ladlac
|
|
« Hozzászólás #150 Dátum: 2008. November 03. - 20:15:53 » |
|
Váci évzáró nem lesz, ha jók az értesüléseim. Más lesz helyette. Ne csigázzatok, MI?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #151 Dátum: 2008. November 03. - 20:18:23 » |
|
Váci évzáró nem lesz, ha jók az értesüléseim. Tök mindegy, minek hívják majd. Persona non grata vagyok, pedig van pár jófej ott is. Na de ezt ne ragozzuk! Nem ide tartozik.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #152 Dátum: 2008. November 03. - 20:20:27 » |
|
Cápa! Ne erőltesd meg túlságosan a fejed, csak gyere egyszerűen! Most húzom el madzagos mézet: ablaktörlő! Múzeum! Fotózhatsz is! De ez mind semmi, megismerheted a KAPITÁNYT személyesen! Ablaktörlő Krisztiántól. Apa nagy vagy!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #153 Dátum: 2008. November 03. - 20:21:20 » |
|
Jut eszembe! Minap kezembe akadt egy kis maradék klingerit-darab. Ha valakinek kellene és megyek, szívesen kisegítem. Ha be kéne dobni, vinnék szerszámokat is.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #154 Dátum: 2008. November 03. - 20:22:28 » |
|
Váci évzáró nem lesz, ha jók az értesüléseim. Más lesz helyette. Ne csigázzatok, MI? Pedig beterveztem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #155 Dátum: 2008. November 03. - 21:16:26 » |
|
Hahó jóarcok!!!! Megyek a bulira.Hol mikor miért? Bocs ,hogy nem olvasom végig, de nincs a világon annyi idő, hogy az eltelt jónéhány hónapot visszaolvassam.Szóval hova menjek?Ki jön?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #156 Dátum: 2008. November 03. - 21:41:51 » |
|
Hahó jóarcok!!!! Megyek a bulira.Hol mikor miért? Bocs ,hogy nem olvasom végig, de nincs a világon annyi idő, hogy az eltelt jónéhány hónapot visszaolvassam.Szóval hova menjek?Ki jön?
Navégre! Pont ma jutottál eszembe Peti74-el, Kripiccel, meg Zsuzsival együtt. Elmaradoztatok kissé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #157 Dátum: 2008. November 03. - 21:45:43 » |
|
Navégre! Pont ma jutottál eszembe Peti74-el, Kripiccel, meg Zsuzsival együtt. Elmaradoztatok kissé. Bocsi skacok, majd a bulin elmesélem milyen "fantasztikus" élményekkel gazdagodtam a hazai bürokráciát illetően.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #158 Dátum: 2008. November 03. - 22:45:49 » |
|
Navégre! Pont ma jutottál eszembe Peti74-el, Kripiccel, meg Zsuzsival együtt. Elmaradoztatok kissé. Bocsi skacok, majd a bulin elmesélem milyen "fantasztikus" élményekkel gazdagodtam a hazai bürokráciát illetően. ÉVADZÁRÓS - ÉVFORDULOS TALI A VÁROSLIGETBEN 22-ÉN. AZ IDŐPONT MÉG PONTOSUL, DE INKÁBB DÉLUTÁN.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #159 Dátum: 2008. November 04. - 10:14:37 » |
|
Váci évzáró nem lesz, ha jók az értesüléseim. Más lesz helyette. Ne csigázzatok, MI? Valami spontán találka valahol. még semmit sem tudunk.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #161 Dátum: 2008. November 04. - 17:49:02 » |
|
Cápa! Ne erőltesd meg túlságosan a fejed, csak gyere egyszerűen! Most húzom el madzagos mézet: ablaktörlő! Múzeum! Fotózhatsz is! De ez mind semmi, megismerheted a KAPITÁNYT személyesen! Én is megismerhetem? Jopek, Te ismered, ne csalj, csak egyszer lehet valakit megismerni, kiismerni az már más téma! A Vadasparkban ő is ott volt! együtt voltunk vagy nyolcan, nézd vissza a képeket! Vagy a Nagy Cápára gondoltál? Ha nem jönne.leeresztjük a vizét, hadd másszon ezentúl!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #162 Dátum: 2008. November 04. - 17:52:57 » |
|
Cápa! Ne erőltesd meg túlságosan a fejed, csak gyere egyszerűen! Most húzom el madzagos mézet: ablaktörlő! Múzeum! Fotózhatsz is! De ez mind semmi, megismerheted a KAPITÁNYT személyesen! Én is megismerhetem? De hiszen ismersz! Egyszer rám is villogtál!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #163 Dátum: 2008. November 04. - 17:54:36 » |
|
Cápa! Ne erőltesd meg túlságosan a fejed, csak gyere egyszerűen! Most húzom el madzagos mézet: ablaktörlő! Múzeum! Fotózhatsz is! De ez mind semmi, megismerheted a KAPITÁNYT személyesen! Én is megismerhetem? De hiszen ismersz! Egyszer rám is villogtál! Ja tudom már, Te vagy a buszvezető!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #164 Dátum: 2008. November 04. - 17:55:45 » |
|
Cartársak! A városligeti talit kezdhetjük akár délelőtt is ám! Több program férne bele, nem is beszélve a szerelésekről!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|