ladlac
|
|
« Dátum: 2008. Május 11. - 15:30:30 » |
|
Tudom, kicsit korai, de idén is lesz vadasparki Tali. Nem lehet elég korán írni róla, hogy mindenki szervezhesse a szabadidejét.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2 Dátum: 2008. Május 11. - 16:52:13 » |
|
Ja ez a szokásos évenkénti összejövetel lenne? Ráérek!..? Bizony-bizony, a jubileumi összeröffenés...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3 Dátum: 2008. Május 11. - 18:14:48 » |
|
VÉTÓ!!!! A fiam szülinapja! Megskalpolnak, ha talira megyünk!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #4 Dátum: 2008. Május 11. - 19:07:43 » |
|
Van rá 5 hónapod,hogy azt a szülinapi partit megszervezd 1nappal elöttre vagy 1 nappal utánra.Nincs kifogás.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5 Dátum: 2008. Május 11. - 19:20:35 » |
|
Van rá 5 hónapod,hogy azt a szülinapi partit megszervezd 1nappal elöttre vagy 1 nappal utánra.Nincs kifogás. De van! Én abból az 5 hónappból minimumm 4-et nem leszek itthon és örülök, a hazaesek rá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #6 Dátum: 2008. Május 11. - 19:40:55 » |
|
Van rá 5 hónapod,hogy azt a szülinapi partit megszervezd 1nappal elöttre vagy 1 nappal utánra.Nincs kifogás. De van! Én abból az 5 hónappból minimumm 4-et nem leszek itthon és örülök, a hazaesek rá! Mese nincs, akkor hozd Magaddal a fiad, majd tőlünk is kap valamit! Tőled meg azt, hogy eljöhet a Lacetti Klub Találkozójára!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7 Dátum: 2008. Május 12. - 20:11:27 » |
|
Van rá 5 hónapod,hogy azt a szülinapi partit megszervezd 1nappal elöttre vagy 1 nappal utánra.Nincs kifogás. De van! Én abból az 5 hónappból minimumm 4-et nem leszek itthon és örülök, a hazaesek rá! Mese nincs, akkor hozd Magaddal a fiad, majd tőlünk is kap valamit! Tőled meg azt, hogy eljöhet a Lacetti Klub Találkozójára! És a házisárkánnyal mit csinálok? Tudod, hogy mit hallgathatnék?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #8 Dátum: 2008. Május 12. - 20:13:12 » |
|
Van rá 5 hónapod,hogy azt a szülinapi partit megszervezd 1nappal elöttre vagy 1 nappal utánra.Nincs kifogás. De van! Én abból az 5 hónappból minimumm 4-et nem leszek itthon és örülök, a hazaesek rá! Mese nincs, akkor hozd Magaddal a fiad, majd tőlünk is kap valamit! Tőled meg azt, hogy eljöhet a Lacetti Klub Találkozójára! És a házisárkánnyal mit csinálok? Tudod, hogy mit hallgathatnék?! Hozd el őt is, és meghívjuk Szent Györgyöt is! Dupla örömöt szerzünk ezzel, úgy érzem most már, sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #9 Dátum: 2008. Május 12. - 21:14:34 » |
|
Őszintén, most kezdtem csak megijedni, mert kinéz, hogy emhogy a fiam szülinapjára, de jó, ha november elejére hazaérek. Viszont június 20-ig itthon leszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #10 Dátum: 2008. Június 02. - 19:06:48 » |
|
Őszintén, most kezdtem csak megijedni, mert kinéz, hogy emhogy a fiam szülinapjára, de jó, ha november elejére hazaérek. Viszont június 20-ig itthon leszek.
És akkor nem leszek itthon június 20- ig, mert átveszem következő hétfőn a rémuralmat egy hajón Viszont megkérdezem. Nem lehet ezt a talit kicsit későbbre tenni? Mert így is sanszos, hogy nem érek haza időben. És akkor így idén SEHOL nem tudok ott lenni! Ezt szeretnétek? És tavaly ismeg volt savazva, hogy mikor legyen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #11 Dátum: 2008. Június 02. - 19:19:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #12 Dátum: 2008. Június 02. - 19:51:36 » |
|
Már én is szívesen megismerném Kapitányt!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #13 Dátum: 2008. Június 03. - 14:14:15 » |
|
Már én is szívesen megismerném Kapitányt!
Meg én is! De tényleg, legyen akkor amikor a nagytöbbségnek jó! Illetve még az idő is elfogadható ( celsiusban ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #14 Dátum: 2008. Június 03. - 14:52:28 » |
|
Captain! Nos, hát látod kezdünk melléd állni! Most rajtad a sor, hogy jelezs, mikorra érsz vissza kis hazánkba? Szóval mindenki örülne Neked, tehát szólj, hogy megfelelő időpontot választhassunk! Mert az mégsem járja, hogy elteljen az év úgy, hogy az aktiv tagok nagy része ne ismerje személyesen az egyik legaktivabb tagunkat! Szóval, megvárunk Cap!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|