meg most volt Esztergomban papszentelés, így el vagyok látva egy ideig munkával. Persze még két helyi TV-nek is dolgozom vágóként.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2008. Június 16. - 21:28:50 » |
|
Édes Diablo.Nem kell segítség munkában?Ha úgyis sok van.Nekem nincs munkám,de naon kéne.pusi Zsu
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2008. Június 17. - 16:40:56 » |
|
Tisztelt Cartársak! Ha lehetne a továbbiakat a megfelelő topicba....
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2008. Június 17. - 17:13:10 » |
|
Nos, hát akkor kitoljuk, vagy marad a dátum, de akkor nem lesz kapitányunk. Ez ellen szólok! Szóval toljuk ki egy héttel későbbre, de, ha szombat munkanap, azt is vegyük figyelembe. Szóval 18.-ikán, vagy 19.-én legyen-e, és persze hány órától? Van még idő, tudom, de azért nem ártana előbb- utóbb dönteni! Uff! Én szoltam
Szerintem várjunk még az időponttal. Nem tudjuk milyen idők lesznek akkortájt, Globális bácsin (nénin?) is múlik a dolog. Meg jó lenne ha a tengerész úr is résztvehetne a talin, remélhetőleg nyár végén már biztosabbat tud mondani a partraszállásról! De gondolom ezt majd még kellőképpen kivesézzük addig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2008. Június 18. - 14:26:29 » |
|
Én ragaszkodom tengerész fiam jelenlétéhez, mert megérdemli, hogy köztünk lehessen! Ezért jó Jopek úr ötlete, hogy majd később legyen kimondva a végleges dátum a talira. Addig csak maradjon évzáró bulinknak dátum nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2008. Június 20. - 16:22:07 » |
|
Szerintem várjunk még az időponttal. Nem tudjuk milyen idők lesznek akkortájt, Globális bácsin (nénin?) is múlik a dolog. Meg jó lenne ha a tengerész úr is résztvehetne a talin, remélhetőleg nyár végén már biztosabbat tud mondani a partraszállásról! De gondolom ezt majd még kellőképpen kivesézzük addig. Na, azen /is/ felbuzdulva átneveztem a topicot. Majd ha pontosítjuk a dátumot, ami mindenkinek /legalább is majdnem/ jó lesz, akkor visszaírom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2008. Június 21. - 13:37:13 » |
|
Vagy áttehetjük a helyszínt a Gidy által ajánlott Bagolyirtási vendégházba. Már ha másnak is tetszik az általam (szervezős topicban) ajánlott időpont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2008. Július 19. - 17:26:03 » |
|
Akkor nem lesz vadasparki tali? Nem családos, hanem bütykölös, minitali jellegű... Mert vannak ugye minitalik, de azok nem saját szervezésüek, hanem a Daewoo Klubbosoké.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2008. Július 19. - 20:36:12 » |
|
Akkor nem lesz vadasparki tali? Nem családos, hanem bütykölös, minitali jellegű... Mert vannak ugye minitalik, de azok nem saját szervezésüek, hanem a Daewoo Klubbosoké.
Szerintem legyen.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2008. Július 19. - 22:45:59 » |
|
Szerintem legyen. Mindenféleképpen!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|