diablo77
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2008. Június 03. - 17:27:45 » |
|
Már én is szívesen megismerném Kapitányt!
Meg én is! De tényleg, legyen akkor amikor a nagytöbbségnek jó! Illetve még az idő is elfogadható ( celsiusban ). Én is. Igaz 1szer el is mehetnék Vörösvárra, nincs messze Esztergomtól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2008. Június 03. - 18:44:08 » |
|
Már én is szívesen megismerném Kapitányt!
Meg én is! De tényleg, legyen akkor amikor a nagytöbbségnek jó! Illetve még az idő is elfogadható ( celsiusban ). Én is. Igaz 1szer el is mehetnék Vörösvárra, nincs messze Esztergomtól. És mindjárt találkozhatnál még egy cartársal. De mi is mehetnénk Egomba...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2008. Június 04. - 10:23:48 » |
|
Köszönöm, csak azért kezdtem kiabálni, mert a fene megegye, de mindenből kimaradok, mert dolgozni kell. Mivel úgy fest, hogy 8-án (tehát vasárnap) megyek, azt jelenti, hogy október 8- án jár le a szerződésem. Sajnos mindig számolni kel 5- 10 nap csúszással, mert ugye a tenger közepéről, vagy félcivilizált helyekről nem váltják le az embert. Korábban meg nem valószínű. Időpontot ezért nem tudok mondani, de mondjuk, ha eltolnánk egy héttel? Ha akkorra sem érek haza, úgyis megette a fene. Az idő meg akkor is jó lehet még. Cápa! Nagyon vigyázz, mert idén nem tudok nyaralni, de a pihenés nekem is jár, ha csak októberben is, minimum egy wellnes hosszú hétvége keretében. Ez akár Keszthely környékén is megtörténhet!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2008. Június 04. - 16:16:09 » |
|
Cápa! Nagyon vigyázz, mert idén nem tudok nyaralni, de a pihenés nekem is jár, ha csak októberben is, minimum egy wellnes hosszú hétvége keretében. Ez akár Keszthely környékén is megtörténhet!!!!
Vigyázok! Talán akkor már nem lesz minden a feje tetején nálunk és méltóképpen tudlak fogadni!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2008. Június 04. - 16:58:27 » |
|
Javaslom, hogy a talit két héttel későbbre tegyük, hogy kedvenc kapitányunk is jelen lehessen! Ez a hétvége egyébként hosszú lesz az ünnep miatti átvariálás miatt is. Október 23.-ika csütörtök, a pénteket gondolom ledolgozzuk valamelyik szombaton, és így négynapos lesz a hétvége! Ez persze egyben gond is, mert lehet, hogy ezt kihasználva sokan elutaznának ide- oda rokonlátogatásra, welnessre, stb. Vagy tehetjük november elejére is, bár olyankor már kérdéses, hogy az idő megfelelő lesz-e? Nos, hát lehet hozzászólni, jöhetnek az ötletek! Időpontra, esetleg más helyszínre, ahol rossz idő esetén se kell megfagyni, elázni. Budapest környékén csak tud valaki megfelelő helyet az évvégi talinkhoz. Csak legyen egy jó parkoló, és hely ahová behúzodhatunk, ha kell. Uff! Beszéltem!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2008. Június 04. - 17:06:29 » |
|
Javaslom, hogy a talit két héttel későbbre tegyük, hogy kedvenc kapitányunk is jelen lehessen! Ez a hétvége egyébként hosszú lesz az ünnep miatti átvariálás miatt is. Október 23.-ika csütörtök, a pénteket gondolom ledolgozzuk valamelyik szombaton, és így négynapos lesz a hétvége! Ez persze egyben gond is, mert lehet, hogy ezt kihasználva sokan elutaznának ide- oda rokonlátogatásra, welnessre, stb. Vagy tehetjük november elejére is, bár olyankor már kérdéses, hogy az idő megfelelő lesz-e? Nos, hát lehet hozzászólni, jöhetnek az ötletek! Időpontra, esetleg más helyszínre, ahol rossz idő esetén se kell megfagyni, elázni. Budapest környékén csak tud valaki megfelelő helyet az évvégi talinkhoz. Csak legyen egy jó parkoló, és hely ahová behúzodhatunk, ha kell. Uff! Beszéltem!
Ezek a hosszú hétvégék nem igazán jók legalábbis nekem ,mert ilyenkor mindig van szervezve valami.Szerintem egy normál hétvégére tegyük.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2008. Június 04. - 18:29:57 » |
|
Ezek a hosszú hétvégék nem igazán jók legalábbis nekem ,mert ilyenkor mindig van szervezve valami.Szerintem egy normál hétvégére tegyük. Igen, a hosszú hétvége tényleg elég rázóóóós.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2008. Június 04. - 19:10:09 » |
|
Nálunk rugalmasan kezelik a hosszú hétvégéket. Ha csüt. vagy kedd ünnep, akkor általában négy napos pihi van, mert főnök kiadja a pénteket/hétfőt vagy kiírásos szabira, vagy mint legutóbb kiírás nélkül...... azzal a felkiáltással, hogy dolgozunk hétköznap egész évben eleget! Nekem jó. Későbbre sokkal ....tényleg nem kéne hagyni, mert nov 1 után már fagyok de még hó is lehet!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2008. Június 04. - 19:12:30 » |
|
Oké, akkor legyen november első hétvégéjén, ha nem munkanap a szombat, akkor legyen szombat, ha akkor kéne ledolgozni a 24.-ét, akkor pedig vasárnap. így már biztosan nem utazik el senki, és a kapitányunk gyalog is hazaér, vagy tán még úszva is! Megegyezhetünk ebben? Ha igen, akkor irjuk át a dátumot! Uff!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2008. Június 04. - 19:15:21 » |
|
Oké, akkor legyen november első hétvégéjén, ha nem munkanap a szombat, akkor legyen szombat, ha akkor kéne ledolgozni a 24.-ét, akkor pedig vasárnap. így már biztosan nem utazik el senki, és a kapitányunk gyalog is hazaér, vagy tán még úszva is! Megegyezhetünk ebben? Ha igen, akkor irjuk át a dátumot! Uff! Mindenszentek?Halottak napja?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2008. Június 04. - 19:18:46 » |
|
Oké, akkor legyen november első hétvégéjén, ha nem munkanap a szombat, akkor legyen szombat, ha akkor kéne ledolgozni a 24.-ét, akkor pedig vasárnap. így már biztosan nem utazik el senki, és a kapitányunk gyalog is hazaér, vagy tán még úszva is! Megegyezhetünk ebben? Ha igen, akkor irjuk át a dátumot! Uff! http://www.naptarak.com/naptarak_munka.htmlKis segítség a dátumválasztáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2008. Június 04. - 19:20:26 » |
|
Oké, akkor legyen november első hétvégéjén, ha nem munkanap a szombat, akkor legyen szombat, ha akkor kéne ledolgozni a 24.-ét, akkor pedig vasárnap. így már biztosan nem utazik el senki, és a kapitányunk gyalog is hazaér, vagy tán még úszva is! Megegyezhetünk ebben? Ha igen, akkor irjuk át a dátumot! Uff! Mindenszentek?Halottak napja? Huh! Ez most nem ugrott be, sajnálom! Most akkor mitévők legyünk? Kell a tali, kell a Béla, kell a hosszú hétvége, kell a kettős ünnep! Most légy okos Domonkos! Feladom, most jöjjenek az előrelátók! Cap! Én törtem magam! Visszavonulok, és alázattal várom a fórumozók döntését! Uff! Én felsűltem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2008. Június 04. - 19:22:33 » |
|
Oké, akkor legyen november első hétvégéjén, ha nem munkanap a szombat, akkor legyen szombat, ha akkor kéne ledolgozni a 24.-ét, akkor pedig vasárnap. így már biztosan nem utazik el senki, és a kapitányunk gyalog is hazaér, vagy tán még úszva is! Megegyezhetünk ebben? Ha igen, akkor irjuk át a dátumot! Uff! Mindenszentek?Halottak napja? Huh! Ez most nem ugrott be, sajnálom! Most akkor mitévők legyünk? Kell a tali, kell a Béla, kell a hosszú hétvége, kell a kettős ünnep! Most légy okos Domonkos! Feladom, most jöjjenek az előrelátók! Cap! Én törtem magam! Visszavonulok, és alázattal várom a fórumozók döntését! Uff! Én felsűltem! Én majd a balatoni-veszprémi buli után foglalkozom a kérdéssel!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2008. Június 04. - 19:25:20 » |
|
Oké, akkor legyen november első hétvégéjén, ha nem munkanap a szombat, akkor legyen szombat, ha akkor kéne ledolgozni a 24.-ét, akkor pedig vasárnap. így már biztosan nem utazik el senki, és a kapitányunk gyalog is hazaér, vagy tán még úszva is! Megegyezhetünk ebben? Ha igen, akkor irjuk át a dátumot! Uff! Mindenszentek?Halottak napja? Huh! Ez most nem ugrott be, sajnálom! Most akkor mitévők legyünk? Kell a tali, kell a Béla, kell a hosszú hétvége, kell a kettős ünnep! Most légy okos Domonkos! Feladom, most jöjjenek az előrelátók! Cap! Én törtem magam! Visszavonulok, és alázattal várom a fórumozók döntését! Uff! Én felsűltem! Dehogy sültél fel! Építő 5leteket mindig szívesen fogadunk...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2008. Június 05. - 20:23:20 » |
|
Azért annyira nem kell kitolni a talit. Mint írtam, legyen 18. vagy 19., októberben. Ha addig nem érek haza, akkor megette a fene úgyis. Többet ne csúsztassunk, akkor még mindig jó idő van.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|