Lacetti klub fórum
2024. December 12. - 13:52:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 115 116 [117] 118 119 ... 125   Le

Szerző Téma: Márkaszervizek, költségek  (Megtekintve 287918 alkalommal)
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1740 Dátum: 2014. Január 12. - 00:00:49 »

Én rendszeres látogató vagyok, még pánikszerű futóműállítás céljából is. Tomy néhány kollégája szerintem menekül, amikor meglát, mert ha már ott vagyok, ez- az eszembe jut és Tomy mindig vevő rá. Hagytam már ott autót éjszakára is. Mosolyog
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #1741 Dátum: 2014. Január 12. - 11:39:03 »

És ebből az összegből mennyi volt a tényleges vizsgadíj?
Kb. egy huszas.
Naplózva
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #1742 Dátum: 2014. Január 28. - 17:16:31 »

Tegnap nekem is megvolt a műszaki vizsga. Állítólag enyhén szivárog a kormányműből az olaj. Rendszeresen szoktam nézni a szinteket, de eddig még egy picit sem változott a szervóolaj mennyisége. Mondjuk két évvel ezelőtt azt írták a papírra, hogy rozsdás a kipufogó, most meg nem is foglalkoztak vele. Alig egy hónapja voltam egy előzetes vizsgálaton, ott nem vettek észre semmi rendelleneset. Egyébként azt mondák, hogy 60 ezerért felújítják a kormányművet.
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1743 Dátum: 2014. Január 29. - 00:13:01 »

Bocs Béla, de lehet nem leszek szimpatikus Neked a következő mondattal....de ez egy jelenség otthon....sajnos.
Általában a nem műszaki vénájú (tanár, bankár, stb) emberek autóira szokás felírni valami jól eladható és drága munkaműveletet/alkatrészt. Sajnos (tisztelet a kivételnek) a szervízek zöme ezt a trükköt is beveti a gyér forgalom némi fellendítése végett. Már régen is volt ilyen, csak akkor inkább külföldi autókkal.:-)
Ettől függetlenül lehet, hogy igaz a hír, de mindenképp nézz rá, vagy nézesd meg valakivel, mielőtt javíttatsz kormányművet!  Vigyorog Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #1744 Dátum: 2014. Január 29. - 16:20:27 »

Miért ne lennél szimpatikus?
KÉt éve, amikor felírták, hogy rozsdás a kipufogó, visszakérdeztem, hogy ez gond-e. Azt mondták, hogy éppen átment így a vizsgán. Na most ehhez képest 2 év alatt nem lett hozzányúlva és most mégsem lett belőle gond. Valahogy a kormányműves szivárgással is így vagyok. Megnézetem majd, de nem hiszem, hogy akkora probléma lenne, ha eddig még nem kellett soha utántölteni a szervóolajat, a motortérben egy pici szivárgást sem látok és az autó alatt sem volt soha semmilyen olajnyom.
Naplózva
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #1745 Dátum: 2014. Január 29. - 19:09:18 »

Miért ne lennél szimpatikus?
KÉt éve, amikor felírták, hogy rozsdás a kipufogó, visszakérdeztem, hogy ez gond-e. Azt mondták, hogy éppen átment így a vizsgán. Na most ehhez képest 2 év alatt nem lett hozzányúlva és most mégsem lett belőle gond. Valahogy a kormányműves szivárgással is így vagyok. Megnézetem majd, de nem hiszem, hogy akkora probléma lenne, ha eddig még nem kellett soha utántölteni a szervóolajat, a motortérben egy pici szivárgást sem látok és az autó alatt sem volt soha semmilyen olajnyom.
Nekem az utolsó 3 műszaki rozsdás volt a kipufogó. Papírra ráírták, de eddig nem szóltak érte..
Naplózva
zsb
Friss hús
*

« Hozzászólás #1746 Dátum: 2014. Március 24. - 11:22:09 »

Sziasztok,

Tudna manapság valaki megbízható, jó szerelőt/szervízt ajánlani bp-en?
Sajnos már kettővel befürödtem, ráadásul az egyiket innen a fórumról szedtem.

Előre is köszönöm,
zsb
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1747 Dátum: 2014. Március 24. - 12:50:23 »

Dunakeszi, Medic-car autószervíz. Tomy61 klubtárs ott felel a minőségért.
Naplózva

Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #1748 Dátum: 2014. Március 24. - 14:34:42 »

Én is már csak Tomy61-t merem ajánlani.
Egyébként melyik szerviz volt amelyik nem vált be?
Naplózva

LPG
zsb
Friss hús
*

« Hozzászólás #1749 Dátum: 2014. Március 25. - 14:22:45 »

Én is már csak Tomy61-t merem ajánlani.
Egyébként melyik szerviz volt amelyik nem vált be?

Szia,
Leonel-t hívtam kb 1 éve és ő irányított el egy helyre, ami nem vált be.
Röviden a hibalista fele volt csak megcsinálva és elfelejtettek felhívni, amikor "elkészült" az autó.
Ezen kívül voltam még tavaly nyáron itt: http://opelautoszerviz.hu/chevrolet-szerviz/
Itt szintén a hibalista felét sikerült megoldani, illetve klímapanel javításnál össze-vissza karcolták a középkonzol műanyagját.

Nem szeretek nyilvánosan szapulni senkit, de úgy gondolom a cartársaknak joguk van ezekhez az infókhoz.

Üdv, zsb
Naplózva
Döme
Ezredes

Daewoo Nubira 1.6 SX Sedan designed by pininfarina

« Hozzászólás #1750 Dátum: 2014. április 16. - 14:03:38 »

Kedves Klubtársak!

Mióta Leonelék már nem azok a Leonelék, akik voltak (ha jártatok náluk régen és mostanában, tudjátok miről beszélek), azóta nem igazán tudtam kihez vinni az autót szervízbe, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

MOSTANÁIG! MERT! DE! KÜLÖNBEN! STB...

Budapesten és vonzáskörzetében lakóknak van egy jó hírem. Papy kolléga halk felajánlása után szeretnék egy kicsit nagyobb (önérdek nélküli) reklámot csapni egy szerelőnek, akit egy hátsó fékbetét csere, fékfelújítás és fékolajcsere erejéig sikerült próbára tenni.

Már az feltűnt amikor megérkeztem, hogy 3 Lacetti állt a műhely előtt (namost, gondoltam, vagy ennyire szervízigényes autók, vagy ennyire népszerű a pali?), abból kettő taxi, egyik 300, a másik 400 ezer kilométerrel a háta mögött.

Mint kiderült, GM-es szerelő volt a srác, van gyári műszere is, amit nem félt használni a fékolaj leengedésénél. A meló után kérés nélkül teljesen átnézte a vasat, és felhívta a figyelmemet egy közelgő kipufogó javításra is (azóta túl vagyok rajta).

Bátran ajánlom tehát mindenkinek.

Elérhetősége:
Csarankó Róbert
30 952 4156
1106 Budapest, Gránátos u. 4.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1751 Dátum: 2014. április 23. - 12:51:35 »

Egy cartárs tjárt látogatóban az alábbi szerelőnél. Szintén sok taxis jár hozzá, van gyári műszere és az autója is Lacetti. A cartársnak mind árban és mind gyorsaságban jók voltak a tapasztalatai.

Talata Tamás

+36-20/523-96-96

Bp. Vörösmarthy u. 70. (a kerületet nem írta de mintha Pesterzsébetről lett volna szó).
Naplózva

Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #1752 Dátum: 2014. Június 10. - 19:29:41 »

Ma voltam ennél a szerelőnél. Szimpatikus normális srác, ismeri a típust, Gyulainál volt sokáig.
Sajnos gyári műszere nincs. Ami van, azzal is látja a légzsák és abs hibakódokat, törölni is tudja.
Nem dolgozik drágán és a mi még különösen jó nekem, itt van a szomszédban. Mosolyog
Naplózva

LPG
Jamon Serrano
Teljes tag

« Hozzászólás #1753 Dátum: 2014. Június 10. - 21:48:29 »

Ma voltam ennél a szerelőnél. Szimpatikus normális srác, ismeri a típust, Gyulainál volt sokáig.
Sajnos gyári műszere nincs. Ami van, azzal is látja a légzsák és abs hibakódokat, törölni is tudja.
Nem dolgozik drágán és a mi még különösen jó nekem, itt van a szomszédban. Mosolyog
Ezt most melyikről írtad? Mit csináltattál nála, ha meg szabad tudni?
Naplózva

Nubira3 - 1.6 - SX - Sedan - Zavoli LPG
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #1754 Dátum: 2014. Június 10. - 23:15:42 »

A hozzászolásom előtti hsz.-ben említett szerelőnél voltam (Talata Tamás). Semmi extra szerelés nem volt. Olajcsere, gyertyák, szűrő, fékolaj, kipufogón 3 bilincs csere.
Naplózva

LPG
Oldalak: 1 ... 115 116 [117] 118 119 ... 125   Fel

Ugrás: