cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #255 Dátum: 2008. Március 04. - 15:00:30 » |
|
Még 1000 km és mehetek 45K -s szervízre. Addig megérkezik az új szürőm amit innét rendeltem. Tuti ugyanannyit fognak velem fizettetni mint szürő nélkül ezt már látom előre  Amugy én sem kaptam most semmilyen levelet. Két megoldás kínálkozik: 1., Rászánod azt a két-három órát, amit ez a szerviz (várakozással együtt) igényel, és ezalatt nem mozdulsz az autó mellől; Hirtelen rövidebb lesz a felhasznált anyagok listája... 2., Ha nem érsz rá, részletes listát kért az elvégzett műveletekről; ha ezen levegőszűrő csere kezdetű tétel is szerepel, akkor a munkafelvevőre ráborítod az asztalt, és új számlát kérsz. Mondjuk én a békesség kedvéért a kocsi leadásakor felhívnám a figyelmüket arra a tényre, hogy NEM kérsz szűrőcserét... Akkor sem esnek kétségbe! Ráírnak három égőt, két féktisztítót....bevasalják a normát mindenkin, ne féljetek!  Szerintem csak azon aki hagyja magát, vagy nem foglalkozik vele.De ezt a szervízek nagyon jól tudják! Így van!..... 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #256 Dátum: 2008. Március 04. - 18:13:21 » |
|
Én sem kaptam semmilyen levelet. Látod Stocz megint a csókosok kapnak. Bezzeg a Ladlac  Ladlac sem kapott semmit, csak fizetett ma a 15eKm-es szervizért... /olajcsere, olajszűrő csere, pollenszűrő csere/ Viszont ingyé lemosták!  Takaróm még mindig nincs sajna. Viszont ha valakinek lenne esetleg bal oldali ablaktörlő lapát, rossz gumival, kidobásra itélve, kérem gondoljon rám, Én örülnék neki /Gidy is/. Szervizben nem volt, pont elötte dobták ki. 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #257 Dátum: 2008. Március 04. - 18:17:18 » |
|
Én sem kaptam semmilyen levelet. Látod Stocz megint a csókosok kapnak. Bezzeg a Ladlac  Ladlac sem kapott semmit, csak fizetett ma a 15eKm-es szervizért... /olajcsere, olajszűrő csere, pollenszűrő csere/ Viszont ingyé lemosták!  Takaróm még mindig nincs sajna. Viszont ha valakinek lenne esetleg bal oldali ablaktörlő lapát, rossz gumival, kidobásra itélve, kérem gondoljon rám, Én örülnék neki /Gidy is/. Szervizben nem volt, pont elötte dobták ki.  Nekem van néhány darab!Milyen márka érdekel?Van japán , bosch, meg valami zöld dobozos német!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #258 Dátum: 2008. Március 04. - 18:24:16 » |
|
Én sem kaptam semmilyen levelet. Látod Stocz megint a csókosok kapnak. Bezzeg a Ladlac  Ladlac sem kapott semmit, csak fizetett ma a 15eKm-es szervizért... /olajcsere, olajszűrő csere, pollenszűrő csere/ Viszont ingyé lemosták!  Takaróm még mindig nincs sajna. Viszont ha valakinek lenne esetleg bal oldali ablaktörlő lapát, rossz gumival, kidobásra itélve, kérem gondoljon rám, Én örülnék neki /Gidy is/. Szervizben nem volt, pont elötte dobták ki.  Nekem van néhány darab!Milyen márka érdekel?Van japán , bosch, meg valami zöld dobozos német! Speciel a gyári érdekelne. Meg szeretném menteni róla a teljesítmény fokozót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #259 Dátum: 2008. Március 04. - 18:31:18 » |
|
Én sem kaptam semmilyen levelet. Látod Stocz megint a csókosok kapnak. Bezzeg a Ladlac  Ladlac sem kapott semmit, csak fizetett ma a 15eKm-es szervizért... /olajcsere, olajszűrő csere, pollenszűrő csere/ Viszont ingyé lemosták!  Takaróm még mindig nincs sajna. Viszont ha valakinek lenne esetleg bal oldali ablaktörlő lapát, rossz gumival, kidobásra itélve, kérem gondoljon rám, Én örülnék neki /Gidy is/. Szervizben nem volt, pont elötte dobták ki.  Nekem van néhány darab!Milyen márka érdekel?Van japán , bosch, meg valami zöld dobozos német! Speciel a gyári érdekelne. Meg szeretném menteni róla a teljesítmény fokozót. Ja szóval azt a kis légterelőt.Most nem tudom fejből, de ha hazamegyek megnézem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #260 Dátum: 2008. Március 04. - 18:32:34 » |
|
Én sem kaptam semmilyen levelet. Látod Stocz megint a csókosok kapnak. Bezzeg a Ladlac  Ladlac sem kapott semmit, csak fizetett ma a 15eKm-es szervizért... /olajcsere, olajszűrő csere, pollenszűrő csere/ Viszont ingyé lemosták!  Takaróm még mindig nincs sajna. Viszont ha valakinek lenne esetleg bal oldali ablaktörlő lapát, rossz gumival, kidobásra itélve, kérem gondoljon rám, Én örülnék neki /Gidy is/. Szervizben nem volt, pont elötte dobták ki.  Nekem van néhány darab!Milyen márka érdekel?Van japán , bosch, meg valami zöld dobozos német! Speciel a gyári érdekelne. Meg szeretném menteni róla a teljesítmény fokozót. Ja szóval azt a kis légterelőt.Most nem tudom fejből, de ha hazamegyek megnézem. Az-az.  Kössssz előre is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #261 Dátum: 2008. Március 04. - 20:39:44 » |
|
Hazajöttem és mi várt a postaládában? Meghívó a hétvégére!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
 |
« Hozzászólás #262 Dátum: 2008. Március 04. - 21:48:50 » |
|
cartarsak! ha valakinek K&N vagy akármilyen drága és tartós légszűrőbetétje van, szervízkor külön vésesse fel a munkalapra! múlt héten járt úgy fordos haverom, hogy símán kicserélték papírra, a másik meg eltünt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #263 Dátum: 2008. Március 05. - 08:37:01 » |
|
cartarsak! ha valakinek K&N vagy akármilyen drága és tartós légszűrőbetétje van, szervízkor külön vésesse fel a munkalapra! múlt héten járt úgy fordos haverom, hogy símán kicserélték papírra, a másik meg eltünt...
Na ez ám a korrekt...  És mégis mint mondtak neki, hová lett? A szervizvezetőnek még mindig több foga van, mint füle?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeZe1974
|
 |
« Hozzászólás #264 Dátum: 2008. Március 05. - 10:29:37 » |
|
Az nem gyenge. Nem tünt fel mi az ? Na nemár....Én felragasztom a matricát az tuti. Meg külön szólók is.
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
BeZe1974
|
 |
« Hozzászólás #265 Dátum: 2008. Március 05. - 10:30:14 » |
|
Mondjuk ezekután milyen ciki már megnélzni az van-e benne 
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
hicar
|
 |
« Hozzászólás #266 Dátum: 2008. Március 05. - 11:43:03 » |
|
Én is kaptam meghívót. Szerintem mindenképpen megéri elmenni, zöldkártya csere, gumicsere, mosás, átnézés, CD. Nagyon korrekt az egész!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #267 Dátum: 2008. Március 05. - 22:04:42 » |
|
Én is kaptam meghívót. Szerintem mindenképpen megéri elmenni, zöldkártya csere, gumicsere, mosás, átnézés, CD. Nagyon korrekt az egész! Én bejelentkeztem péntekre gumicserére.Csak egy kicsit állt félre a szájuk amikor az időpontegyeztetés után közöltem, hogy az asszony Suzukiját hozom.De nem merték azt mondani, hogy nem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hicar
|
 |
« Hozzászólás #268 Dátum: 2008. Március 06. - 14:28:42 » |
|
Én is kaptam meghívót. Szerintem mindenképpen megéri elmenni, zöldkártya csere, gumicsere, mosás, átnézés, CD. Nagyon korrekt az egész! Én bejelentkeztem péntekre gumicserére.Csak egy kicsit állt félre a szájuk amikor az időpontegyeztetés után közöltem, hogy az asszony Suzukiját hozom.De nem merték azt mondani, hogy nem! Mondjuk erre én is húztam volna a szájam ha szervizes lennék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Plumber
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #269 Dátum: 2008. Március 06. - 19:07:51 » |
|
Olyan kérdésem lenne, tudtok e olyan szervizt vagy olyan műhelyt ahol a kilincs kopását tisztasséggel és olcsón javitják. Mint szerintem tipus hiba mind a 4 kilincsem erősen megkopott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|