sx2004
|
 |
« Hozzászólás #150 Dátum: 2013. Szeptember 30. - 11:24:16 » |
|
S3?
nagyáruházi szemét a Varta Black el egyetemben! Azért szutyok nem kell, akkor ott vannak amiket felsoroltam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #151 Dátum: 2013. Szeptember 30. - 11:38:18 » |
|
S3?
nagyáruházi szemét a Varta Black el egyetemben! Akkor majd beszámolok meddig bírja... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #152 Dátum: 2013. Szeptember 30. - 12:28:24 » |
|
S3?
nagyáruházi szemét a Varta Black el egyetemben! Akkor majd beszámolok meddig bírja...  megdumát tavaly az egyik nagykerem hozzak belőle mert a név eladja igaz ,hogy drágább mint a Gigawatt/ az eggyel felette van S4/ 4ből 1 1 hetet bírt kisebb az indítóárama is ami a belső felépítéséből adódik köszönöm szépen inkább nem
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #153 Dátum: 2013. Szeptember 30. - 15:27:35 » |
|
Gyári akksi eddig bírja. Szerintem nem érdemes tölteni, mert ugyanúgy lemerül legközelebb. Nekem nem egy hétig állt, csupán egy hétvége alatt merült le, és a hazaút alatt (~90 km) sem tudott már feltöltődni.
Kuka, új akku keresés folyamatban. Most ahogy néztem Gigawatt, alphaline, banner, rocket, amik talán méretben árban és garanciában szóba jöhetnek, ezekből nem tudom melyiket nem szabad véletlenül sem, de az tuti, hogy az S4-ért 25-öt nem adok de a varta silver-ért sem. Meg kellene állni mindennel együtt 20-ban. Most vettem Banner 56Ah-s, 17000 pénz volt.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #154 Dátum: 2013. Szeptember 30. - 17:35:56 » |
|
Gyári akksi eddig bírja. Szerintem nem érdemes tölteni, mert ugyanúgy lemerül legközelebb. Nekem nem egy hétig állt, csupán egy hétvége alatt merült le, és a hazaút alatt (~90 km) sem tudott már feltöltődni.
Kuka, új akku keresés folyamatban. Most ahogy néztem Gigawatt, alphaline, banner, rocket, amik talán méretben árban és garanciában szóba jöhetnek, ezekből nem tudom melyiket nem szabad véletlenül sem, de az tuti, hogy az S4-ért 25-öt nem adok de a varta silver-ért sem. Meg kellene állni mindennel együtt 20-ban. Most vettem Banner 56Ah-s, 17000 pénz volt. valószinűleg cserélheted gariba nekem 4 hónapot bírt
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Yeti
|
 |
« Hozzászólás #155 Dátum: 2013. Szeptember 30. - 17:53:17 » |
|
Kuka, új akku keresés folyamatban. Most ahogy néztem Gigawatt, alphaline, banner, rocket, amik talán méretben árban és garanciában szóba jöhetnek, ezekből nem tudom melyiket nem szabad véletlenül sem, de az tuti, hogy az S4-ért 25-öt nem adok de a varta silver-ért sem. Meg kellene állni mindennel együtt 20-ban. Most vettem Banner 56Ah-s, 17000 pénz volt. 19 nem? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #156 Dátum: 2013. Szeptember 30. - 20:10:54 » |
|
Kuka, új akku keresés folyamatban. Most ahogy néztem Gigawatt, alphaline, banner, rocket, amik talán méretben árban és garanciában szóba jöhetnek, ezekből nem tudom melyiket nem szabad véletlenül sem, de az tuti, hogy az S4-ért 25-öt nem adok de a varta silver-ért sem. Meg kellene állni mindennel együtt 20-ban. Most vettem Banner 56Ah-s, 17000 pénz volt. 19 nem?  Akkor annyi. Szerintem nem lesz problémám a garanciával. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sx2004
|
 |
« Hozzászólás #157 Dátum: 2013. Szeptember 30. - 20:46:20 » |
|
Megpróbáltam feltölteni, hátha el tudok reggel még menni a kocsival, holnap megjön az új akku. Viszont ahogy a töltőről leszedtem, az elvileg töltött akku ugyanazt produkálta, mintha nem is lett volna töltve. A lámpákat lehet vele kapcsolni de el sem kezdi forgatni az önindítót, így többet azzal az akkuval már nem kocsikázunk, max oda ahol leadom. Remélem, nem valami zárlatot nyom a kocsiban, hanem tényleg "csak" az akku döglött ki teljesen.? Azért mák, hogy a kocsi így nem hagyott ott sehol, hanem a kocsiban dekkol...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #158 Dátum: 2013. Október 01. - 07:51:14 » |
|
Megpróbáltam feltölteni, hátha el tudok reggel még menni a kocsival, holnap megjön az új akku. Viszont ahogy a töltőről leszedtem, az elvileg töltött akku ugyanazt produkálta, mintha nem is lett volna töltve. A lámpákat lehet vele kapcsolni de el sem kezdi forgatni az önindítót, így többet azzal az akkuval már nem kocsikázunk, max oda ahol leadom. Remélem, nem valami zárlatot nyom a kocsiban, hanem tényleg "csak" az akku döglött ki teljesen.? Azért mák, hogy a kocsi így nem hagyott ott sehol, hanem a kocsiban dekkol... Én is megijedtem, hogy valami leszívja, de az új akku betétele után újra a rendben volt az autó. Tavaly novemberben vettem egébként, tegnap megtaláltam a számlát. Bosch S3-as.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sx2004
|
 |
« Hozzászólás #159 Dátum: 2013. Október 01. - 08:02:50 » |
|
Megpróbáltam feltölteni, hátha el tudok reggel még menni a kocsival, holnap megjön az új akku. Viszont ahogy a töltőről leszedtem, az elvileg töltött akku ugyanazt produkálta, mintha nem is lett volna töltve. A lámpákat lehet vele kapcsolni de el sem kezdi forgatni az önindítót, így többet azzal az akkuval már nem kocsikázunk, max oda ahol leadom. Remélem, nem valami zárlatot nyom a kocsiban, hanem tényleg "csak" az akku döglött ki teljesen.? Azért mák, hogy a kocsi így nem hagyott ott sehol, hanem a kocsiban dekkol... Én is megijedtem, hogy valami leszívja, de az új akku betétele után újra a rendben volt az autó. Tavaly novemberben vettem egébként, tegnap megtaláltam a számlát. Bosch S3-as. Gigawatt 56Ah ugyanakkora méretre mint az az akku, ill az indítási is ugyanaz mint s3 esetén 480. Ma érkezik. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #160 Dátum: 2013. Október 02. - 15:42:38 » |
|
Úgy látszik ennyit bírnak a gyári akksik,nekem is tölteni kellett a hétvégén,mert egy heti állás után nem tekert.(9 éves lesz.)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #162 Dátum: 2013. Október 02. - 19:32:30 » |
|
Mit szólnának, ha két évente kellene cserélniük?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sx2004
|
 |
« Hozzászólás #163 Dátum: 2013. Október 02. - 21:55:52 » |
|
Mit szólnának, ha két évente kellene cserélniük? Biztosan örülnének, nekem is sajnos 9,5 évig bírta az akku (nem tudom a pontos gyártási időpontot), már bekerült a Gigawatt 56Ah, kellett egy kis ügyködés, mert nem pontos a méret a gyárival, egy kis kreativitással megoldható kevés "rongálással". Akku be , kulcs be és láss csodát pöcc, és jár a motor -> Örülés.  Az órán a fejegységem beállításain és az ajtó bezárásán kívül okoz valamit ha az akku lekerül egy időre, amit orvosolni kellene?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #164 Dátum: 2013. Október 03. - 13:13:07 » |
|
Mit szólnának, ha két évente kellene cserélniük? Biztosan örülnének, nekem is sajnos 9,5 évig bírta az akku (nem tudom a pontos gyártási időpontot), már bekerült a Gigawatt 56Ah, kellett egy kis ügyködés, mert nem pontos a méret a gyárival, egy kis kreativitással megoldható kevés "rongálással". Akku be , kulcs be és láss csodát pöcc, és jár a motor -> Örülés.  Az órán a fejegységem beállításain és az ajtó bezárásán kívül okoz valamit ha az akku lekerül egy időre, amit orvosolni kellene? A légzsák lámpa villogás helyett folyamatosan ég indításkor - eltárol egy hibát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|